Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Партнерський проект
Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови
views icon

Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Asgard – молодий український бренд ігрових ПК. Його фішка – індивідуальна збірка за потребами клієнта. Що більше, замовник може особисто спостерігати, як збирають його ПК. А 10-годинний стрес-тест від компанії гарантує, що техніка витримає надвисокі навантаження. 

У партнерському матеріалі з Asgard Андрій Кухар, продакт-менеджер бренду, розповідає, чому варто спробувати такий формат, якщо ви цікавитесь ігровою технікою, і як це зекономить ваш час і гроші.

 

Партнер проєкту?
Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Як виникла онлайн-лабораторія зі збирання ПК 

Концепція Asgard з’явилася пів року тому, сам бренд існує три місяці. Наша команда виявила, що за гроші, які просять за свої ПК конкуренти, ми можемо дати більше переваг. 

А ось що отримає клієнт Asgard:

  • можливість вибору зовнішнього вигляду корпусу комп’ютера;
  • зручне тестування ПК перед тим, як купити його у магазині Click;
  • гарантію 36 місяців з партнерськими сервісними центрами по всій Україні, що скорочує тривалість гарантійного ремонту;
  • можливість самостійно апгрейдити комп’ютер і при цьому не втратити гарантію: корпус не опломбований, покупець має доступ до вільних слотів на материнській платі;
  • безплатну доставку ПК.

При цьому наші комп’ютери – це не лише набір заліза, а ще й загальна ідея. Коли думали над нею, то брали за основу міфічний світ Асґарду з його яскравими представниками. Ця міфологія близька геймерам, найчастіше свої ніки вони беруть саме з неї, тому це добре поєднується з геймерськими ПК.

Якщо ви цікавитесь скандинавськими міфами, то наш логотип нагадає вам сучасно стилізовані руни. Чіткі лінії та гострі елементи відтворюють обриси зброї міфічних героїв. Знак Асґарду складається з чотирьох літер «‎А»‎, повернутих у різні боки, що символізують чотири основні світи скандинавської міфології: Асґард, Мідґард, Утґард і Йотунгейм.

Переглянути моделі ПК Asgard можна на сайті.

 

Деталі від ASUS і Kingston

В онлайн-лабораторії Asgard ми використовуємо деталі від ASUS, MSI, Gigabyte, Kingston, DeepCool та інших виробників. Команда здатна зробити багато різних конфігурацій ПК, тому клієнт легко підбирає те, що йому дійсно потрібно. Людина може як купити готовий комп’ютер, так і замовити збирання за власними індивідуальними вимогами. Наше виробництво сертифіковане за стандартами ISO 9001:2005 та ISO 14001:2005.

Ми знаємо, наскільки важливі для геймера якість графіки, рівень деталізації, кадрова частота, та розуміємо, які саме компоненти потрібні для цього. Це перш за все процесор, відеокарта, обсяг оперативної пам’яті, швидкість зчитування даних із жорсткого диска.

Ще в нас безліч варіантів підсвічування. Ми використовуємо виключно регульоване підсвічування, щоб клієнт міг самостійно його персоналізувати, а в разі потреби вимкнути. Зараз також набирає популярність ARGB-підсвічування, майже всі виробники переходять на нього. Воно дає можливість управляти кожним діодом незалежно від інших.

Також ми застосовуємо загартоване скло, пиловий фільтр, зручні роз’єми, якісне AirWave-паковання. Ну і важливо те, що Asgard має мережу сервісних центрів по Україні та надає гарантію на 36 місяців. 

Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Наші клієнти – не тільки геймери

Клієнт Asgard – геймер-професіонал або аматор, який цінує свій час. Це люди, які цікавляться іграми, соціальними мережами, музикою, кіно, розвагами, спортом, змаганнями, кіберспортом і прагнуть отримати ПК з високою продуктивністю, якісними компонентами та за помірною ціною.

Найчастіше на наших комп’ютерах грають у CS:GO, DOTA, GTA 5, BeamNG, а також у Dead Island 2, Hogwarts Legacy, Resident Evil 4, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

До речі, крім геймерів комп’ютери Asgard замовляють айтівці та фахівці, які працюють з комп’ютерною графікою. Наприклад, у сфері Game Development, розробки віртуальної реальності, обробки цифрових фотографій, спецефектів та кінематографії, дизайні тощо.

Чому ми? 

Коли людина купує ПК в роздрібній мережі, вона отримує кота в мішку‎, тобто це  може виявитися дорого, ненадійно і зазвичай без післяпродажного обслуговування. Спроби зібрати ігровий комп’ютер самостійно можуть зайняти від тижня до місяця. При цьому найчастіше якість такого збирання значно поступається фабричному.

Річ у тому, що багато компонентів мають свої особливості і труднощі встановлення, які доводиться враховувати. Наприклад, довжина відеокарти – чи влізе вона в корпус разом із системою рідинного охолодження. Або висота планок ОЗПБренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умовиБренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умовиоперативний запам'ятовуючий пристрій, довжина дротів блоків живлення тощо.

Без складу компонентів і досвіду у збиранні геймер не зможе спробувати різні варіанти. Не кажучи вже про ризики, пов’язані із браком, і проблеми із сумісністю деталей, які ми виявляємо на етапі попереднього тестування.

Нас вирізняє поміж інших наступне:

  • Використовуємо сучасні компоненти й деталі для збирання ПК: ставимо лише швидкі накопичувачі SSD (HDD у 2023 році вже морально застаріли), усі ПК укомплектовані Wi-Fi, що дає більше свободи для підключення до інтернету.
  • Індивідуальний підхід до замовлення та подальшого обслуговування: наприклад, клієнт може бути присутнім при збиранні свого ПК в нашому магазині Click. Якщо він захоче надалі доукомплектувати комп’ютер, то він може це зробити самостійно і не втратити при цьому гарантію.
  • Працівники нашого виробництва проходять строгий відбір, а також спеціалізоване навчання. У багатьох з них понад п’ять років досвіду у збиранні й тестуванні комп’ютерів. Часом в IT пройти співбесіду простіше, ніж потрапити до нас у команду.

Де можна подивитися, як збирають комп’ютер

21 серпня у магазині Click у ТРЦ «‎Республіка»‎ в Києві відкрилася зона геймінгу. Тут клієнти можуть не тільки купити вже готовий ігровий ПК, а й на власні очі побачити, як фахівці збирають машину. 

Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Asgard в офлайні буде ексклюзивно представлений у магазині Click. Він вибрав саме наш бренд завдяки сертифікованому виробництву, деталям від топових брендів і команді, яка швидко та якісно все збирає. 

Ми розуміємо що кожен гравець має унікальні потреби, тому надаємо можливість створити ідеальну систему самостійно. Для початку визначаємося з компонентами – для цього клієнт сам або з нашим консультантом вибирають омріяну конфігурацію ПК Asgard. Для цього попередньо треба записатися на збирання і внести символічну передплату у 500 грн. Після того як в магазин доставлять всі компоненти, комп’ютер починають збирати прямо в магазині Click.

Наші фахівці зберуть ПК на очах у клієнта, а потім протестують у тестувальній термошафі. Збирання займає приблизно дві години. Ми гарантуємо, що комп’ютер буде надійним і готовим до геймінгу.

Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Вибирати конфігурацію ПК Asgard можна тут.

 

Як відбувається стрес-тест

10-годинний стрес-тест під навантаженням у тестувальній шафі змушує працювати всі компоненти, починаючи від блока живлення та закінчуючи відеокартою і процесором, при максимальному навантаженні, якого не досягти під час гри. Таке випробування дозволяє виявити прихований брак і дефекти ще на стадії виробництва та замінити несправну деталь на місці. Так клієнт отримує вже повністю готовий ПК без вад, і йому не потрібно надалі звертатись до сервісного центру.

Тестувальна термошафа підтримує підключення декількох комп’ютерів. Коли вона закривається, то всередину перестає потрапляти свіже повітря, а те, що всередині, розігрівається шляхом тепловіддачі самих компонентів. У результаті температура може досягати 40 градусів, що ускладнює завдання для будь-якої системи охолодження та дозволяє протестувати ПК в екстремальних умовах.

Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Найпопулярніші збірки від Asgard 

Вартість ігрового комп’ютера залежить від компонентів, які вибирає клієнт. Деталі ми отримуємо напряму від виробників, тому ціна готового ПК може бути навіть нижчою, ніж у випадку, коли людина спробує самостійно зібрати такий самий із замовлених в інтернеті деталей. 

Наразі найпопулярніший сетап – це:

  • ASGARD (I124F.16.S10.35.792)
  • Intel Core i5-12400F
  • GeForce RTX 3050
  • ОЗП 16GB
  • SSD 1TB

Вартість – 33 099 грн.

 

Більш потужний і сучасний варіант, який користується популярністю:

  • ASGARD (I137F.32.S10.46T.3060)
  • Intel Core i7-13700F
  • GeForce RTX 4060 Ti
  • ОЗП 32GB
  • SSD 1TB

Вартість – 59 999 грн.

 

Топовий варіант:

  • ASGARD (A97X.32.S20.47T.2083W)
  • AMD Ryzen 9 7900X
  • GeForce RTX 4070 Ti
  • ОЗП 32GB DDR5
  • SSD 2TB

Вартість – 109 000 грн.

 

До речі, в нас трапляються і замовлення на ПК з кастомною системою охолодження. Ми збираємо їх виключно на нашому виробництві в Києві, оскільки це досить довгий і творчий процес, але доволі цікавий для наших фахівців. 

Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Переглянути готові варіанти можна за посиланням.

 

Що робити, якщо щось зламалось

Кожен комп’ютер Asgard зібраний за стандартами. Наприклад, тут є безперервний контроль температури всередині корпуса. У разі непередбачених ситуацій клієнт може набрати телефон гарячої лінії, і наші інженери допоможуть швидко розв’язати будь-яку проблему з ПК.

Якщо комп’ютер несправний, необхідно звернутися до нашого або партнерського сервісного центру. Діагностичні та ремонтні роботи зазвичай виконують 3–4 дні, плюс час на транспортування комп’ютера. Гарантійний ремонт виконують за умови, що ПК придбали не більше ніж 36 місяців тому і ви не порушили пломби на основних компонентах: процесорі, відеокарті тощо.

 

Партнер проєкту?
Бренд Asgard збирає ігрові ПК за потребами клієнта. Три популярні збірки, вартість і умови

Більше про Asgard

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: