Київська школа економіки за підтримки ЄБРР та уряду Швейцарії представляє відеокурс «Штучний інтелект для підприємців в Україні». Серія з 10 коротких інформативних відеороликів допоможе підприємцям освоїти використання технологій штучного інтелекту для свого бізнесу.

Партнерський матеріал?

ШІ вже став невід’ємною частиною нашого життя, тож саме час почати використовувати його потенціал у малому та середньому бізнесі. Проєкт «Штучний інтелект для підприємців в Україні» допоможе підприємцям, які в умовах війни змушені швидко адаптуватися до нових викликів.

За даними дослідження ринку МСБ на замовлення ЄБРР після двох років повномасштабної війни, більшості опитаних українських малих і середніх підприємств вдалося стабілізувати свою діяльність та адаптуватися до умов війни. Щоб подолати поточні виклики, підприємцям необхідно бути максимально гнучкими та інноваційними. Навчання та впровадження штучного інтелекту в бізнес-процеси допоможе підприємцям не лише вижити, а й знайти нові шляхи для розвитку навіть у найскладніших умовах.

Курс складається з 10 відео тривалістю до 15 хвилин, що покликані розкрити потенціал штучного інтелекту у різних сферах бізнесу та навчити підприємців ефективно використовувати ці технології: 

  1. «Як працює ШІ? Як працюють продукти на базі ШІ?»
    Михайло Колісник розповість про найкращі інструменти штучного інтелекту, які вже зараз змінюють бізнес-середовище. Слухачі дізнаються, як ці інструменти можуть стати союзниками у розвитку підприємства.
  2. «Що таке промпт? Як створювати ефективні промпти для роботи з ШІ?»
    Євгеній Франків та Тимофій Милованов поділяться секретами ефективної комунікації з клієнтами за допомогою штучного інтелекту, включаючи техніки інженерії підказок.
  3. «Як ШІ допомагає в розробці стратегій для МСП»
    Олег Зубченок навчить розробляти бізнес-стратегії, використовуючи штучний інтелект та інструменти стратегічного аналізу, такі як SWOT, PESTLE та 5 сил Портера.
  4. «ШІ у маркетингових кампаніях»
    Володимир Семеніхін розповість, як штучний інтелект може допомогти у розробці бренду, створенні брендбуку, оптимізації SEO стратегій та впровадженні чат-ботів.
  5. «Посилення продажів з допомогою ШІ»
    Валентина Сахно поділиться досвідом, як штучний інтелект може збільшити продажі, допомагаючи у розробці скриптів для продажів та email-кампаній.
  6. «Використання ШІ для генерації зображень»
    Михайло Колісник покаже, як створювати зображення та графіку за допомогою штучного інтелекту, що дозволить створювати привабливі рекламні матеріали за лічені секунди.
  7. «Генерація відео- та промороликів за допомогою ШІ»
    Володимир Анпілогов продемонструє, як можна генерувати відео- та проморолики за допомогою штучного інтелекту, що відкриє нові горизонти для бізнесу.
  8. «Проєктний менеджмент з ШІ»
    Сергій Гвоздьов навчить, як використовувати штучний інтелект для управління проєктами, від розробки графіків до аналізу критичних шляхів.
  9. «Як ШІ допомагає у сфері HR»
    Олена Галушко розкаже, як штучний інтелект може допомогти у сфері управління людським капіталом, створюючи профілі співробітників та автоматизуючи HR-процеси.
  10. «Як ШІ допомагає з персональною ефективністю»
    Тимофій Милованов поділиться, як штучний інтелект може підвищити персональну ефективність, допомагаючи з оцінкою текстів, створенням резюме та перекладами.

Окрім навчального відеоматеріалу, курс містить в собі практичні поради, інструменти та промпти для роботи зі штучним інтелектом.

Зареєструватися на відеокурс можна за посиланням.

*Проєкт впроваджується за підтримки ЄБРР та фінансування Швейцарії в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР (донори Фонду: Італія, Ірландія, Корея, Люксембург, Норвегія, США, Швейцарія, Швеція, Японія та ТайваньБізнес – Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР).

Партнерський матеріал?

Зареєструватися на відеокурс

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: