Багато людей, які колись вирішували купити техніку Apple, одразу стикалися з багатьма питаннями: «Де купити, на що звернути увагу, як обрати потрібне?» Одна з ідей – порадитись з друзями або шукати поради в інтернеті. І от ви отримуєте багато фраз: «щоб був Neverlock», «перевір, щоб збігалися IMEI на коробці і телефоні», «обов’язково щоб був запечатаний», «щоб був офіційний». Останнє видається особливо незрозумілим. Мовляв, яка різниця, офіційно людина купує чи ні? Чому це все ж так важливо –  в партнерському матеріалі з «Цитрус» розповідає його команда. 

Партнерський матеріал?

№1 Новий оригінальний пристрій

Під виглядом нового гаджета вам можуть пропонувати програмно розблоковані телефони. Тобто раніше їх заблокував певний оператор мобільного звʼязку, або вони були відновлені в ході гарантійного або власноруч проведеного сервісу. Купуючи офіційно, ви гарантовано отримуєте новий, якісний та оригінальний пристрій. Не тільки якісний ремонт: 5 причин купувати техніку Apple офіційно

Більше інформації на сайті.

№2 Офіційна гарантія Apple

Ви отримуєте якісний гарантійний сервіс від авторизованих центрів Apple. Там працюють технічні спеціалісти, які мають знання та технічну підготовку згідно з найвищими стандартами компанії Apple. Якщо офіційного підтвердження про покупку згідно з законними нормами немає, то власнику відмовлять в обслуговуванні. Йому порекомендують звернутися за обслуговуванням туди, де він придбав гаджет.Не тільки якісний ремонт: 5 причин купувати техніку Apple офіційно

№3 Сумісність з українськими стандартами

Ваш пристрій локалізований під стандарти України, тому він буде добре працювати у полі звʼязку, електричних мереж та інших вбудованих функцій. Пристрої, які експортують, роблять відповідно до нормативів тієї країни, куди планується постачання. Частина з них має інші стандарти частот. У iPhone для японського ринку неможливо відключити звук камери, що спрацьовує. В країнах Європи обмежена максимальна гучність музики в навушниках. А MacBook для ринку США має тільки англійську розкладку тощо.Не тільки якісний ремонт: 5 причин купувати техніку Apple офіційно

№4 Вигідна покупка в кредит чи розстрочку 

Ви можете скористатись зручнішими та вигіднішими умовами, якщо вирішили придбати техніку в кредит чи розстрочку. Пристрої, які завезли в Україну за законом, мають всю необхідну дозвільну та бухгалтерську документацію. В цьому випадку банки набагато більш лояльно ставляться до надання кредитів покупцям. 

Детальніше на сайті.

№5 Підтримка економіки України

Купуючи офіційний пристрій, ви підтримуєте економіку нашої країни. Техніка, яку ввезли на продаж без офіційно прийнятої процедури оформлення сертифікатів, – це автоматично нижчі доходи державі. Відповідно, кожна несплачена копійка державі – це менше доріг, гірша освіта та охорона здоров’я та інші втрачені можливості.Не тільки якісний ремонт: 5 причин купувати техніку Apple офіційно

Де купити?

Офіційно техніку від Apple можна купити у «Цитрус». Кожен обирає для себе зручний спосіб: хтось замовляє онлайн через інтернет-магазин, а хтось приходить до офлайн-точок, аби побачити техніку наживо. 

Крім того, є п’ятнадцять Apple-зон за наступними адресами: 

  1. м. Київ, вул. Хрещатик буд. 29
  2. м. Одеса, вул. Віце-адм. Жукова буд. 17/19
  3. м. Київ, вул. Берковецька буд. 6Д (ТЦ Лавіна)
  4. м. Київ, пр-т. Оболонський буд. 1Б (ТЦ Дрім Таун)
  5. м. Одеса, пр-т. Небесної Сотні буд. 2 (ТЦ Сіті Центр)
  6. м. Київ, вул. Антоновича буд. 176 (ТЦ Океан Плаза)
  7. м. Київ, пр-т. Генерала Ватутіна, буд. 2Т (ТРЦ Sky Mall)
  8. м. Київ, вул. Дніпровська Набережна буд. 12 (ТРЦ Рівермол)
  9. м. Дніпро, вул. Д. Яворницького буд. 58
  10. м. Київ, пр-т. С.Бандери буд. 23 (ТЦ Городок)
  11. м. Полтава, вул.Ковпака буд. 26 (ТЦ Екватор)
  12. м. Вінниця, вул. 600-річчя буд. 17-Е (ТЦ Мегамол)
  13. м. Львів, вул. Кульпарковська буд. 226А (ТЦ Victoria Gardens)
  14. м. Черкаси, б-р. Шевченка буд. 208/1 (ТЦ Любава)
  15. м. Київ, вул.Кільцева дорога буд.1А (ТЦ Республіка)

Ви також можете скористатися програмою «Цитрус Обмін». Приносьте старі гаджети та забирайте вигідно ті, що хочете купити. «Цитрус Обмін» дозволяє заощадити до 90% на продуктах Apple.

А вже з 24 травня відкривається старт продажів новинок iPad Air та iPad Pro за приємними цінами! До 26.05  Знижка -50% на Apple Pencil USB-C при купівлі нових iPad Air та iPad Pro.

Якщо хочете більше знати про той чи інший гаджет, дивіться інформаційний відеоблог про техніку і аксесуари від команди «Цитрус» – «Гаджетаріум».

Про «Цитрус» 

«Цитрус» – національна мережа магазинів гаджетів та інноваційних технологій, має статус Офіційного партнера Apple, а також є лідером з продажу техніки Apple в Україні. Працює з 2000 року. Сьогодні «Цитрус» – це провідний інтернет-магазин citrus.ua та мережа з 68 магазинів, що працюють в форматі інноваційних розважальних центрів з відкритим доступом до товарів, інтерактивними зонами віртуальної реальності, електротранспорту, пристроїв розумного будинку.

Партнерський матеріал?

Вибрати свій Apple

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: