З 28 квітня по 12 травня «Цитрус» і Gazer проводять METAVERSE TV Week: у цей час у магазинах мережі «Цитрус» ви зможете потрапити у віртуальний всесвіт прямо через екран телевізора. Також у межах заходу розіграють телевізор Gazer 32″ Full HD Smart TV.

У партнерському матеріалі розповідаємо про деталі події та саму технологію.

Партнер проєкту?
Метавсесвіт на екрані телевізора: в магазинах електроніки можна протестувати новий гаджет і виграти подарунок

Метавсесвіт на екрані телевізора: в магазинах електроніки можна протестувати новий гаджет і виграти подарунок

Для чого потрібен метавсесвіт 

Віртуальна реальність з кожним роком поглинає все більше користувачів з усього світу. Поки в Україні цей напрям лише розвивається, світові компанії, такі як Samsung, Adidas, Nike, Louis Vuitton, Burberry, уже успішно ведуть там свій бізнес. Gucci, наприклад, відкрили перший віртуальний магазин і продали віртуальну сумку за більш ніж $4100. 

Метавсесвіт так активно розвивається, що, за оцінками експертів, до 2030 року він додасть у світову економіку $5 трлн. Тому зараз саме час вивчати та досліджувати його можливості.

Метавсесвіт на екрані телевізора: в магазинах електроніки можна протестувати новий гаджет і виграти подарунок

У метавсесвіті немає кордонів: ви можете подорожувати всюди, де забажаєте, бачитися з людьми з усього світу, відвідувати концерти, виставки та вечірки. А робити це можна прямо з екрана телевізора від Gazer

Дізнатись більше про телевізори Gazer METASMART TV можна за посиланням

 

Що може новий телевізор з виходом в метавсесвіт

Телевізори Gazer цієї серії практично не мають рамок. Екран multiverse screen поєднує технології True RGB та IPS, кожен пристрій проходить фірмове калібрування. Завдяки цьому дивитися чи грати можна з будь-якого куточка кімнати. 

Телевізор працює на чотириядерному процесорі А55 64 bit, тому інтерфейс і програми швидко реагують на команди. Він має 1/2 ГБ оперативної пам’яті та 8 ГБ flash-пам’яті, тож місця на колекцію фільмів, фотоархів та ігри вистачить. Остання версія ОС Android TV відкриває доступ до Google Play, який вже інтегрований у телевізор

Звук у телевізорів серії METASMART TV Hi-Fi-рівня, а дев’ятисмуговий еквалайзер дозволяє налаштувати його під себе. Із Bluetooth 5.0 можна під’єднати будь-які пристрої: бездротові навушники, геймпад, клавіатуру чи мишку. Дводіапазонний Wi-Fi приймає та передає контент одночасно по двох каналах однієї мережі. Також є роз’єми для підключення навушників, HDMI та USB.

Пересуватися у віртуальній реальності допоможе спеціальний пульт, який працює як геймпад – для цього треба лише повернути його на 90 градусів. Пульт має функції голосового управління та віддаленого пошуку: достатньо натиснути одну кнопку на телевізорі – і він подасть звуковий сигнал. 

Завдяки застосунку Gazer TV, що працює на iOS та Android, у якості пульта можна використовувати смартфон. 

Бонус для любителів мистецтва –  Gazer MultiArt. Це застосунок, який дає доступ до NFT-колекцій сучасного мистецтва. 

Метавсесвіт на екрані телевізора: в магазинах електроніки можна протестувати новий гаджет і виграти подарунок

Вибрати та замовити телевізор Gazer METASMART TV з виходом в метавсесвіт тут

 

Як побачити все на власні очі та виграти телевізор

Потрапити на METAVERSE TV Week можна в магазинах мережі «Цитрус» у вашому місті. Подія триватиме з 28 квітня по 12 травня. Ви зможете побувати в DecentralandМетавсесвіт на екрані телевізора: в магазинах електроніки можна протестувати новий гаджет і виграти подарунокМетавсесвіт на екрані телевізора: в магазинах електроніки можна протестувати новий гаджет і виграти подарунокдецентралізована платформа у віртуальній реальності з екрана телевізора – і це буде не складніше, ніж запустити комп’ютерну гру. Приходьте в «Цитрус» і переконайтеся в цьому. 

А бонусом до вражень стане нагода отримати новий телевізор Gazer 32″ Full HD Smart TV. Для цього потрібно купити будь-який Gazer METASMART TV™️ Live Edition з 28 квітня до 12 травня 2023 року. Участь у розіграші ви візьмете автоматично. 

Партнер проєкту?
Метавсесвіт на екрані телевізора: в магазинах електроніки можна протестувати новий гаджет і виграти подарунок

Потрапити на METAVERSE TV Week

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: