Якщо плануєте налагодити стабільну Wi-Fi-мережу, важливо вибрати правильні маршрутизатори. Базові підійдуть для легких завдань на кшталт перегляду IPTV, а якщо ви регулярно завантажуєте великі файли, доведеться вибрати потужніший пристрій. Одним із провідних виробників сучасних роутерів у світі вважається бренд Ruijie.

У партнерському матеріалі з VIATEC розповідаємо про домашні роутери Ruijie Reyee, їхні головні переваги, а також про те, який домашній роутер вибрати для сучасних смартквартир і як грати без затримок поціновувачам онлайн-ігор.

Партнерський матеріал?

Доступні Wi-Fi 4 та Wi-Fi 5

Лінійка продукції Ruijie Reyee містить одразу декілька якісних маршрутизаторів. У залежності від завдань, для яких використовується інтернет, можна вибрати відповідну модель.

Щоб користуватися вдома соціальними мережами та переглядати IPTV, немає сенсу переплачувати за професійні та інноваційні варіанти. Достатньо встановити модель RG-EW300 PRO. У них достатньо висока швидкість передачі до 100 Мбіт/с та широке покриття завдяки чотирьом зовнішнім антенам з потужністю 5 дБі та додатковим підсилювачам сигналу FEM. Ці роутери – оптимальне рішення для базового використання в сучасних смартквартирах.

Домашні роутери Ruijie Reyee: для перегляду IPTV, миттєвого завантаження великих файлів та онлайн-ігор

Якщо потрібно працювати з великими об’ємами трафіку або просто є потреба в значно вищій швидкості, варто приділити увагу моделям RG-EW1200, EW1200R та EW1200G PRO.

Це Wi-Fi-маршрутизатори четвертого (802.11n) та п’ятого (802.11ac) поколінь, які мають LAN-порти із пропускною здатністю 100 Мбіт/с або 1 Гбіт/с, що користувачі одразу помічають.

Часто пристрої такого класу використовують не лише у квартирах та будинках, а й у невеликих офісах.

 

Потужні та сучасні Wi-Fi 6

Найбільш потужними, просунутими і швидкісними роутерами на даний час є RG-EW1800GX PRO, RG-M18, а особливо RG-EW3200GX PRO. Головна відмінність цих моделей у технології 802.11ax, більш відомій як Wi-Fi шостого покоління.

Домашні роутери Ruijie Reyee: для перегляду IPTV, миттєвого завантаження великих файлів та онлайн-ігор

Вони чудово підходять для миттєвого завантаження великих файлів, оброблення ресурсних сторінок і застосунків, а також для геймерів. Завдяки високошвидкісному стандарту поціновувачі ігор можуть грати без затримок. Мінімальний пінг і швидкодія грають важливу роль в онлайн-змаганнях.

Пристрій працює у двох діапазонах. Швидкість інтернету на частоті 5 ГГц  може досягати 2,4 Гбіт/с. При цьому стабільне та якісне покриття дозволяє не втрачати сигналу навіть через стіни завдяки потужним всеспрямованим антенам і вбудованим підсилювачам сигналу FEM. Функціональність систем доповнює приємний дизайн.

Більше інформації про роутери Ruijie Reyee за посиланням

Ключова особливість домашніх роутерів Ruijie

Reyee Mesh – це передова технологія, з якою можна об’єднати декілька маршрутизаторів Ruijie Reyee і створити єдину Wi-Fi-мережу для всього будинку. Можна комбінувати різні моделі маршрутизаторів залежно від ваших потреб у покритті чи функціоналі. Щоб розширити мережу чи впровадити нові можливості, варто просто під’єднати ще один сумісний маршрутизатор Reyee Mesh, зберігаючи при цьому вже встановлену мережу і все обладнання.

Компанія Ruijie розширила протокол Reyee Mesh на базі чинних бездротових протоколів. Додаткові маршрутизатори постійно відстежують увесь спектр 2,4 ГГц. Коли основний маршрутизатор транслює сигнальні кадри-маяки, додаткові пристрої швидко захоплюють сигнали, гарантуючи безперебійне з’єднання.

  • Завдяки технології Reyee Mesh можна легко налаштувати мережу всього будинку.
  • Після позиціювання під’єднайте кілька маршрутизаторів лише в один клік.
  • Можна не хвилюватися через відключення. Коли пристрій переходить у режим офлайн у вашій mesh-мережі, інші автоматично реорганізовуються.
  • Плавне перемикання мережі. Технологія Wireless Intelligent Optimization & KV Roaming забезпечує плавне перемикання пристроїв під час роумінгу.
  • Комбінуйте та підбирайте. Reyee Mesh підтримує Wi-Fi-мережу в різних категоріях моделей, а також поєднання дротового та бездротового з’єднання.

Домашні роутери Ruijie Reyee: для перегляду IPTV, миттєвого завантаження великих файлів та онлайн-ігор

Завдяки версії Reyee Mesh 3.0 кілька маршрутизаторів під’єднуються паралельно під оптичним модемом або під комутатором для розширення.

Налаштування дротової мережі Reyee Mesh звільняє основний маршрутизатор від блоку ELV, заощаджуючи додатковий основний маршрутизатор.

Як замовити роутери Ruijie Reyee

Маршрутизатори для будь-яких потреб і вимог можна придбати на сайті VIATEC – офіційного дистриб’ютора бренду Ruijie в Україні. Якщо ви робите корпоративні замовлення, компанія запропонує спеціальні умови.

Обладнання має гарантію та відповідну технічну документацію від виробника та сервісне обслуговування. Також доступне швидке доставлення. Філіали є в Києві і ще в семи містах України. Щоб купити роутери, достатньо зареєструватись на сайті й оформити замовлення або зв’язатися з менеджерами.

Партнерський матеріал?

Вибрати роутер

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: