Обидві новинки постачаються разом із комплектом бездротової зарядки

Infinix в Україні представила серію смартфонів NOTE 40, до якої увійшли NOTE 40 та NOTE 40 Pro. NOTE 40 підтримує зарядку FastCharge 2.0 45 Вт, а NOTE 40 Pro – 70 Вт. Потужність бездротової зарядки збільшена до 20 Вт. NOTE 40 Pro та NOTE 40 постачається разом із бездротовою зарядкою – MagKit, який містить магнітний захисний чохол та зарядну панель MagPad.

Партнерський матеріал?

Смартфони отримали чутливий сенсорний AMOLED дисплей 6,78” з роздільною здатністю FHD+ 120 Гц та вбудованим датчиком відбитків пальців для посилення рівня безпеки. Особливістю NOTE 40 Pro є безрамковий 3D-вигнутий дисплей із захисним склом Corning Gorilla Glass 5, що додає елегантності його дизайну.

NOTE 40Обидві моделі мають 108 МП основну камеру із 3-х кратним суперзумом без втрати якості, функцію “Active Halo”, яка поєднує ШІ та елементи дизайну для підсвічування модуля камери з динамічними світловими ефектами, а також оптичну стабілізацію зображення в моделі Pro, звук налаштований від JBL.

Детальніше про NOTE 40. 

Можливості зарядки

У серії NOTE 40 реалізована технологія FastCharge 2.0 на базі власної розробки – чипа Cheetah X1. У режимі гіперзаряду NOTE 40 заряджається до 50% за 16 хвилин, також реалізована технологія зниження температури на 10°C. Серія відзначається акумуляторами високої щільності, які витримують 1600 повних циклів, зберігаючи 80% ємності.

Швидкість бездротової зарядки у NOTE 40 Pro оновлена до 20 Вт: MagKit у цій моделі постачається у комплекті разом із чохлом MagCase та магнітною зарядною панеллю MagPad. Розробка дозволяє заряджати пристрої навіть при -20 °C.

Технологія обхідної зарядки 2.0 подає живлення безпосередньо на материнську плату, запобігаючи перегріву. А реверсивна зарядка дозволяє заряджати інші дротові та бездротові пристрої, що підтримують протокол PD3.0, зі швидкістю до 10 Вт.

Дисплей

AMOLED дисплей із частотою 120 Гц пропонує роздільну здатність FHD+ і максимальну яскравість 1300 ніт. Сертифікація TÜV Rheinland та висока частота затемнення ШІМ 2160 Гц знижують мерехтіння та покращують візуальний комфорт.

Нова функція Infinix «Active Halo» – це поєднання ШІ та дизайну. Колір індикатора змінюється в залежності від умов використання смартфону. 

Більше про NOTE 40.

Фото та відео можливості

Серія NOTE 40 отримала потужну основну 108 МП камеру із 3-х кратним суперзумом для зйомки на великій відстані. NOTE 40 Pro оснащений технологією оптичної стабілізації зображення (OIS), першою в серії Infinix NOTE, яка зменшує тремтіння камери для отримання більш чітких і стабільних зображень.

Користувачі можуть одночасно записувати відео із 32 МП фронтальної та тильної камер,  використовуючи режим подвійного відео. Також доступні функції редагування, такі як Vlog Clipper, для створення контенту для соціальних мереж.

Мобільні ігри

Серія NOTE 40 оснащена чипами Helio G99 Ultimate на базі 6нм техпроцесу задля високої продуктивності та енергоефективності під час ігор.

Також є можливість розширення RAM до 16 Гб для версії з вбудованими 8 Гб та до 24 Гб для версії з 12 Гб, що значно полегшує роботу пристрою в умовах багатозадачності.

XBOOST оптимізує продуктивність під час ігор. А налаштовані від JBL подвійні стереодинаміки дозволять повністю зануритися в процес під час гри.

Партнерський матеріал?

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: