Блоки живлення бувають різних обсягів, форм і розмірів. У них можуть бути додаткові функції, а про їхню цінність знають усі користувачі смартфонів, бо виробники все частіше перестають додавати їх у коробки своїх новинок. Але іноді компанії йдуть ще далі та випускають щось незвичне та цікаве. Наприклад, Nexode Robot GaN 65W — зарядку-робота з екраном-обличчям. У цьому партнерському матеріалі з Ugreen детальніше поглянемо на незвичний блок живлення, подивимося на його дизайн, функції та можливості.

Партнер проєкту?
Nexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеєм

Дизайн та ергономіка

Nexode Robot GaN 65W — компактний і стильний блок живлення у формі невеличкого робота з обличчям і «ніжками». Останніми виступають спеціальні накладки, які закривають нижню частину зарядного пристрою. Коли Nexode Robot GaN 65W не потрібен, його можна використати як частину інтер’єру, стильний аксесуар на столі, робочому місці тощо.

Блок живлення Nexode Robot GaN 65W випускають у чорно-сірому та рожево-фіолетовому кольорах. А ще тут встановлений дисплей-обличчя.

Придбати Nexode Robot GaN 65W можна за посиланням.

Функції та можливості

Nexode Robot GaN 65W — потужний блок живлення на 65 Вт. Модель оснащена двома портами USB Type-C й одним USB-ANexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеємNexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеємугорі. Також бачимо згаданий вище невеликий екран, який розмістили спереду. Окрім прикольного смайлика він показує статус підключених пристроїв, швидке чи стандартне заряджання.

При використанні одного порту перший USB-C надає максимальну потужність заряджання 65 Вт. Це підходить для ноутбуків та інших пристроїв, особливо з підтримкою USB Power DeliveryNexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеємNexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеємPD. Наприклад, MacBook Air M2 заряджається від нуля до 51% за 30 хвилин. Режими роботи пристрою: 5В/3А, 9В/3А, 12В/3А, 15В/3А і 20В/3.25А.

При використанні другого порту USB-C він видає до 30 Вт. Це адекватний варіант для заряджання смартфонів, планшетів та інших пристроїв з меншим енергоспоживанням. Режими роботи: 5В/3А, 9В/3А, 12В/2.5А, 15В/2А і 20В/1.5А.

Порт USB-A має максимальну потужність 22,5 Вт. Через нього можна заряджати як телефони і планшети, так і розумні годинники, фітнес-трекери тощо. Режими роботи: 5В/3А, 9В/3А, 12В/1.5А та нижчий режим 10В/2.25А.

Nexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеєм

Nexode Robot GaN 65W оснащений функцією автоматичного розподілу потужності залежно від кількості під’єднаних пристроїв. Це дає змогу оптимізувати процес заряджання і збільшити ефективність використання портів.

Якщо використовувати два порти USB Type-C, то перший видаватиме максимум 45 Вт, а другий – 20 Вт. Якщо працює перший USB-C та USB-А, то перший також працюватиме на 45 Вт, а другий – на 18 Вт. Якщо заряджати щось від другого USB Type-C та USB-А одночасно, то обидва видаватимуть по 7,5 Вт кожний. Якщо потрібно зарядити багато гаджетів одночасно від усіх портів, то перший USB Type-C даватиме 45 Вт, другий USB Type-C – 7,5 Вт, а USB-A – також 7,5 Вт.

Для максимально безпечного користування Nexode Robot GaN 65W має вбудований захист від короткого замикання, перевантаження, температури та перенапруги.

Nexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеєм

Висновки

Nexode Robot GaN 65W від Ugreen пропонує користувачам незвичний стильний дизайн, велику потужність і компактні розміри. Зарядний пристрій можна використовувати як елемент інтер’єру чи стильний аксесуар. А ще він оснащений екраном з корисною інформацією.

Блок живлення видає максимально 65 Вт і може заряджати три гаджети одночасно. Звісно, у цьому випадку потужність буде розподілена між ними так, щоб найбільший пристрій працював від першого порту, а все інше – від другого і третього відповідно. Nexode Robot GaN 65W також сумісний з різними гаджетами, має захист від короткого замикання, перевантаження, температури та перенапруги. Це гарний вибір для сучасного користувача як за функціями, так і за стилем.

Партнер проєкту?
Nexode Robot GaN 65W: блок живлення на 65 Вт у формі робота зі світлодіодним дисплеєм

Придбати Nexode Robot GaN 65W

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: