Google Україна продовжує навчати українців хмарних технологій і запускає четвертий потік програми «Розвивайте карʼєру з Google Cloud: AI, ML & Data». Безплатний курс триватиме з 18 вересня до 1 листопада. Учасники отримають базові навички, які знадобляться при роботі з машинним навчанням і даними для нього, а також зможуть підготуватися до здачі сертифікаційного іспиту з Google Cloud.

У партнерському матеріалі з Google розповідаємо деталі.

Партнерський матеріал?

  1. Як стати сертифікованим інженером Google Cloud

Сертифікація Google Cloud свідчить про те, що ви є сильним кандидатом для компанії, яка використовує хмарні рішення від Google. За результатами дослідження, майже 90% людей, що склали сертифікаційний іспит Google Cloud, почувають себе впевненішими в роботі із хмарними технологіями.

Під час навчання на четвертому потоці програми «Розвивайте карʼєру з Google Cloud» кожен з учасників може отримати безплатний ваучер на сертифікацію Google Cloud.

Детальніше про те, як отримати ваучер, дивіться на сайті програми.

 

Також під час програми проводитимуть вебінари, на яких допоможуть студентам глибше розібрати типові запитання із сертифікаційних іспитів і зрозуміти, як найкраще до них готуватися.

Сертифікація Google Cloud – це ще один плюс до резюме, а також систематизація знань з Google Cloud. Крім того, людина зможе показати роботодавцям власну експертизу у хмарних технологіях, долучитися до спільноти сертифікованих фахівців та отримати нагороди за успішну здачу іспиту.

  1. Що отримають учасники програми
  • 45 днів безплатного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost.
  • Лекції та воркшопи про те, як готуватися до сертифікаційного іспиту Google Cloud.
  • Практичні навички Google Cloud Google Україна запускає ще один потік безплатної програми з навчання хмарним технологіямGoogle Україна запускає ще один потік безплатної програми з навчання хмарним технологіямGoogle Cloud skill badges, які можна додати у свій профіль на LinkedIn.
  • Індивідуальні напрями навчання, зокрема, з фокусом на AI, ML & Data. Кожен напрям містить колекції контенту, які поєднують онлайн-курси за запитом і практику.
  • Нові нагороди за пʼять і більше отриманих бейджів навичок.
  • Безплатні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за понад 12 бейджів навичок.

Зареєструватися на потік можна перейшовши за посиланням.

 

  1. Кому стане у пригоді навчання
  • Усім, хто прагне скласти іспит і стати сертифікованим фахівцем Google Cloud.
  • ІТ-фахівцям і розробникам, які хочуть розвиватися у хмарних технологіях, зокрема, за напрямами AI, ML & Data.
  • Студентам ІТ-сфери, які хочуть працювати з Google Cloud у майбутньому.
  • Інтернет-маркетологам і продуктовим менеджерам, які працюють з даними та хочуть навчитися будувати дашборди в Looker Studio.
  • Нетехнічним фахівцям, які працюють з даними і прагнуть розвивати свою карʼєру: економістам, фінансистам, бізнес-аналітикам, продуктовим і проєктним менеджерам тощо.
  1. Як зареєструватися

Реєстрація триває за посиланням. Навчання розпочнеться 18 вересня, коли ви отримаєте індивідуального листа з деталями активації.

Партнерський матеріал?

Стати фахівцем Google Cloud

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: