Рубрики СтаттіКіно

Найцікавіші нові серіали серпня 2024 року

Опубликовал
Денис Федорук

У серпні за кількісно скромні серіальні новинки віддуватиметься Netflix, в той час, як у плані продовжень різноманітних шоу вибір помітно багатший. Знайшлося тут місце і для цікавинок: чого вартує тільки повернення культового Термінатора у форматі аніме чи пригоди у Середзем’ї в другому сезоні епічного «Володаря перснів». Про усі потенційно цікаві релізи серпня на малих екранах читайте у традиційному дайджесті. 

Нові серіали

«Посібник з убивства для хороших дівчат» / A Good Girl’s Guide to Murder

Жанр: підлітковий детектив
Дата прем’єри: 1 серпня
Реліз: Netflix

У невеличкому англійському містечку Літтл Кілтон 17-річна учениця старшої школи Піппа Фітц-Амобі сповнена рішучості розкрити справу про загибель студентки Енді Белл та виявити справжнього вбивцю. Піппа впевнена, що офіційне розслідування помилилося щодо особистості останнього.

«Посібник з убивства для хороших дівчат» — адаптація дебютного однойменного роману Голлі Джексон, який з’явився на полицях книгарень у 2019 році та став першим у серії, що складається з трьох романів та однієї повісті. Головну роль у проєкті виконала молода акторка Емма Маєрс, котру глядачі можуть знати за хітом Netflix «Венздей».

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

«Погана мавпа» / Bad Monkey

Жанр: детективна драма
Дата прем’єри: 14 серпня
Реліз: Apple TV+

Ендрю Янсі — колишній детектив, якому довелося перекваліфікуватися в інспектора ресторанів у Південній Флориді. Відрубана рука, знайдена туристом, втягує Янсі у світ жадібності та корупції, які призводять до великої шкоди як у Флориді, так і на Багамах.

Сюжет «Поганої мавпи» заснований на однойменному романі 2013 року авторства американського журналіста та письменника Карла Гаясена. Проєкт, розроблений Біллом Лоуренсом, знятий спільно Warner Bros. Television та Doozer Productions. Головні ролі виконали Вінс Вон, Мішель Монаган, Джоді Тернер-Сміт, Мередіт Хагнер та Джон Ортіс.

«Каос» / Kaos

Жанр: міфологічна чорна комедія
Дата прем’єри: 29 серпня
Реліз: Netflix

Всемогутній Зевс почав побоюватися кінця свого правління, коли помітив зморшку на лобі, що могла сповіщати про кінець світу. Він став параноїком стосовно своїх підлеглих, а також до кількох смертних, яких стародавнє пророцтво пов’язувало з завершенням його правління та апокаліпсисом. Тим часом ці смертні виявляють таємничий зв’язок не тільки одне з одним, а й з богами з античної міфології.

Розробкою «Каосу» займався Чарлі Ковелл, який до цього відмітився серіалом «Кінець ї***ого світу» для того ж Netflix, а у ролі Зевса виступив Джефф Голдблюм. Також у шоу можна буде побачити Кліффа Кертіса, Девіда Тьюліса, Дебі Мейзар та Джанет Мактір.

«Термінатор: Зеро» / Terminator Zero

Жанр: наукова фантастика, аніме
Дата прем’єри: 29 серпня
Реліз: Netflix

У Японії Малкольм Лі розробляє систему штучного інтелекту, яка має скласти конкуренцію американському «Скайнету». З наближенням Судного дня у 1997 році Лі виявляє, що його і трьох його дітей переслідує невідомий робот-вбивця, а таємничий солдат з 2022 року був надісланий у минуле, щоб стати на захист головного героя.

Події «Термінатора: Зеро» хоча і відбуваються у створеному Джеймсом Кемероном всесвіті, але тутешній сюжет не матиме жодного стосунку до фільмів і його центральної сюжетної лінії з Джоном та Сарою Коннор. Натомість ця історія познайомить глядачів з новими персонажами. Навіть озвучуватиме Термінатора не звичний Шварценеггер, а Тімоті Оліфант.

«Дихай» / Respira

Жанр: медична драма
Дата прем’єри: 30 серпня
Реліз: Netflix

Лікарня імені Хоакіна Соролла стикається з численними викликами: команда лікарів не справляється з навантаженнями, на горизонті майорить загроза загального страйку, пацієнти потребують постійного догляду в складних умовах та ще й особисте життя персоналу сповнене турбот. Усі обіцянки, які лікарі дають під час виконання обов’язків, об’єднані в присягу Гіппократа, але чи зможуть вони їх виконати, коли дійдуть до межі своїх можливостей?

«Дихай» — телевізійна медична драма із Ману Ріосом, Наджвою Німрі, Бланкою Суарес, Айтаною Санчес-Хіхон, Альфонсо Бассаве та Борха Луною в головних ролях, яка виходить на Netflix 30 серпня.

Продовження серіалів

«Нестабільний» / Unstable

Жанр: ситком
Дата прем’єри: 1 серпня
Реліз: Netflix
Сезон: 2

Комедійне шоу про батька і сина, в якому юний Джексон починає працювати на свого успішного та усіма шанованого, але ексцентричного і самозакоханого батька Елліса в його високотехнологічному біодослідницькому центрі «Dragon». Таким чином син намагається допомогти татові повернутися до психологічної стабільності після страшної сімейної трагедії. Головні ролі виконали реальні батько і син Роб Лоу та Джон Овен Лоу.

«Академія “Амбрелла”» / The Umbrella Academy

Жанр: супергеройський екшн, чорна комедія, наукова фантастика
Дата прем’єри: 8 серпня
Реліз: Netflix
Сезон: 4

До свого четвертого і фінального сезону добирається хітове супергеройське шоу «Академія “Амбрелла”». Щоправда, цей сезон вийде у дещо скороченому вигляді: якщо попередні три налічували по 10 епізодів кожен, то фінал складатиметься лише з 6. Усі вони вийдуть 8 серпня на Netflix.

«Морські котики» / SEAL Team

Жанр: військова драма, бойовик
Дата прем’єри: 11 серпня
Реліз: Paramount+
Сезон: 7

Серіал оповідає про елітний підрозділ «Браво» — оперативну групу швидкого реагування військово-морських спеціальних операцій ВМС США. Сюжет присвячений тому, як вони планують і виконують небезпечні місії по всьому світу, причому без попереднього повідомлення, а також тому важкому тягару, котрий лягає на них та їхні сім’ї.

«Індустрія» / Industry

Жанр: драма
Дата прем’єри: 11 серпня
Реліз: HBO
Сезон: 3

Платформа HBO представить третій сезон драматичного серіалу «Індустрія», сюжет якого розповідає про групу молодих випускників, що займають посади у Pierpoint & Co — престижному інвестиційному банку в Лондоні. Та ця робота вплине на них кардинальним чином.

«Сонячні протилежності» / Solar Opposites

Жанр: науково-фантастичний анімаційний ситком
Дата прем’єри: 12 серпня
Реліз: Hulu
Сезон: 5

«Сонячні протилежності» — історія команди інопланетян, які змушені були покинути свій дім і оселитися на Землі. Їхні думки з приводу нашої планети розділилися: Корво і Юм’юлак бачать тільки забруднення, бездумне споживацтво і людську слабкість, а Террі та Джессі люблять телевізор, шкідливу їжу і всілякі кумедні речі. У п’ятому сезоні, коли Террі і Корво одружилися, вся команда «Сонячних протилежностей» зосередиться на сімейних цінностях.

«Емілі в Парижі» / Emily in Paris

Жанр: романтична комедійна драма
Дата прем’єри: 15 серпня
Реліз: Netflix
Сезон: 4

У серпні також продовжаться паризькі пригоди Емілі Купер у виконанні незмінної Лілі Коллінз. Четвертий сезон складатиметься з двох частин, перша з яких вийде власне 15 серпня, а друга запланована на 12 вересня.

«Патінко» / Pachinko

Жанр: драма
Дата прем’єри: 23 серпня
Реліз: Apple TV+
Сезон: 2

Сюжет «Патінко» заснований на однойменному романі корейсько-американської письменниці та журналістки Мін Цзінь Лі та зосереджується на чотирьох поколіннях корейської родини, котра була змушена покинути свою батьківщину у пошуках кращої долі. Серіал докладно описує умови життя та дискримінацію корейських іммігрантів у японському суспільстві.

«Убивства в одній будівлі» / Only Murders in the Building

Жанр: комедійний детектив
Дата прем’єри: 27 серпня
Реліз: Hulu
Сезон: 4

Рівно через рік після попереднього розслідування на екрани знову повертається химерна команда детективів-подкастерів у складі Стіва Мартіна, Селени Гомес та Мартіна Шорта.

«Володар перснів: Персні влади» / The Lord of the Rings: The Rings of Power

Жанр: епічне фентезі
Дата прем’єри: 29 серпня
Реліз: Prime Video
Сезон: 2

Події другого сезону розгортаються за тисячі років до подій однойменного роману Дж. Р. Р. Толкіна у Другу епоху Середзем’я. Тут розповідається про піднесення Темного Володаря Саурона та створення більшої кількості Перснів влади.

Творці шоу розповідали, що ставили перед собою завдання зробити другий сезон кращим, ніж перший. Перевірити це можна буде з 29 ​​серпня, коли прем’єруються перші три епізоди. Інші п’ять виходитимуть щотижня до 3 жовтня.

Disqus Comments Loading...