Рубрики Статті

Найцікавіші нові серіали листопада 2022 року

Опубликовал
Денис Федорук

Листопад не може похизуватися гучними серіальними новинками, але пропонує декілька цікавих проєктів. Найбільш потужною обіцяє стати середина місяця: тут є і кримінальна історія з легендарною зіркою бойовиків в головній ролі, і різдвяна комедія, і драма з гарним акторським складом, і багатообіцяльна містична розповідь. Окрім них ще мають вийти вестерн, а також біографічна історія та два фентезійні серіали наприкінці місяця.

«Англійка» / The English

Жанр: драма, вестерн
Дата прем’єри: 10 листопада
Де подивитися: Amazon Prime Video

У 1890 році англійська аристократка Корнелія Локк вирушає до штату Вайомінг, щоб помститися людині, котра, як вона думає, винна в смерті її сина. На своєму шляху героїня зустрічає колишнього розвідника кавалерії та представника племені пауні Елі Віппа. Вони об’єднують зусилля, бо кожен має на меті реалізувати власні плани. Парочку чекає багацько небезпечних пригод.

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

«Король Талси» / Tulsa King

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 13 листопада
Де подивитися: Paramount+

Капо нью-йоркської мафії Дуайт Манфреді на прізвисько Генерал виходить на волю після 25-річного ув’язнення. Бос відправляє його в Талсу, штат Оклахома, щоб цей досвідчений мафіозі налагодив справи у місті. Для цього герою знадобиться зібрати команду тих, кому можна довіряти. Головну роль в серіалі виконав Сільвестр Сталлоне.

«Санта Клауси» / The Santa Clauses

Жанр: різдвяна комедія
Дата прем’єри: 16 листопада
Де подивитися: Disney+

Ця святкова комедія продовжує сюжетну лінію серії фільмів «Санта Клаус», зокрема, її останньої третьої частини, яка вийшла у 2006 році. Головний герой Скотт Келвін розуміє, що старіє і не може вічно виконувати обов’язки Санти. Тому він розпочинає пошуки гідної заміни. Тим часом родина Скотта має бути готова до великих змін у їхньому житті.

«Флейшман у біді» / Fleishman is in Trouble

Жанр: драма
Дата прем’єри: 17 листопада
Де подивитися: FX Network

Адаптація однойменного  роману Таффі Бродессер-Акнер. Чоловік на ім’я Тобі Флейшман нещодавно розлучився, тож тепер може насолодитися свободою. Він має намір скористатися додатками для знайомств, щоб налагодити особисте життя.

Але нове випробування для героя починається в той момент, коли зникає його колишня дружина Рейчел. Це означає, що Флейшман змушений взяти опіку над дітьми на себе, а також з’ясувати, що сталося з Рейчел.

«1899»

Жанр: містика, жахи
Дата прем’єри: 17 листопада
Де подивитися: Netflix

17 листопада Netflix презентує містичний серіал з лаконічною назвою «1899». Він розповість про багатонаціональний склад мігрантів, які вирушили з Лондона до Нью-Йорка на пароплаві. Та коли мандрівники натрапили на інший корабель, що просто безцільно дрейфував у морі, вони зрозуміли, що стикнулись з чимось загадковим та дуже страшним.

«Вітаємо у Чіппендейлсі» / Welcome to Chippendales

Жанр: біографічна драма
Дата прем’єри: 22 листопада
Де подивитися: Hulu

Сюжет засновано на книзі Deadly Dance: The Chippendales Murders. Тут розповідається про життя та професійну діяльність реального персонажа – Сомена «Стіві» Банерджі, котрий заснував танцювальну трупу Chippendales.

«Венздей» / Wednesday

Жанр: комедія, жахи
Дата прем’єри: 23 листопада
Де подивитися: Netflix

Сюжет цієї містичної надприродної комедії зосереджується на персонажі Вензді Адамс, яка належить до знаменитої родини Адамсів. Ця історія про її становлення та навчання в Академії Невермор. Героїню чекає багато цікавих відкриттів, та спершу вона мусить опанувати свої екстрасенсорні здібності. Постановкою проєкту займався Тім Бертон.

«Віллоу» / Willow

Жанр: пригоди, фентезі
Дата прем’єри: 30 листопада
Де подивитися: Disney+

Це пригодницьке фентезі — продовження однойменної стрічки 1988 року, яке розповідає про гнома-чарівника Віллоу Афгуда. Тепер героя та його друзів чекатиме нова серія пригод, від яких буде залежати доля їх фантастичного світу.

Disqus Comments Loading...