NIX відкрили офісний простір у Бостоні. Будуть розвивати продажі та запускати нові IT-проєкти на ринку США

Партнерський проект
NIX відкрили офісний простір у Бостоні. Будуть розвивати продажі та запускати нові IT-проєкти на ринку США
views icon

NIX відкрили офісний простір у Бостоні. Будуть розвивати продажі та запускати нові IT-проєкти на ринку США

NIX відкрив новий офісний простір у Бостоні. Для команди це стратегічно важливе місто – там зосереджені наявні та потенційні клієнти.

У партнерському тексті з NIX розповідаємо, чим команда планує займатися на новій локації.

Партнерський матеріал?

Чому саме Бостон

У NIX розповідають, що відкриття простору в цьому місті дозволить ефективніше підтримувати зв’язок з місцевими партнерами та залучати нових клієнтів не тільки з Бостона, а й навколишніх регіонів. Тісний контакт із замовниками та можливість зустрічатися особисто допоможе розвивати продажі та дасть старт новим ІТ-проєктам на американському ринку.

«У Бостоні розташовані компанії, які працюють у сферах освіти, охорони здоров’я, досліджень і науки, – розповідає Анна Воробйова, Chief of Business DevelopmentNIX відкрили офісний простір у Бостоні. Будуть розвивати продажі та запускати нові IT-проєкти на ринку СШАNIX відкрили офісний простір у Бостоні. Будуть розвивати продажі та запускати нові IT-проєкти на ринку СШАкерівниця відділу розвитку бізнесу у NIX. – Ми маємо глибоку технологічну експертизу в цих галузях і готові пропонувати цифрові рішення для масштабування їхнього бізнесу».

«Нікси» планують стати активними учасниками локальної ІТ-спільноти. Це допоможе краще зрозуміти виклики та можливості, характерні для Бостона, і зробити партнерство з NIX комфортнішим.

За словами учасників команди, присутність у Бостоні дозволить ділитися кейсами та переймати досвід іноземних колег, якомога раніше дізнаватися про тренди і втілювати їх у розробках. Тож NIX братиме участь у місцевих конференціях і проводитиме власні заходи в регіоні.

«Я впевнена: офісний простір стане одним із кроків, що зміцнять наші позиції на світовому ринку та відкриють нові можливості для розвитку», – додає Анна Воробйова.

Про NIX

NIX – це міжнародна команда з понад 3 тис. ІТ-фахівців з усього світу. З 1994 року надає послуги з розробки програмного забезпечення, ІТ-консалтингу, технічної підтримки у сферах охорони здоров’я, страхування, фінансів, освіти й інших галузях. Свій розвиток команда розпочала в Україні, нині масштабує бізнес за кордоном.

Партнерський матеріал?

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: