Світ криптовалют швидко змінюється, тому традиційний підхід «купувати та зберігати» поступається більш ефективним методам. Одним із них є програма Earn, яка дозволяє стабільно отримувати пасивний дохід від криптоактивів. Дізнайтеся, як вона працює і як почати з нею заробляти.

Партнерський матеріал?

Основні принципи

Програма Earn дозволяє криптоінвесторам вийти за рамки традиційного підходу «купуй та зберігай» і отримувати стабільний дохід від криптоактивів. Щоб долучитися до програми, треба оформити Earn-підписку та заморозити активи на певну суму на період від одного місяця. Чим більше активів заморозите, тим більшу винагороду отримаєте.

Деякі криптобіржі дають можливість користувачам отримувати більшу винагороду, якщо вони зберігають на балансі певну кількість нативних токенів. Так, наприклад, на EXMO.com токени EXMO CoinEarn від EXMO.com: купуйте BTC і отримуйте одні з найкращих відсотків прибутку на криптобіржахEarn від EXMO.com: купуйте BTC і отримуйте одні з найкращих відсотків прибутку на криптобіржахEXM дозволяють отримувати підвищені ставки до 17% на рік. Новачки також можуть розраховувати на 65% на рік на свої стейблкоїни USDT, USDC і DAI та 10% на рік на ETH протягом першого місяця підписки.

Диверсифікуйте, щоб забезпечити стабільність

Однією з важливих особливостей програми Earn є широкий вибір криптовалют для отримання винагород: від флагманських активів, таких як біткоїн і ефіріум, до перспективних альткоїнів.

Програма дозволяє користувачам формувати інвестиційні портфелі, які відповідають їхнім стратегіям, тому це ідеальний інструмент для диверсифікації і максимізації доходу. Поповнюючи баланс криптовалютами BTC, ETH, USDT, USDC, DAI або іншими активами, ви отримуєте доступ до трьох типів підписки з гнучкими інвестиційними можливостями: Basic, Standard та Advanced. Хоча всі вони пропонують конкурентні винагороди, зі Standard та Advanced ви можете отримати підвищені ставки до 17%, маючи на балансі певну кількість EXMO Coin.

Моніторинг та коригування в режимі реального часу

Криптовалютний ринок відомий своєю волатильністю. Програма Earn адаптується до цієї реальності і пропонує динамічні стратегії заробітку. Винагорода залежить від річної ставки, яка періодично коригується в залежності від прибутковості конкретного протоколу. Чим більше підписників має криптопроєкт, тим вища винагорода. Саме тому EXMO.com вже збільшив ставки для USDT і USDC з 3% до 9%, для SUI – з 2% до 5%, для ADA – з 1,5% до 3%, для TRX – з 1,5% до 2,5% і для LTC та EURT – з 1% до 1,5%.

Вигідні ставки

Програма Earn – популярний продукт на багатьох криптобіржах, тому пріоритет EXMO.com – забезпечити конкурентоспроможні ставки для трейдерів. У таблиці нижче наведені ставки для деяких найпопулярніших активів у програмах Earn на різних централізованих криптобіржах станом на 7 березня 2024 року. Зокрема були порівняні програми зі схожими умовами, а саме Simple EarnEarn від EXMO.com: купуйте BTC і отримуйте одні з найкращих відсотків прибутку на криптобіржахEarn від EXMO.com: купуйте BTC і отримуйте одні з найкращих відсотків прибутку на криптобіржахбез ончейн-стейкінгу з гнучким або 30-денним періодом заморозки активів.

Earn від EXMO.com: купуйте BTC і отримуйте одні з найкращих відсотків прибутку на криптобіржах

Звідки беруться нагороди?

Біржа EXMO.com уклала партнерську угоду з Gearbox Protocol – провідним DeFi-протоколом, який дозволяє отримувати пасивний дохід, безпечно позичаючи активи. Інші джерела доходу включають Aave, Compound, MakerDAO та інші провідні DeFi-протоколи. EXMO.com переказує їм кошти користувачів Earn та отримує винагороду, а також контролює кожний етап цього процесу із забезпечення безпеки та найкращих відсоткових ставок.

Заходи безпеки та відкритість

Оскільки програма Earn є частиною DeFi-кредитування, вона може нести урядові ризики, а також ризики, пов’язані зі смарт-контрактами та оракулами. Крім того, слід враховувати волатильність ринку, проблеми з ліквідністю та потенційні управлінські ризики.

Хоча ці ризики існують, надійні криптобіржі контролюють їх, щоб мінімізувати потенційні негативні наслідки. Наприклад, EXMO.com переводить і розміщає активи тільки в протоколах, які пройшли технічний аудит від авторитетних фірм або мають TVL понад $50 мільйонів. Платформа диверсифікує активи з метою зниження ризику їхньої концентрації в одному протоколі, проводить активний моніторинг всіх позицій відповідно до політики управління ризиками, а також постійно відстежує прибутковість протоколів з метою своєчасного ребалансування. Крім того, EXMO.com покладається на власний процес моніторингу та управління ризиками, щоб гарантувати безпеку коштів трейдерів.

Як почати заробляти

Окрім вигідних ставок, програма Earn від EXMO.com вирізняється зручним інтерфейсом і простим процесом реєстрації. Щоб почати заробляти на EXMO.com, потрібно виконати всього кілька кроків.

Спочатку треба створити акаунт на EXMO.com і пройти просту верифікацію. Потім поповнити баланс потрібною криптовалютою або придбати її з банківської картки у розділі Купити криптовалюту. Вибрати актив, на який хочете оформити Earn-підписку та тип підписки (Basic, Standard або Advanced) і натиснути «Почати». Вже через місяць ви отримаєте першу винагороду.

Це простий і доступний спосіб отримання пасивного доходу з криптовалюти. Максимізуйте зиск зі своїх активів вже сьогодні разом із програмою Earn на EXMO.com!

Партнерський матеріал?

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: