Blackview оголосив про запуск свого першого фліп-смартфона Blackview HERO 10. Згідно з очікуваннями виробника, він потіснить розкладні телефони таких брендів, як Samsung і Huawei. Новенький смартфон від Blackview може похвалитися невисокою ціною та попри це має високу конфігурацію. Одна з фішок HERO 10 – 6,9-дюймовий складаний AMOLED-дисплей, який витримує понад 250 тис. згинів, та універсальний зовнішній екран.

У партнерському тексті з Blackview розповідаємо про решту переваг нового смартфона.

Партнерський матеріал?

Хоча HERO 10 вважається найбюджетнішим розкладним смартфоном, в ньому реалізовано безліч передових технологій від Blackview. Йдеться про дизайн, дисплей, камери, операційну систему, продуктивність та акумулятор, що також робить його одним з найкращих розкладних телефонів у своїй ціновій категорії. Він міцний та має корпус аерокосмічного класу, а також вкритий веганською шкірою, що робить його вигляд елегантним та простим водночас.

Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429

6,9-дюймовий AMOLED-екран, комфортний для очей

Blackview HERO 10 може похвалитися складаним 6,9-дюймовим AMOLED-дисплеєм. На додаток у нього тонкі рамки, які збільшують співвідношення екрана до корпусу до 94,3%. Дисплей має високу роздільну здатність 2560×1080, широкий колірний обхват P3 та підтримує відображення 1,07 млрд кольорів для відтворення реалістичної картинки.

Крім того, Blackview турбується про очі користувачів. Екран отримав сертифікат TÜV SÜD Low Blue Light, що каже про зниження синього світла, а ШІМ-регулювання 1920 Гц забезпечує комфортний перегляд, особливо при недостатньому освітленні.

Завдяки адаптивній яскравості до 1300 ніт екран може автоматично калібрувати яскравість відповідно до поточного освітлення, що дозволяє бачити зображення чітко навіть під прямими сонячними променями.

Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429

Blackview HERO 10 оснащений функцією Split View, яку створила команда розробників софту Blackview. Завдяки складному екрану можна дивитися фільми без підставки та водночас спілкуватися з друзями або родиною.

Слідкувати за новинкою Blackview HERO 10 можна за посиланням.

Екран майже без складок і готовність до 15-річного використання

Blackview HERO 10 використовує провідний дизайн шарніра у формі краплі та має товщину 16,25 ммФліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $4298,08 мм у розгорнутому стані і майже нульові зазори між частинами екрана.

Виробник використовує ультратонке склоФліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429UTG, тому телефон гнучкий, міцний і легко згинається. Blackview HERO 10 має глибину згину менш як 0,17 мм, що робить його гаджетом практично без складок – для комфортного перегляду те, що треба. Крім того, його основний дисплей витримує 250 тис. згинів – це понад 15 років експлуатації за умови використання 45 разів на день.

Зовнішній розумний екран

У сучасному цифровому світі навігація на великому екрані іноді може бути складною через перевантаженість сповіщеннями. Тому Blackview додає розумний екран-обкладинку меншого розміру і простіші сповіщення: користувачі можуть зосередитися на пріоритетних завданнях, не пропускаючи при цьому важливі повідомлення та дзвінки.

Екран розумної обкладинки працює як ярлик для основних функцій: прогноз погоди, дані про фітнес, відхилення та прийом дзвінків, останні сповіщення, а також опції повторного набору та багато іншого. Провівши великим пальцем вліво або вправо, можна миттєво отримати доступ до всіх цих функцій. На додаток екран навіть слугує видошукачем під час зйомки селфі через задню камеру та допомагає керувати плеєром. А ще користувачі можуть налаштувати кілька варіантів персоналізації.

Щобільше, обидва екрани Blackview HERO 10 підтримують розблокування відбитком пальця та обличчям.

Камера на два екрани з роздільною здатністю 108 Мп

Складаний формфактор відкриває більше можливостей для зйомки. Здатний вільно зупинятися під кутами від 30 до 150 градусів, Blackview HERO 10 зі спеціальним режимом камери FlexForm у зігнутому стані фіксується без штатива і робить фотографії, які завжди знаходяться під ідеальним кутом.

Змінюйте розмір і глибину зображень: від великих планів і портретів у повний зріст до чудових пейзажів і навіть більше. Крім того, розумний екран обкладинки пропонує зручніший спосіб зйомки селфі, який робить фото чіткішими завдяки більш різкій 108-мегапіксельній камері.

Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429

Blackview HERO 10 оснащений:

  • 108-мегапіксельною основною камерою Samsung;
  • 8-мегапіксельною надширококутною камерою з кутом огляду 120° на задній панелі;
  • 32-мегапіксельною селфі-камерою.

Blackview HERO 10 інтегрована з передовими технологіями обробки зображень для чудової роботи камери вночі та вдень. Завдяки новітнім алгоритмам ArcSoft 9.0 камера автоматично коригує розмиття та шуми, покращуючи загальні результати зйомки на 18%. Смартфон робить якісні фото в темряві завдяки Night mode, створює яскраві зображення з кращою деталізацією як у світлі, так і в тіні за допомогою HDR, має режими Beauty mode, «Портрет» та «Панорама». Крім того, він пише відео у форматі 2K.

Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429

Елегантний фліп-дизайн

HERO 10 має задню кришку з веганської шкіри та рамку з аерокосмічного алюмінієвого сплаву з металевою текстурою та мерехтінням – все створено для того, щоб кожне перегортання було приємним. Маючи вагу всього 198 г та розміри 75,47*168,99*8,08 мм у розгорнутому стані та 75,47*87*16,25 мм у складеному, HERO 10 ідеально поміщається в долоні та кишені. Вибирати можна з двох колірних варіантів: Sakura Purple та Eclipse Black.

Динамічна зона та гарантія 3-річного оновлення основних версій Android

iPhone 14 Pro викликав цілу хвилю, коли додав на екран інтерактивну зону Dynamic Island. Він не тільки покращує перегляд, але й робить взаємодію більш плавною. Користувачі Android бажають отримати аналогічні функції, тому команда розробників Blackview застосувала таку динамічну зону і для HERO 10 в якості своєї першої спроби – вона отримала назву Live View.

Це місце, де в реальному часі відображаються дії, починаючи від сповіщень про заряд акумулятора, дзвінків, управління відтворенням музики та звукозапису і закінчуючи багатьма іншими функціями. Користувачі можуть миттєво отримати доступ до цих функцій і контролювати їх, не відриваючись від виконання поточних завдань.

Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429

За словами офіційного представника Blackview, для тривалого використання HERO 10 очікується оновлення операційної системи DokeOS 4.0 з Android 13 до Android 14 у другій половині цього року. Вперше продукти від Blackview підтримують основні оновлення версії Android протягом трьох років поспіль.

Крім того, остання версія DokeOS 4.0 пропонує безліч функцій: Smart Scan з миттєвим скануванням QR-кодів, субтитри в реальному часі, застосунок EasyShare для швидкої передачі даних або файлів без використання мережі, Focus Mode з декількома режимами фокусування, застосунок Workspace тощо.

Продуктивність на рівні 5G

Blackview HERO 10 використовує потужний 6-нм MediaTek Helio G99, який входить до числа висококласних чіпсетів 4G, а його продуктивність перевищує продуктивність деяких 5G-чіпсетів.

Завдяки технології розширення оперативної пам’яті її можна збільшити до 36 ГБФліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $42912 ГБ фізичної та 24 ГБ віртуальної, – і застосунки будуть запускатися на 30% швидше. А з 256 ГБ оперативної пам’яті користувачі отримають ще більше продуктивності. Blackview HERO 10 гарантує плавну роботу, хай то навігація, багатозадачність або ресурсні ігри. Також HERO 10 використовує потрійну систему охолодження.

А завдяки вдосконаленій атомізованій пам’яті Atomized Memory 2.0, яка збільшує обсяг оперативної пам’яті на 5-9%, смартфон досягає 442 746 балів у бенчмарку Antutu Benchmark.

Фліп-телефон Blackview HERO 10: 6,9-дюймовий складаний дисплей, камера 108 МП і акційна ціна $429

Двоелементний акумулятор у складному корпусі

Blackview HERO 10 має акумулятор ємністю 4000 мАг, який складається з двох батарей – в комплексі це гарантує до 288 годин роботи в режимі очікування або 6 годин безперервного відтворення відео.

А завдяки швидкій зарядці потужністю 45 Вт всього за 10 хвилин смартфон може зарядитися так, щоб потім його вистачило на 4 години в режимі розмови. Крім того, Blackview HERO 10 оснастили передовою технологією захисту зарядки для безпеки та подовження терміну служби акумулятора.

Доступність та ціна

Blackview HERO 10 незабаром буде доступний на AliExpress. Під час світової прем’єри з 20 травня до 7 червня Blackview пропонує знижку для перших покупців до 50% – телефон можна буде придбати всього за $429. А перші 100 замовників отримають годинник W50 на додаток.

Партнерський матеріал?

Слідкувати за новинкою

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: