Літо вже вступило у свої права, а це значить, що ви, напевно, думаєте про відпустку або плануєте її. Так, у теперішніх умовах про це складно думати, але відпочивати треба, бо саме це дає сили працювати далі, донатити і, врешті-решт, не з’їхати із глузду. Мало який сучасний відпочинок, тим паче літній, обходиться без гаджетів. Особливо влітку, коли на природі можна увімкнути музику на колонці або в навушниках, якщо раптом ніхто не захоче розділити з вами настрій чи улюблений трек. У цій партнерській добірці з брендом Canyon подивимося на його гаджети, які зроблять ваш літній відпочинок яскравішим, веселішим та однозначно музикальнішим.

Партнер проєкту?
Музика та відпочинок: добірка гаджетів від Canyon, яка точно стане у пригоді

Портативна колонка Canyon OnFun 5

Canyon OnFun 5 має потужність 40 Вт і яскраве різноколірне підсвічування. Влаштувати вечірку просто неба буде актуально саме із цією колонкою, бо вона достатньо гучна, але не занадто, а її яскраве RGB-підсвічування задасть відповідний настрій і тон.

Музика та відпочинок: добірка гаджетів від Canyon, яка точно стане у пригодіПортативна колонка Canyon OnFun 5 оснащена інтерфейсами Bluetooth 5.0, AUX та USB, а це значить, що її можна під’єднувати до різних пристроїв як через кабель, так і без нього. А якщо цього мало, то є картридер MicroSD для відтворення вашої перевіреної музикальної колекції.

Але й це ще не все: Canyon OnFun 5 отримала роз’єм 6,3 мм для входу мікрофона або для підключення гітари. Тобто паті просто неба реально перетворити на живий виступ чи караоке. Для покращення та адаптації звуку колонка отримала шестирежимний еквалайзер, що допоможе налаштувати й адаптувати звук до вибраного жанру. А якщо гучності замало, а в наявності є ще одна Canyon OnFun 5, їх можна об’єднати за допомогою бездротового режиму TWS.

Портативна колонка Canyon OnFun 5 працює до чотирьох годин в автономному режимі, виділяється глибоким потужним звучанням. Це справжній патібокс, який варто мати при собі влітку для пляжних вечірок, відпочинку на природі чи для важливих подій.

Детальніше про портативну колонку Canyon OnFun 5.

 

Портативна бездротова колонка Canyon OnMove 15

Якщо вечірку просто неба влаштовувати немає бажання, але музику під час літнього відпочинку послухати хочеться, то є портативна колонка Canyon OnMove 15. Вона також має потужність 40 Вт, але корпус менший. Колонка має яскраве RGB-підсвічування зверху і знизу, біля логотипа та в зоні еквалайзера. Вона захищена від вологи за стандартом IPX6, а це значить, що з нею без проблем можна відпочивати не тільки на природі, а й, наприклад, біля моря, озера, річки чи басейну. Також, коли сумно на душі, ця колонка стане чудовим супутником. 

Музика та відпочинок: добірка гаджетів від Canyon, яка точно стане у пригодіБездротова колонка Canyon OnMove 15 має трирежимний еквалайзер, а її звучання можна охарактеризувати, як чисте з потужними низькими частотами. Аудіопристрій отримав модуль Bluetooth 5.0, вхід AUX, а також порт для SD-карти. Колонка має вбудований мікрофон, тому через неї реально приймати виклики на смартфон і розмовляти. Є можливість під’єднати іншу таку саму колонку, якщо ви все ж таки вирішили потужно відпочити влітку.

Canyon OnMove 15 працює на одному заряді до шести годин (акумулятор 2600 мА·год). І це при гучності 80%. Повне заряджання батареї відбувається протягом чотирьох годин. Також варта уваги зручна петля для перенесення колонки.

Дізнатись більше про бездротову колонку Canyon OnMove 15.

 

Бездротова стереогарнітура Canyon OnGo 10 ANC

Відпочивати влітку можна не тільки в горизонтальному положенні. Люди вибирають активний відпочинок, походи в гори, мандри Україною, у межах області тощо. Для усього цього підходить бездротова внутрішньоканальна гарнітура Canyon OnGo 10 ANC. Це компактна гарнітура із системою активного шумозаглушення, яка усуває всі звуки оточення де б ви не знаходилися. Ніщо не завадить вам слухати музику чи подкаст, дивитися кіно чи серіали або переглядати відео на YouTube.

Музика та відпочинок: добірка гаджетів від Canyon, яка точно стане у пригодіНавушники Canyon OnGo 10 ANC мають модуль Bluetooth 5.3, а це значить, що зв’язок із пристроєм буде надійним, а споживання енергоефективним. А коли батарея все ж сяде, то завдяки технології Quick Charge повне заряджання займе всього 50 хвилин. TWS-навушники отримали голосового помічника та динамічний мікрофон, що допоможе не тільки розважатися в дорозі чи під час відпочинку, а й без перешкод розмовляти телефоном. Модель представлена у чотирьох кольорах, а отже кожен зможе собі підібрати колір під стиль життя: сірий, фіолетовий, бежевий, чорний.

Більше про модель Canyon OnGo 10 ANC.

 

Бездротова гарнітура Canyon OnRiff 10 ANC

Для потужнішого й об’ємнішого звуку в навушниках варто звернути увагу на повнорозмірну бездротову гарнітуру Canyon OnRiff 10 ANC. Вона також підійде під усі вказані вище сценарії активного чи пасивного відпочинку, адже забезпечує високу якість звучання.

Музика та відпочинок: добірка гаджетів від Canyon, яка точно стане у пригодіЗавдяки конструкції ця модель має якісне пасивне шумозаглушення, але також оснащена функцією активного шумопоглинання ANC, яка дозволяє відмежовувати себе від оточення, якщо це потрібно. Також шумозаглушення є на вбудованому мікрофоні, тому, де б ви не знаходилися під час дзвінків, співрозмовнику вас буде чудово чутно, а ви, відповідно, прекрасно чутимете його.

Бездротова гарнітура Canyon OnRiff 10 ANC має можливість підімкнення до двох пристроїв одночасно, тому її можна під’єднувати до смартфона та, наприклад, ноутбука, якщо ви чомусь усе ж взяли його із собою на літній відпочинок.

Також відмітимо новітній модуль Bluetooth 5.3 й автономну роботу впродовж 25 годин на одному заряді. Є ігровий режим з низькою затримкою, тому пограти в мобільні чи інші ігри теж не проблема. Комусь буде корисним наявний роз’єм 3,5 мм, через який навушники напряму під’єднуються до пристроїв. Бездротова гарнітура також має чотири кольори на вибір. Серед них чорний, бежевий, фіолетовий і зелений.

Детальніше про гарнітуру Canyon OnRiff 10 ANC.

 

Підсумки

Як бачимо, бренд Canyon має достатньо пристроїв, які забезпечать найрізноманітніший відпочинок влітку. З портативною колонкою Canyon OnFun 5 можна влаштувати вечірку просто неба, а компактніша модель Canyon OnMove 15 надасть музикальний супровід будь-де, навіть у душі чи біля басейну. Бездротова внутрішньоканальна гарнітура Canyon OnGo 10 ANC супроводжуватиме вас на активному відпочинку: у походах у гори чи мандрах Україною. Для цього підійде й бездротова повнорозмірна гарнітура Canyon OnRiff 10 ANC, що забезпечить якісніше звучання та краще шумозаглушення.

Партнер проєкту?
Музика та відпочинок: добірка гаджетів від Canyon, яка точно стане у пригоді

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: