З 1 до 5 вересня в Берліні відбувалася найбільша світова виставка споживчої електроніки IFA. Компанія KIVI брала участь у заході вже вдруге. Цього року на стенді у 100 м² компанія представила смарттелевізори, розроблені спеціально для дитячої та кухні, а також основну лінійку телевізорів KIVI 2024 року із супутніми аксесуарами.

Нові продукти KIVI надійдуть у продаж наприкінці 2023 року. У партнерському матеріалі розповідаємо про нові моделі докладніше.

Партнерський матеріал?
  1. Як з’явилася лінійка Turn on KIVI. Room by Room

2022 року бренд KIVI провів глибинне дослідження споживацької поведінки. Опитування 2,5 тис. респондентів виявило: понад 90% покупців спочатку вирішують, де в оселі розміститься телевізор, і вже після цього визначаються з вимогами до нього.

Так з’явилася нова лінійка Turn on KIVI. Room by Room з моделями KIVI KidsTV та KIVI KitchenTV. Вони відповідають вимогам споживача до смарттелевізора для конкретної кімнати та доповнюються відповідними аксесуарами.

  1. KIVI KidsTV

32-дюймовий FullHD-телевізор KIVI KidsTV має дизайн і функції, корисні в дитячій кімнаті.

Передня панель, підставки та центральна плашка пристрою мають Block-Style Design, тобто до них можна кріпити дитячий конструктор. Дитина зможе розвивати творчі навички і просторове мислення, будувати конструкції та використовувати телевізор у грі.

Екран телевізора захищений міцним загартованим склом, яке витримує подряпини побутовими предметами й удари, наприклад, футбольним м’ячем або важкою іграшкою. Також на ньому можна писати й малювати маркерами. За допомогою спеціальних стикерів, що йдуть у наборі, ніжки пристрою надійно фіксуються на поверхні, на яку встановлений телевізор.

Технологія Low Blue Light захищає дитячий зір від шкідливого синього випромінювання екрана. А нічник, вбудований у телевізор, стане у пригоді малюкам, які не люблять спати в темряві.

Дізнатись більше про FullHD-телевізор KIVI KidsTV можна за посиланням

 

  1. KIVI KitchenTV

У кухні споживачі найчастіше розміщують телевізор на стіні, щоб зберегти корисний простір. Тому KIVI KitchenTV має компактний підпружинений кронштейн full-motion – настінне кріплення, що дозволяє повертати екран у будь-який бік, змінювати його висоту, кут нахилу та відстань від стіни. Сам кронштейн займає мінімум місця на стіні і сконструйований таким чином, щоб у його кліпсах можна було приховати кабелі телевізора.

Екран KIVI KitchenTV – FullHD діагоналлю 32 дюйми – оптимальне рішення для малих кімнат. Рамка телевізора білого кольору гармонійно впишеться в сучасний інтер’єр.

Для безпеки користувачів KIVI KitchenTV оснащений вбудованим у задню панель детектором диму, який працює, навіть коли телевізор вимкнений.

Модель функціонує на операційній системі Android TV 11 і пропонує понад 10 тис. застосунків, зокрема, книги рецептів, лічильники калорій, застосунки для складання меню та інші. Керувати контентом зручно навіть під час приготування їжі завдяки пульту з голосовим управлінням.

Докладніше про KIVI KitchenTV тут

 

  1. Оновлена базова лінійка

Лінійка смарттелевізорів KIVI 2024 року має моделі діагоналлю від 24 до 65 дюймів у двох кольорах – чорному та білому. Новинки мають безрамковий дизайн.

Моделі з діагоналями 43 та 55 дюймів з білим корпусом розроблені спеціально для спальні. Вони мають інтегрований нічник AlumiGlow, який випромінює м’яке світло. Нічник може працювати навіть тоді, коли телевізор вимкнений. Рівень яскравості світла регулюється за допомогою пульта або кнопки на корпусі телевізора.

Smart TV нової лінійки працюють на ОС Android TV 11. У ній користувачеві доступні всі сервіси Google, створені спеціально для TV-платформи, величезна кількість застосунків з Google Play, а також технологія Chromecast і Google Assistant.

Телевізори лінійки 2024 року оснащені технологіями покращення зображення: HDR, MEMC, Max Vivid, Ultra Clear і Super Contrast Control. Для любителів ігор на великому екрані нові пристрої також підтримують режим Game Mode, який оптимізує якість зображення і швидкодію під час ігор.

  1. Оновлений пульт дистанційного управління

Серед нововведень – шильд, який світиться в темряві, ергономічні кнопки-гойдалки, можливість управління нічникомДетектор диму, загартоване скло на екрані, режим нічника: огляд нових смарт-телевізорів KIVIДетектор диму, загартоване скло на екрані, режим нічника: огляд нових смарт-телевізорів KIVIдля моделі KIVI KidsTV та моделей для спальні, а також вбудований чутливий мікрофон для голосового управління. Оновлений і колір – тепер це темно-синій пульт, а не базовий чорний.

Новий пульт зручно лежить у долоні, а кнопки мають плавний і безшумний хід. Найпопулярніші застосунки винесені на пульт окремими кнопками.

Більше про основну лінійку телевізорів KIVI 2024 року із супутніми аксесуарами можна дізнатись на сайті

 

  1. Лінійка настінних кріплень

Кронштейни KIVI підходять для більшості сучасних TV-панелей і комплектуються монтажним набором для швидкого встановлення. Лінійка поділена на три серії:

  • Basic – фіксація телевізора на відстані 20 мм від стіни. Має дві версії – фіксовану та з можливістю нахилу під кутом 8°.
  • Motion – серія з похило-поворотним механізмом (кут нахилу варіюється від +10° до –15° в залежності від моделі, кут оберту – від –90°до +90°) для тих, кому важливо мати декілька точок перегляду та легкий доступ до всіх роз’ємів.
  • Slim – естетичний продукт, що має найменшу відстань до стіни (17 мм) і зручний механізм фіксації.

Бренд надає довічну гарантію на свої настінні кріплення.

  1. Про KIVI

KIVI – міжнародна компанія, заснована 2016 року, що розробляє та виробляє смарттелевізори. Сьогодні продукція бренду продається в майже 20 країнах Європи в понад 40 ритейл-мережах. За сім років компанія продала понад 1,5 млн телевізорів. Розробка нових продуктів відбувається в R&D-центрах компанії, що знаходяться в Європі та Китаї, а виробництво відбувається контрактним методом на найбільших заводах по всьому світу. KIVI є сертифікованим партнером Google і Netflix.

Партнерський матеріал?

На сайт KIVI

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: