Бренд Blackview представив оновлений планшет Oscal Pad 15, який сильно відрізняється від попередника Oscal Pad 13. Новий гаджет має збільшений 10,36-дюймовий 2K-дисплей, батарею ємністю 8280 мА·год, підтримку швидкого заряджання, 256 ГБ ПЗУ, універсальний режим ПК і безплатний стилус.

У партнерському матеріалі із Blackview розповідаємо про переваги нового планшета в деталях.

Партнерський матеріал?
  1. Дисплей і динаміки

У новинки 10,36-дюймовий екран з роздільною здатністю 2K, який ідеально підходить для перегляду відео та ігор. Крім того, Pad 15 підтримує Widevine L1Blackview представив новий планшет Oscal Pad 15: батарея 8280 мА·год, режим ПК та безплатний стілусBlackview представив новий планшет Oscal Pad 15: батарея 8280 мА·год, режим ПК та безплатний стілуснайвищий рівень безпеки, який відтворює або розшифровує відео з максимально можливою роздільною здатністю. Це означає, що користувач зможе дивитися відео у форматі Full HD 1080p на таких платформах, як Hulu, Amazon Prime Video та Disney+.

Подвійні корпусні динаміки Smart-K Box дають просторовий реалістичний звук, коли ви дивитеся улюблені фільми і слухаєте музику. Крім того, у Pad 15 передбачені три режими комфорту для очей, які підходять для різних сценаріїв використання. Вони допомагають зменшити навантаження на очі під час тривалого користування планшетом.

Blackview представив новий планшет Oscal Pad 15: батарея 8280 мА·год, режим ПК та безплатний стілус

  1. Ефективність

Планшет Oscal Pad 15 завтовшки всього 7,6 мм і важить 449 г. Попри компактні розміри, він може похвалитися великою батареєю 8280 мА·год, яка є найпотужнішою серед пристроїв серії Pad від Blackview.

Гаджет можна використовувати до 20 години на одній зарядці. Oscal Pad 15 також підтримує швидке заряджання потужністю 33 Вт, завдяки якому він буде готовий до роботи вже протягом 60 хвилин.

Blackview представив новий планшет Oscal Pad 15: батарея 8280 мА·год, режим ПК та безплатний стілус

Oscal Pad 15 оснащений восьмиядерним процесором Unisoc Tiger T606 та оперативною пам’яттю до 16 ГБ, з якими швидкість запуску Pad 15 збільшилася на 20%. А завдяки вдосконаленій технології інтелектуального попереднього завантаження, яке підтримується DokeOS_P 3.0 на базі Android 13, програми запускаються на 15% швидше.

На Oscal Pad 15 достатньо місця для електронних книг, файлів і застосунків. Планшет оснащений 256 ГБ оперативної пам’яті, яку можна розширити на 512 ГБ за допомогою TF-картки. Результат гаджета в тесті Antutu – 276 644 бали.

Універсальний режим ПК, функція поділу екрана та безплатний стилус

Pad 15 підтримує універсальний режим ПК, тобто користувач може під’єднати до гаджета бездротову мишу і клавіатуру й також використовувати все це разом з можливостями сенсорного екрана.

Blackview представив новий планшет Oscal Pad 15: батарея 8280 мА·год, режим ПК та безплатний стілус

Oscal Pad 15 має функцію розділення екрана, яка дозволяє користувачам розділити дисплей на дві частини – і можна робити позначки прямо під час конференції або обмінюватися повідомленнями із друзями під час гри. Також планшет йде разом з безплатним стилусом – робіть за його допомогою нотатки або малюйте.

Детальніше про гаджет Oscal Pad 15 можна дізнатись на сайті

 

  1. Камери

Oscal Pad 15 оснащений основною камерою 13 Мп і фронтальною 16 Мп, які роблять чіткі фото з гарною деталізацією. Також вони підходять для якісних відеоконференцій, відеодзвінків та онлайн-занять.

Фронтальна камера дозволяє розблокувати гаджет за допомогою функції розпізнавання обличчя. Крім того, Oscal Pad 15 оснащений Smart Google Lens, який допоможе з перекладом, копіюванням тексту, розпізнаванням об’єктів та іншим.

Blackview представив новий планшет Oscal Pad 15: батарея 8280 мА·год, режим ПК та безплатний стілус

Замовити планшет Oscal Pad 15 можна за посиланням

 

  1. Зручність

Pad 15 використовує DokeOS_P 3.0 на базі Android 13, що дає комфортніший інтерфейс, продумані інструменти й надійний захист інформації. Наприклад, користувачі можуть встановити мову програми на власний розсуд. А розумні спливні вікна забезпечують плавну навігацію за допомогою простих рухів вгору, вниз, праворуч і ліворуч. Крім того, захист DAC та MAC надійно шифрує як професійні, так і особисті дані.

Blackview представив новий планшет Oscal Pad 15: батарея 8280 мА·год, режим ПК та безплатний стілус

Ціна

Oscal Pad 15 буде доступний на AliExpress з 18 вересня у двох кольорах – морської хвилі та зірково-сірий. Під час світової прем’єри з 18 по 26 вересня вартість планшета для ранніх покупців буде зниженою до $149,99. А перші 200 замовників отримають безплатну Bluetooth-клавіатуру.

Партнерський матеріал?

Замовити Oscal Pad 15

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: