Завдяки новітнім розробкам компанія Haier створила особливу пральну машину Haier Mini Inverter. Вона має компактні розміри, але не поступається можливостями та потужністю більш габаритним лінійкам. Ця невелика техніка для прання наповнилася корисними функціями та рішеннями: від довговічного інвертора до інноваційної системи ABT®, що усуває бактерії, плісняву та неприємні запахи.

Про головні переваги Haier Mini Inverter розповідаємо в партнерському тексті з Haier.

Партнерський матеріал?

Надійний та інноваційний двигун

Дуже важливо, що виробник використовує у компактній пралці інноваційний інверторний інвертор. Він працює стабільно та тихо, може регулювати оберти автоматично, зважаючи на завантаженість бака, тип тканини та мету прання. Haier впевнений у якості своєї продукції, тому на двигун діє гарантія 10 років, а на всю техніку – 3 роки.

Мінімальний розмір і висока енергоефективність

Важлива відмінність Haier Mini Inverter – компактний дизайн, який ідеально вписується у простір невеликих квартир і будинків. Висота пральної машини складає 70 см, ширина – 51 см, глибина – 49 см. Такі розміри дозволяють встановлювати техніку під мийкою. Працює вона тихо, рівень шуму центрифуги – 66 дБ. Можна прати, не турбуючи свою сім’ю та сусідів.

При цьому продуктивність Haier Mini Inverter вражає – місткість барабана складає 5 кг білизни. А через те, що серія належить до А+++ класу, техніка ще й економить електроенергію. Машина оснащена високоточними датчиками, які зважують білизну автоматично. Вони визначають необхідну кількість води та мийного засобу, регулюють швидкість обертання барабана.

Завдяки інноваційній системі автоматизації пралка не споживає зайвого і суттєво зменшує суми у платіжках. Один з ключових екологічних аспектів в епоху, коли високе споживання ресурсів вважається неприйнятним для відповідальної людини.

Максимальні програмні можливості

Haier Mini Inverter пере як делікатні, так і цупкі тканини. Якісне прання забезпечує особлива конструкція барабана з подушковидною поверхнею Pillow Drum. Внутрішня частина має виступи особливої форми, які не пошкоджують навіть найделікатніші тканини. Mini Inverter підходить для шовку, кашеміру, вовни, синтетики, бавовни та інших матеріалів.

В арсеналі пралки п’ять найпопулярніших програм та універсальна програма штучного інтелекту, а також температурні режими – від  20℃ для делікатних тканин до 90℃ для стійкіших.

Є можливість просто освіжити одяг за 15 хвилин, активізувавши швидкий цикл. Або видалити складні плями з білизни, нагріваючи воду до 90 градусів. А запустивши програму екопрання, отримаєте чудовий результат без максимального нагрівання води.

Унікальна функція інтелектуального прання Smart AI може автоматично визначати кількість і тип тканин, а також регулювати режим прання та дозування мийного засобу – для цього є понад 2,5 тис. можливих комбінацій. Вона оптимізує споживання та дбайливіше доглядає за тканинами. Результат – білизна пахне свіжістю, а не ароматизаторами прального порошку чи гелю.

Haier Mini Inverter здатна швидко випрати делікатні вироби в режимі ручного прання, не утворюючи заломів на тканині. Барабан, зупинившись, робить кілька додаткових обертів, щоб розпрямити складки.

Нова пральна машина Haier Mini Inverter: компактний дизайн, 5 режимів і функція інтелектуального прання

Дбає про безпеку і гігієну

Тут йдеться про чистоту самої машини. Розробники лінійки Mini Inverter використовують для своїх продуктів матеріали з антимікробним покриттям. Вони не дають шансів плісняві та бактеріям. Інноваційна система ABT® нейтралізує до 99,8% мікробів в таких вразливих місцях, як ущільнювачі люка та контейнери для пральних засобів. Її дію посилює технологія Smart Dual Spray, що запускає омивання барабану та ущілюнювача люка після кожного прання. Разом вони ідеально знезаражують внутрішній простір пралки: прибирають неприємні запахи, дезінфікують бруд і гарантують довгу роботу машини без ремонту.

Нова пральна машина Haier Mini Inverter: компактний дизайн, 5 режимів і функція інтелектуального прання

Ергономічний дизайн

Ключова особливість серії – впізнаваний і максимально продуманий дизайн, який поєднує класичні чорний та білий кольори. Попри невеликі розміри корпусу, пральна машина максимально зручна. Дверцята люка легко відкриваються і вміщають об’ємні речі. А багатофункціональний сенсорний дисплей робить управління пральною машиною надзвичайно простим та інтуїтивно зрозумілим.

Партнерський матеріал?

Більше деталей про Mini Inverter

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: