Canyon і Lorgar знають, як оновити портфель цифрових гаджетів, не обтяжуючи власний гаманець. У цьому партнерському матеріалі спільно з виробниками підготували добірку корисних пристроїв, які можна вибрати на подарунок як собі, так і своїм близьким. У найочікуваніший період року – розпродажів до «чорної п’ятниці» на всі товари з підбірки діятиме знижка до 50%, а тому покупки в цей період будуть вигіднішими.

Партнерський матеріал?
  1. Бездротова зарядна станція WCS-305

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

Бездротові зарядні станції ще можуть вважатися новинкою на ринку аксесуарів, адже усього кілька років, як гаджети почали широко підтримувати Qi-технологію заряджання. Наразі не тільки флагманські моделі смартфонів вміють заряджатися «через повітря», а й кейси бездротових навушників і розумні годинники. Такий бренд, як Apple, задає тренди, а інші виробники міркують над тим, як зробити заряджання зручним для кожного гаджета.

Для власників трьох пристроїв з екосистеми Apple створили зручний аксесуар для одночасного заряджання iPhone, Apple Watch та AirPods. Бездротова зарядна станція Canyon WCS-305 – компактне рішення, яке може супроводжувати вас у дорозі та мати чудовий вигляд на тумбі біля ліжка чи робочому столі.

Станція має три окремі платформи з позначкою для сумісного гаджета. Оснащена інтелектуальним чипсетом, який визначає оптимальні параметри заряджання для кожного пристрою. Аксесуар захищений від перегріву та перевантаження, визначає наявність стороннього предмета, а завдяки чипу зберігає правильні налаштування заряджання, продовжуючи термін служби батарей пристроїв. Підтримка швидкого заряджання допоможе заощадити час на відновлення енергії акумуляторів.

Головна перевага аксесуара в його продуманому дизайні – станція складається в різні формати, а тому не займає багато місця та може слугувати підставкою під смартфон для зручного перегляду контенту чи проведення відеодзвінка. Фірмовий чохол допоможе возити станцію із собою у подорожі чи на роботу, а також у комплекті передбачений адаптер живлення 18 Вт і кабель Type-C. Тобто все необхідне для роботи готове одразу з коробки.

  1. Смартгодинник Canyon Otto SW-86

Розумні годинники активно займають місця звичайних аксесуарів на зап’ястях людей. Сучасні користувачі частіше вибирають інтелектуальні пристрої, адже окрім як дізнаватися, котра година, хочуть мати додаткові функції: сповіщення від смартфона, спортивний трекінг, функції відстеження частоти пульсу і тому подібне. Усі перелічені параметри присутні в моделі годинника від Canyon – Otto SW-86. Це особливий за зовнішнім виглядом пристрій, створений італійськими дизайнерами. Круглий циферблат і восьмикутний корпус точно привернуть увагу і прикрасять образ людини, яка цінує естетику в гаджетах.

Модель Otto SW-86 також варто вибирати тим, хто веде активний спосіб життя і прагне поліпшити фізичний стан. Гаджет підтримує аж 25 спортивних функцій, у тому числі плавання, а тому кожен зможе знайти той вид спорту, для якого годинник послужить особистим тренером.

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

Годинник синхронізується зі смартфоном за допомогою фірмового застосунку Canyon Life. Завдяки останньому можна персоналізувати зовнішній вигляд циферблата, а також розкрити інші функції годинника. Наприклад, Otto SW-86 надає доступ до дистанційного керування камерою та музичним плеєром. Пристрій відрізняється тривалим часом автономної роботи, адже, за словами виробника, витримає цілий тиждень активної роботи без підзаряджання.

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

  1. Ігрова гарнітура DoubleBee GTWS-2

Часи, коли ігрові гарнітури були важкими і громіздкими, залишились у минулому. DoubleBee GTWS-2 задають нові тренди для геймерів і доводять, що TWS-навушники можуть забезпечити аудіо для ігрових сесій на достойному рівні.

Особливий дизайн, який нагадує справжнього трансформера з однойменного фільму, виділяє цю модель з-поміж інших. Яскравий дисплей сповіщає про залишок заряду кейса, а підтримка швидкого заряджання дозволить не робити тривалі паузи в іграх. Загальна витривалість навушників становить чотири години та майже 38 годин з кейсом.

Передбачені два режими: для геймінгу і прослуховування музики. Ігровий режим гарантує наднизьку затримку, а тому аудіо буде плавно синхронізоване з картинкою, що важливо для динамічних жанрів.

Модель доступна у трьох кольорах, а прихильникам персонажа Бамблбі особливо сподобається жовта версія.

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

  1. Дворежимна бездротова миша MW-22

Canyon MW-22 – стильне рішення для оновлення своєї старої миші. Виділяється різноколірним підсвічуванням корпусу, ергономічною формою та компактними габаритами. Дозволяє вибрати значення DPI і тип підімкнення до ноутбука чи ПК: за допомогою ресивера 2,4 ГГц або бездротової технології Bluetooth 5.0. Мишу легко перезаряджати, використовуючи комплектний кабель Type-C, а автоматичний перехід в режим сну зберігає її енергію.

Конструкція пристрою витримає найактивніше використання, адже кнопки розраховані на три мільйони натискань.Також вони зовсім безшумні, а отже не будуть заважати ні колегам, ні сім’ї. З таким аксесуаром можна сподіватися на комфортну роботу протягом тривалого часу, а можливість вибору із шести стильних кольорів корпусу допоможе підібрати найкращий варіант під інші пристрої.

  1. Бездротовий геймпад Brighter GPW-04

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

Якщо довго шукали бездротовий контролер для всіх платформ, то Brighter GPW-04 дозволить не йти на компроміси. Геймпад працює з Windows, Xbox360, Android, PS3, PS4 та має унікальний дизайн із прозорим корпусом і підсвіткою. Світло та пара вібраційних двигунів підсилюватимуть ефект занурення у гру, роблячи її реалістичнішою.

Витривалий акумулятор дозволить забути про часте підзаряджання – енергії пристрою вистачає аж на вісім годин гри. Кабель для заряджання завдовжки 2 м йде в комплекті, він дає змогу грати й заряджатися водночас.

У дизайні окрім фантастичного корпусу геймери оцінять зручне розташування кнопок. Їх аж 17, однак їх легко знайти на дотик та отримати додаткову перевагу у швидкості реакції. Із Brighter GPW-04 можна ефектно та гарно перемагати суперників як на консолі, так і на ПК.

  1. Вебкамера для стримінгу CIRCULUS 910

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

CIRCULUS 910 важко назвати просто вебкамерою, адже вона забезпечує все необхідне для стримінгу. Камера оснащена білою кільцевою LED-лампою великого діаметра 5,5 дюйма із трьома колірними температурамиГаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»холодна, нейтральна, тепла та регулюванням яскравості. Її можна використовувати як настільну лампу та налаштовувати висоту складаної основи. Такий набір гарантує зручне встановлення пристроїв та отримання ідеального зображення в будь-яких умовах освітлення. Конструкція також передбачає пару стереомікрофонів, які вловлюватимуть ваш голос без будь-якого стороннього шуму.

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

Окрім цього, камера має скляну лінзу та сенсор Sony STARVIS CMOS, що дозволяє отримати зображення, якому мільйони глядачів захочуть поставити вподобайку. З якістю відео 1080 p при 60 кадрах на секунду й опцією автофокусу це чудовий старт для створення контенту для YouTube або Twitch. Встановіть камеру, увімкніть світло й отримуйте готовий робочий простір для професійного стримінгу.

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

  1. Ігрова миша Stricter 579

Stricter 579 – єдина ігрова миша в добірці. Відрізняється революційним дизайном, дротовим типом підключення і продуманою формою для комфорту геймера.

Велика кількість кнопок з можливістю програмування у фірмовій програмі Lorgar WP та підсвітка коліщатка справді вражають, але не так сильно, як вбудований OLED-дисплей. Він показує всі налаштування мишки, дозволяє вивести логотип чи будь-яке інше зображення на ваш смак. Ця деталь виділяє модель на фоні інших мишок на ринку та робить її яскравим елементом геймерського робочого столу.

Завдяки двом перемикачам на нижній частині пристрою можна налаштувати силу натискання основних кнопок. Це обов’язково стане у пригоді гравцям, які люблять детально підлаштовувати кожний периферійний пристрій під себе.

Ентузіасти геймінгу оцінять не тільки зовнішню, а й внутрішню складову пристрою, адже вона отримала сенсор Pixart PMW3336 з максимальним значенням DPI у 12 тис. Прискорення становить 30 G, а плавне ковзання забезпечують 100% PTFE-ніжки. Кнопки пристрою витримають цикл у 50 млн натискань, а в коробці від виробника є додаткові ніжки, підставка під чашку, пара грілок для рук і фірмовий дармовис.

Гаджети, які варті вашої уваги, до «чорної п'ятниці»

Рекомендуємо скористатися можливістю придбати ці гаджети за зниженою ціною «чорної п’ятниці». Кожен з товарів ідеально підходить на подарунки, які можна підготувати заздалегідь і не витрачати зайві гроші та час на їх пошук у передноворічний період.

Партнерський матеріал?

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: