Рубрики СтаттіІгри

Найцікавіші нові ігри січня 2024 року

Опубликовал
Артем Лисайчук

Як правило перший місяць року спокійний на гучні релізи, але не цього разу. Вже в середині місяця нас чекає повернення до Персії минулого та Сієтлу майбутнього, а під кінець січня вийде гра українських розробників для кооперативного проходження.

Portal: Revolution

Жанр: FPS, Puzzle
Дата: 05 січня 
Платформа: PC

Portal 2 справедливо вважається однією з найкращих ігор минулих поколінь, й поки Valve удають, що ігор з цифрою “3” в назві не існує, фанати не забувають улюблену серію. Portal: Revolution це фанатська модифікація історія якої розгортається напередодні подій оригінальної Portal 2. Розробники обіцяють 5-7 годин ігроладу та близько 40 абсолютно нових пазлів. Модифікація є повністю безоплатною, але потребує купленої Portal 2.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Supernormal

Жанр: FPS, Puzzle, Horror
Дата: 08 січня 
Платформа: PC

Стиль P.T. від Хідео Коджіми та Ґільєрмо дель Торо досі не дає спокою молодим розробникам. Хоча автори Supernormal називають своїм натхненником скасовану Allison Road, яка своєю чергою, була надиханою P.T. Події гри розгортаються у покинутій квартирі в якій колись зникла донька Масато Сакамото. В ролі детектива нам доведеться розплутати цей клубок подій, а весь прогрес залежатиме від наших навичок детектива та знайдених доказів.

Prince of Persia: The Lost Crown

Жанр: Platformer, Metroidvania
Дата: 18 січня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Фанати давно чекають повноцінного повернення Принца Персії. Поки розробка ремейку Sands of Time відправилась на перероблювання, Ubisoft вирішили потішити фанатів платформером-метроїванією за розробку якого відповідають автори Rayman Legends. Із сюрпризів, в The Lost Crown ми не граємо за Принца, а рятуємо його від викрадачів.

На подив гра має дуже демократичні системні вимоги, для запуску гри на Ультра налаштуваннях графіки в 4К та 60 кадрів знадобиться відеокарта рівня GTX 1060. Для власників Deluxe Edition гра стане доступною на три дні раніше.

Bulletstorm VR

Жанр: FPS, VR
Дата: 18 січня 
Платформа: Oculus Quest, PC, PSVR 2

Bulletstorm одна з найбільш недооцінених ігор останніх 15 років. Попри високі оцінки спочатку провалився у продажах оригінальний реліз гри у 2011 році, та ж участь спіткала перевидання Full Clip Edition для консолей минулого покоління у 2017 році. Є певні сумніви щодо успішності VR-версії гри, але ми закликаємо придбати й пограти в одну з версії цього прекрасного шутеру сповненого іронії, сатири та динамічного й веселого екшену.

New Cycle

Жанр: Strategy, City Builder
Дата: 18 січня 
Платформа: PC (Early Access)

Після потужного спалаху на Сонці людство втратило майже всі блага цивілізації. З попелу нам доведеться відновлювати життя на планеті та будувати нове суспільство. Гравцю доведеться добувати природні ресурси, відновлювати втрачені технології та найголовніше — спробувати зберегти життя свого поселення у новому світі, який став ще небезпечнішим.

The Cub

Жанр: Platformer
Дата: 19 січня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Ще одна гра в постапокаліптичних лаштунках, тільки цього разу мальовничіша. Після екологічної катастрофи багатії втекли на Марс, а решта людства залишилася на одинці з тепер вже ворожою фауною та флорою. Через якийсь час люди з Марсу відправляють експедицію на Землю та зустрічають підлітка у якого випрацювався імунітет до нової екології планети. Ми граємо за цю дитину й намагаємося втекти від переслідувачів уникаючи загроз тепер вже ворожої планети. Розробники надихалися такими класичними іграми консолей SEGA як Книга Джунглів, Аладдін та Король Лев

The Last of Us Part II Remastered

Жанр: Action
Дата: 19 січня 
Платформа: PS5

The Last of Us Part II справедливо вважається одним із найнеоднозначніших сиквелів в ігровій історії, який викликав ненависть у одних фанатів гри, та захоплення від радикальних рішень в історії у інших. Ремастер для PS5 окрім поліпшеної графіки також додає у гру кілька нових режимів, зокрема можливість вільної гри на гітарі, дослідити локації які не потрапили у фінальну версію гри та окремий roguelike-режим виживання. Власники оригінальної гри можуть оновитися до Remastered версії за $10. Очікуємо скорого анонсу гри на ПК.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Жанр: Action, RPG
Дата: 26 січня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ітібан Касуга та Казума Кірю помахом долі об’єднуються, щоб дати бій мафії не тільки в Японії, але й… на Гавайських островах. Адаптуйте здібності команди відповідно до ситуації, обирайте професію, розвивайте героїв та методично долайте усіх ворогів. Для урізноманітнення подолання ворогів розробники рекомендують активно використовувати оточення.

Tekken 8

Жанр: Fighting
Дата: 26 січня 
Платформа: PC, PS5, Xbox Series X|S

TEKKEN 8 продовжує трагічну сагу кланів Місіма та Кадзама та ворожнечі між батьком та сином — усього через пів року після останнього поєдинку. В TEKKEN 8 з’явиться нова бойова система Heat, а оточення піддається руйнуванню. Також в грі з!явиться Arcade Quest — режим для одноосібного грання в якому можна створити власного аватара та відкривати косметичні набори для 32 доступних персонажів.

Speed Crew

Жанр: Action, Co-op
Дата: 31 січня 
Платформа: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, (вже є на Switch)

Візьміть на себе роль елітної команди піт-стопу, яка повинна вчасно лагодити перегонові боліди, щоб здобути перемогу над поплічниками антигероя Домініона Торренто. Speed Crew це гра українських розробників розрахована для 1-4 гравців, з локальним і мережевим режимами мультиплеєра. Версія гри для Nintendo Switch вийшла ще влітку минулого року й отримала позитивні відгуки.

Disqus Comments Loading...