«Мета – бути одним з перших» – СЕО Hillel IT School Вадим Друмов. Як школа трансформує пошук роботи для студентів

Партнерський проект
«Мета – бути одним з перших» – СЕО Hillel IT School Вадим Друмов. Як школа трансформує пошук роботи для студентів
views icon

«Мета – бути одним з перших» – СЕО Hillel IT School Вадим Друмов. Як школа трансформує пошук роботи для студентів

Команда Hillel IT School створила на шкільній платформі розділ із працевлаштування, де в користувача завжди під рукою та у зручному форматі автоматичний конструктор резюме, єдина база вакансій, швидкий зворотний зв’язок менеджерів із працевлаштування тощо.

Як цей продукт школи трансформує пошук роботи студентів, у партнерському матеріалі з Hillel IT School розповідає Вадим Друмов, її СЕО і співзасновник.

Партнерський матеріал?

Чому ми створили новий розділ «Пошук роботи»

Об’єктивно вакансій стало менше, а кандидатів – ні. Ти можеш бути найкращим у групі, із класною англійською і крутими проєктами, але якщо ти 90-й у списку на співбесіду, до тебе просто можуть не дійти.

У працевлаштуванні саме ви, ваша швидкість і реакція на вакансію мають значення. І це стосується як джунів, так і фахівців з досвідом. Ось чому ми хочемо допомогти студентам бути одними з перших у цій справі. Для цього і створили цілий комплекс потрібних інструментів на нашій освітній платформі LMS – розділ «Пошук роботи».

Уявіть: вам не потрібно моніторити десятки сайтів компаній і відповідні майданчики із працевлаштування. Ви отримуєте доступ до єдиної бази актуальних вакансій в одному розділі у зручному форматі. Просто вибираєте напрям, який вас цікавить. Наприклад, лише за напрямом SMM на наш ресурс завантажили понад тисячу вакансій. А скільки часу витратив би користувач, щоб отримати такий пул інформації?

Створити резюме за кілька хвилин

Що ми ще взяли на себе, щоб студент зміг заощадити свій час

Ми закриваємо питання зі створення резюме. Це одна з неулюблених і навіть стресових справ для більшості.

По факту резюме є особистою комерційною пропозицією. Як людині зробити її максимально якісною та не витрачати на це багато часу та зусиль? Для цього ми і створили генератор резюме. Завдяки йому весь процес може зайняти лише кілька хвилин, оскільки більшість даних заповнюються автоматично. Система робить підказки щодо оформлення, дозволяючи створювати відповідне резюме за декілька кліків.

Ми знаємо, як працюють рекрутери та на що вони звертають увагу в першу чергу. Адже експерт за кілька секунд визначає, чи підходить кандидат. І, повірте, це не слова «комунікабельність» чи «стресостійкість» у перших рядках. Наш генератор резюме ми якраз зробили, базуючись на потребах ринку.

Ще один додатковий сервіс – швидкий зворотний зв’язок наших менеджерів із працевлаштування, які допоможуть доопрацювати документ.

Таким чином ми максимально скоротили шлях відгуку. Те, що раніше могло займати кілька днів, тепер вкладається в декілька хвилин. Адже у студента в його особистому кабінеті тепер усе готове, щоб першим відреагувати на вакансію. Достатньо зробити кілька кліків у застосунку, який завжди під рукою.

І так, тепер цей продукт ми зробили доступним для всіх.

«Мета – бути одним з перших» – СЕО Hillel IT School Вадим Друмов. Як школа трансформує пошук роботи для студентів

Навіщо це все

Ми розуміємо, наскільки багато всього має враховувати студент і в якому постійному пулі інформації та навантаженні він крутиться – навчання, пошук роботи тощо. Ми постійно вдосконалюємо нашу платформу Hillel LMS.

Ще п’ять років тому ми створили цілу екосистему, у якій завжди під рукою записи відеозанять, усі навчальні матеріали та доступне спілкування з викладачами, одногрупниками тощо. Продовжуємо поповнювати її різними корисними й унікальними інструментами. Скористатися всім цим можна завдяки безплатним застосункам для iOS та Android від Hillel IT School. Адже ми переконані, що саме подібний підхід допоможе студентам максимально зручно й ефективно отримувати знання та розкривати свої можливості.

Партнерський матеріал?

Створити резюме

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: