Після повномасштабного вторгнення команда українського ритейлера Fozzy Group зіткнулася із проблемами. У компанії знизилась ефективність, а в деяких випадках навіть повністю зупинилась частина робочих процесів. Щоб знову стати ефективними, у Fozzy Group мали негайно оптимізувати бізнес-процеси. У цьому допомогло рішення, яке впровадили разом із системним інтегратором Wise IT.

У партнерському тексті з Wise IT його команда розповідає, як сучасна платформа для керування кінцевими точками забезпечила безперервність бізнесу та заощадила ресурси.

Партнерський матеріал?

Що змінило повномасштабне вторгнення

З моменту повномасштабного вторгнення звичний режим команди Fozzy Group сильно змінився. Компанія не тільки забезпечувала українців продуктами, а й почала надавати й розподіляти гуманітарну допомогу по всій країні. Вона задовольняла потреби ЗСУ, дитячих будинків, лікарень та інших установ. Логістика та понад 700 магазинів Fozzy Group потребували термінової оптимізації бізнес-процесів.

Персонал компанії мав працювати безперебійно та в безпеці. Тому Fozzy Group шукала комплексний інструмент, який допоміг би управляти магазинами і складами та мобільністю підприємства.

Разом із системним інтегратором Wise IT компанія Fozzy Group впровадила рішення VMware Workspace ONE. Це дозволило ефективно працювати в умовах війни.

Які проблеми хотіли розв’язати

Fozzy Group розробила системи, що дозволили безпечно управляти корпоративними гаджетами й оперативно оновлювати застосунки. Також у магазинах по всій країні використовують корпоративні планшети і смартфони.

Але застосунки, якими користувалась команда, залежали від наземних систем управління пристроями. А у воєнний час цей процес має бути доступним з будь-якого місця. Через це в компанії знизилась ефективність, а в деяких випадках навіть повністю зупинилась частина робочих процесів. Часто навіть через незначні збої доводилось додатково доставляти й налаштовувати обладнання. Компанія почала втрачати доходи, а в ланцюзі постачання збільшувались затримки.

«ІТ-відділ Fozzy Group був змушений приділяти багато уваги простим рутинним завданням, залишаючи менше часу для роботи над упорядкуванням постачання. Це призводило до затримок, простою працівників і загального зниження доходів», розповідає Дмитро Удовик, технічний директор Wise IT, партнера VMware.

Щоб налагодити безперебійний зв’язок з віддаленими пристроями, Fozzy Group було необхідне просте, але функціональне рішення. Із цим запитом компанія звернулась до команди Wise IT. Разом партнери розробили комплексний підхід, який охоплював усі важливі моменти: від бізнес-брифів до впровадження рішень.

Впровадження VMware Workspace ONE

VMware Workspace ONE – рішення для керування кінцевими точками. Після його впровадження Fozzy Group змогла надавати технічну підтримку працівникам швидко й ефективно, оптимізуючи операції в одному місці. Завдяки цьому ритейлер втілив концепцію, яка дозволяє працювати з будь-якого місця в будь-який час. У цьому допомагає комплексний підхід у керуванні мобільними пристроями.

Workspace ONE дозволив співробітникам Fozzy Group використовувати особисті пристрої і при цьому не переживати через витік корпоративних даних. Команді також надали єдиний доступ до всіх ресурсів організації. Працівники можуть спільно працювати над файлами, календарями і звітами, а також брати участь в онлайн-зустрічах з будь-якої точки світу.

Разом Wise IT та Fozzy Group створили інфраструктуру для єдиного управління кінцевими точками, віртуалізації робочих столів і застосунків, SASEКерування магазинами та складами в умовах війни з гаджетів команди. Кейс Wise IT і Fozzy GroupКерування магазинами та складами в умовах війни з гаджетів команди. Кейс Wise IT і Fozzy Groupархітектурна концепція, що об'єднує служби глобальної мережі та функції безпеки в єдине хмарне рішення та кібербезпеки кінцевих точок.

«VMware Workspace ONE надав захищене та безперебійне середовище для всіх пристроїв, зменшивши витрати, у тому числі експлуатаційні», – каже Микола Талан, керівник департаменту операційних ІТ Fozzy Group.

Також у Fozzy Group на 95% віртуалізували сервери на основі VMware. Віртуалізація дозволяє абстрагуватись від апаратних властивостей серверів і розподіляти процеси у програмний спосіб. Це спрощує масштабування і знижує витрати на адміністрування та обслуговування. Інструмент VMware Cloud Disaster Recovery захищає всю ІТ-інфраструктуру, тоді як VMware Horizon забезпечує працівників компанії ефективним робочим середовищем.

Wise IT – офіційний партнер VMware. Якщо ви плануєте впровадити Workspace ONE або хочете дізнатись більше про рішення компанії, замовте безплатну консультацію на сайті.

Компанія Fozzy Group зазнала втрат у воєнний час, але там кажуть, що майбутнє вимальовується оптимістичним.

«Логістика значно трансформувалася від початку повномасштабної війни. Проте вона відновилася попри реструктуризацію всього ланцюга поставок і проблеми з постачанням палива, – каже Микола. – Очевидно, що ця трансформація є важливою для безперервного поповнення полиць магазинів».

Про Wise IT

Wise IT – один з головних системних інтеграторів України, що надає послуги та рішення в широкому спектрі напрямів. Основними категоріями послуг є хмарна міграція, побудова IT-інфраструктури, віртуалізація, кібербезпека і програмне забезпечення.

Партнерський матеріал?

ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: