Ноутбуки, SSD, серверне обладнання. Як український бренд Prologix вивів на ринок 30 новинок за рік

Партнерський проект
Ноутбуки, SSD, серверне обладнання. Як український бренд Prologix вивів на ринок 30 новинок за рік
views icon

Ноутбуки, SSD, серверне обладнання. Як український бренд Prologix вивів на ринок 30 новинок за рік

2023 року українська ТМ Prologix вивела на ринок понад 30 нових продуктів. Якщо ноутбуки та ПК Prologix уже відомі в Україні кілька років, то корпуси, SSD, серверне обладнання, блоки живлення та системні блоки бренд запустив 2023-го.

У партнерському тексті із Prologix його команда підбиває підсумки цього року, розповідає про нові продукти і про те, з якими викликами довелось зустрітись.

Партнерський матеріал?

Слоган Prologix – «Техніка плюс рішення». Бренд створює актуальну, технологічну, надійну техніку за доступною ціною. У компанії розповідають, що саме так покупець обирає якість комплектуючих та збірки, не переплачуючи за відомий бренд.

2023-й став нелегким для виробників комп’ютерної техніки в усьому світі. Після високого попиту ковідних і постковідних часів ринок суттєво просів 2023-го. В Україні це особливо проявилося на ринку ноутбуків, який був перенасичений багатьма товарами з великими стоками.

Наслідок – цінові війни, які вплинули на всіх гравців ринку ноутбуків. Їм довелося штучно занизити ціну коштом втрати маржі, щоб залишитися конкурентоспроможними. Prologix врахував ситуацію та вирішив не гнатися за кількістю нових продуктів і вибрати якість.

Ноутбуки та ПК

Зараз на ринку є понад 20 моделей ноутбуків Prologix.  Добре себе зарекомендували ноутбуки як бюджетної лінійки, так і на процесорі Intel Core і3 та і5 12-го покоління. Зараз їх можна придбати в багатьох магазинах по всій Україні, ними користуються понад 100 комерційних організацій і державних установ. І хоча ноутбуки на ринку вже кілька років, саме непростий 2023-й довів, що Prologix може конкурувати з усіма відомими виробниками.

ПК Prologix мають довгу історію та особливу аудиторію. Системні блоки бренду вже п’ятий рік випускають для корпоративного сектора – державних установ, приватних підприємств, великого та середнього бізнесу. Комп’ютери збирають в Україні.

Формати замовлень впливають і на специфіку самих ПК, тому вони мають:

Різноманітний формфактор – від неттопа до повноцінних робочих станцій.

Підвищені можливості безпеки – різні види блокувань, ключів.

Індивідуальний підхід до замовлень – гнучкість при розробці і створенні специфічних ПК. Наприклад:

  • ПК, де встановлений як базовий софт, так і специфічне ПЗ – для різних видів діяльності;
  • ПК, який запускається за допомогою ключа-карти;
  • ПК зі швидким доступом до основного накопичувача, можливість після роботи забрати накопичувач із собою (заховати в сейф).

Загалом така стратегія дозволила ПК Prologix завоювати цього року 15% корпоративного ринку України.

Ноутбуки, SSD, серверне обладнання. Як український бренд Prologix вивів на ринок 30 новинок за рік
ПК Prologix

Новачки у 2023 році: корпуси та SSD

Цього року компанія запустила корпуси Prologix: команда бренду сформувала лінійки так, щоб вони були представлені в кількох форматах для різних аудиторій. Це корпуси серії Slim Desktop, Midi-Tower та Mini-Tower. Усього вісім моделей, які закривають потреби професійної, геймерської або домашньої збірки.

Ноутбуки, SSD, серверне обладнання. Як український бренд Prologix вивів на ринок 30 новинок за рік
Корпуси Prologix

Гарні результати демонструють і SSD, вони не поступаються потужністю і якістю світовим брендам. Під час тестів добре показали себе твердотільні накопичувачі Prologix двох базових категорій – SATA й NVMe. Це серія продуктивних і компактних накопичувачів, які виготовили на сучасних контролерах і пам’яті NAND типів TLC або QLC. Вони суттєво пришвидшують завантаження програм і передавання даних, дозволяють ефективніше виконувати роботу та надійно зберігають інформацію.

Особлива пропозиція – сервери Prologix

Серверне обладнання – це новий напрям для ТМ Prologix, який компанія тільки починає розвивати. Продажі стартують з базових серверів Prologix, які будуть цікаві малому та середньому бізнесу. Вони допоможуть швидко розгорнути робоче середовище, модернізувати й масштабувати інфраструктуру.

Зараз бренд вивчає попит і формує модельний ряд, при цьому враховує побажання та запити замовників. Prologix пропонує варіанти конфігурацій для різних типових завдань і навантажень, з різним обсягом оперативної пам’яті та варіантами дискової підсистеми:

  • для монтажу в серверну стійку чи шафу: формфактори 1U, 2U, 4U;
  • у корпусах баштового типу: формфактори MiddleTower і Tower, які легко встановити в офісі.

Крім цього, при збиранні серверів Prologix використовують тільки серверні компоненти.

Тому вже зараз бренд може запропонувати клієнтам як готові сервери, так і специфічні рішення під замовлення.

Український ринок завжди був вразливий з погляду цін. Хоча вже зараз спостерігаються позитивні тенденції з його відновлення в більшості категорій, де є техніка ТМ Prologix. Саме тому цей бренд планує розширювати асортимент у кожній категорії та навіть запустити нові продукти наступного року.

Ноутбуки, SSD, серверне обладнання. Як український бренд Prologix вивів на ринок 30 новинок за рік
Мережеві фільтри Prologix уже давно відомі українським споживачам. Вони забезпечують надійний захист для техніки та не поступаються якістю відомим виробникам
Партнерський матеріал?

На сайт Prologix

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: