Смартгодинники від Black Shark – новинка на українському ринку, яка офіційно продається тільки в «Цитрус». Цей бренд уже відомий користувачам своїми ігровими смартфонами й аксесуарами, а тепер представив розумні годинники.

У партнерському матеріалі із «Цитрус» розповідаємо, чому варто звернути увагу на цей гаджет.

Партнерський матеріал?

Що вміє Black Shark

Black Shark Smart Watches спеціально локалізовані під український ринок. Тут повністю український інтерфейс, адаптовані програми та система, що без проблем підключається як до Android, так і до iOS. «Це не просто годинники, а відображення всіх потрібних технологій і стилю за демократичну ціну», – додають у «Цитрус».

Можна вибирати із трьох моделей смартгодинників з різним дизайном – від класичного до спортивного. Ось їхні основні характеристики:

  1. 100 спортивних режимів. Чи любите ви бігати, чи їздити на велосипеді або займатися йогою – ці годинники мають режим для кожного виду занять.
  2. Яскравий AMOLED-дисплей діагоналлю до 1,43 дюйма дає приголомшливі чіткість і кольорову насиченість.
  3. Довготривала робота. Батарея витримує до 12 днів без заряджання.
  4. Доступна ціна. Вартість Black Shark Smart Watches стартує від 2499 грн, за які ви отримуєте низку функцій і можливостей.
  5. Захист від вологи та пилу класу IP68. Можна не боятися дощу чи випадкового занурення у воду – смартгодинники захищені.
  6. Українська мова. Годинники зрозуміють вас без перекладача.
  7. Дизайн. Black Shark Smart Watches мають металевий корпус і приємні матеріали, а колір і форму можна вибрати на свій смак. Також тут передбачені понад 100 циферблатів, які можна змінювати будь-коли.

Зараз Black Shark Smartwatches можна придбати за привабливою ціною в «Цитрус». Більше про нову пропозицію – на сайті.

Також підписуйтесь на Telegram-канал «Цитрус» і приймайте участь в розіграші крутих смартинників. А також, зовсім скоро вийде огляд на нових смартгодинників від Black Shark.

Партнерський матеріал?

Вибрати новий смартгодинник

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: