Елегантна та зручна – мода, яка вам підходить

Партнерський проект
Елегантна та зручна – мода, яка вам підходить
views icon

Елегантна та зручна – мода, яка вам підходить

Наша стаття про те, як не загубитися у безлічі модних новинок та обрати свої персональні образи. Ми пропонуємо різні варіанти комбінування одягу для сезону осінь-зима, які будуть стильними й практичними для вас. Ви дізнаєтесь багато цікавого і про прикраси та трендові аксесуари: як підібрати правильно, які ювелірні вироби є універсальними, яким брендам краще віддавати перевагу.

Партнерський матеріал?

Як одягатися стильно та комфортно?

Сучасні тенденції дають модницям право на широкий вибір та свободу самовираження. Адже головною ідеєю багатьох брендів стала зручність. Так, на цей осінньо-зимовий сезон дизайнери пропонують різні комбінації офіційно-ділового та спортивного, повсякденного та спортивного стилів. Ще одна свіжа тенденція – багатошаровість одягу.

Тож на роботу та ділові заходи можете одягти брючний костюм з кросівками. А на прогулянку по магазинах чи неформальну вечірку можна обрати гольф в сіточку або топ під блейзер. Жакети та блейзери можете носити з джинсами, а светри та світшоти – з діловими атласними брюками. Більший акцент можна зробити на оверсайз моделях светрів, які зроблять ваш look досить ефектним.

Вовняні сукні та спідничні костюми в рельєфну смужку є найбільш яскравим вираженням спортивного шику. Світлі футболки, водолазки та сорочки з в’язаними жилетками забезпечать вам ідеальний романтичний шарм. А плісировані спідниці міді з об’ємними светрами та блейзерами оверсайз нададуть загадкового шарму.

Широкий асортимент жіночого одягу у стилі casual пропонує бренд Iceberg. Ці вироби також відзначаються відмінною якістю матеріалів.

У дизайні накидок та пончо спостерігається очевидна відсилка до ретростилю. Ніжно-мололочі або насичено-бордові чи жовті накидки чудово контрастуватимуть з однотонним,  чорним або білим, костюмом чи сукнею. Розбавляти такі аутфіти можна черевиками на шнурках та масивній підошві, чоботами-штанами або кросівками на танкетці.

Елегантна та зручна – мода, яка вам підходить

 

Які прикраси та аксесуари обирати на кожен день?

Універсальний образ – спокійний нюдовий макіяж та акуратні непомітні прикраси. Сережки радять підбирати за формою обличчя. Для круглого обличчя підійдуть сережки-крапельки або інші подовжені сережки. До загостреного видовженого обличчя гармонують сережки-кільця. Пусети з невеликим камінчиком можна комбінувати з різними стилями одягу.

Прикрасу на шию підбирають під форму вирізу одягу. Кулони, підвіски та тонкі ланцюжки в мінімалістичному стилі завжди виглядатимуть компактно й доречно. Можете завершити образ ланцюговим, тенісним або глідерним браслетом. Якщо потрібно оновити свою колекцію, можете розглянути прикраси від Fossil. У цього бренду широкий вибір ювелірних виробів та прикрас, кожен з яких має неповторний дизайн.

З-поміж аксесуарів найбільш популярні:

  • пов’язки на голову з яскравими принтами або у спортивному стилі;
  • клатчі та мінісумочки, що носяться через плече;
  • шкіряні мінірюкзаки;
  • об’ємні в’язані шарфи;
  • сонцезахисні окуляри та окуляри для зору;
  • яскраві колготкиЕлегантна та зручна – мода, яка вам підходитьЕлегантна та зручна – мода, яка вам підходитьпереважно червоного або зеленого кольору.

Наручні годинники зараз можна зустріти нечасто. Не можна сказати, що це стильно або ні. Годинник – класика, що є атрибутом ділового образу. Тож якщо обираєте стильний аксесуар для носіння, то тільки годинники Michael Kors. Адже вони є втіленням високої якості та визнання.

Партнерський матеріал?
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: