23 травня POCO провела глобальний захід у Дубаї, на якому представила два флагманські смартфони: POCO F6 Pro та POCO F6. Вони не лише підтримують функції серії F, але отримали комплексні оновлення в дизайні, продуктивності та можливостях камери.

Для тих, хто планує придбати серію F6, постає питання: яка з цих двох нових моделей є правильним вибором? У партнерському тексті з POCO робимо детальний огляд їх конфігурацій.

Партнерський матеріал?

F6 vs F6 Pro: ідеальний користувач для кожного флагмана

Хоча обидва смартфони належать до однієї серії, F6 та F6 Pro орієнтовані на різних користувачів. POCO F6 Pro пропонує флагманський досвід у дизайні, дисплеї, продуктивності, фотографії та під час автономної роботи. Він ідеально підходить для професіоналів, любителів мобільної фотографії та активних користувачів смартфонів, які хочуть отримати якісний гаджет.

POCO F6 – це потужний смартфон, розроблений для тих, хто шукає максимальний ігровий досвід. Завдяки топовому чипсету, налаштуванню, системі охолодження, можливостям дисплея та зарядки, він підійде геймерам та технічно підкованим користувачам, які цінують швидкість та чутливість. 

POCO F6 Pro: універсальний вибір для розваг, фотографії та вимогливих користувачів

Нові флагманські смартфони від POCO: F6 Pro для вимогливих користувачів та F6 для завзятих геймерів

Флагманська продуктивність 

POCO F6 Pro – найновіший флагман у серії F, він оснащений потужним процесором від Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 2. Також смартфон має конфігурацію пам’яті 16 ГБ + 1 ТБ, що є гарною функцією у цьому ціновому діапазоні. Snapdragon 8 Gen 2 використовує передову технологію процесу 4 нм, що забезпечує максимальну тактову частоту процесора 3,2 ГГц, на 35% покращує продуктивність графічного процесора та на 25% підвищує продуктивність штучного інтелекту порівняно з попередніми моделями. Незалежно від того, чи це повсякденні завдання, чи вимогливі ігри, смартфон справляється з усім без зусиль.

Крім того, POCO F6 Pro інтегрує нову систему охолодження WildBoost 3.0 та технологію LiquidCool Technology 4.0, що максимізує продуктивність чипа, забезпечуючи при цьому довготривалу стабільність. Також POCO F6 Pro має декілька функцій штучного інтелекту, таких як AI Portrait, AI Album Search, AI Album Editing та Live Caption.

Флагманський 2К-дисплей 

POCO F6 Pro оснащений OLED-екраном 2К, що пропонує значно кращу чіткість, ніж конкуренти у його ціновому діапазоні. Дисплей має пікову яскравість 4000 ніт, що дає відмінну картинку навіть під яскравим сонячним світлом.

Щобільше, екран підтримує високочастотне PWM-затемнення на рівні 3840 Гц – це знижує мерехтіння та піклується про очі користувачів.

Покращена система Light Fusion 800: плюс для фотографів

POCO F6 Pro дебютує з новою системою обробки зображень Light Fusion 800 від POCO, доповненою високоякісною функцією швидкої серійної зйомки, яка точно фіксує кожен короткочасний момент і перевершує конкурентів у тому ж ціновому сегменті.

Оснащений великим сенсором 1/1.55 дюйма, Light Fusion 800 демонструє значний стрибок у можливостях обробки зображень, якщо порівнювати з попередником. Він робить чіткі фотографії та відео при денному світлі. А при низькому освітленні починає діяти алгоритм Night Owl, роблячи чіткі та яскраві зображення, навіть коли деталі ледь видимі неозброєним оком.

Більше про POCO F6 Pro.

120W HyperCharge та велика батарея

POCO завжди відзначався ефективністю заряджання, і POCO F6 Pro підіймає цю планку завдяки технології 120W HyperCharge. Всього за 15 хвилин акумулятор може зарядитися від 0% до понад 50%, а на повну зарядку піде всього 30 хвилин. 

До швидкого заряджання додається велика батарея на 5000 мАг – і можна забути про тривогу через розрядку акумулятора і спокійно використовувати смартфон весь день.

Дизайн з чотирикутним вигином Velvet Glass

Як найновіший флагман у серії F, POCO F6 Pro вирізняється новим дизайном. Він має візуально привабливу конструкцію з двостороннього скла та металевої рамки, з чотирикутною вигнутою задньою панеллю з оксамитового скла і спеціальним скляним декором навколо модуля камери. Як каже виробник, загальна естетика випромінює елегантність з ноткою сміливості.

POCO F6 Pro доступний у двох кольорах: глибокий чорний «Місячна Тінь» і чистий білий «Місячне Срібло», що задовольняє як стримані, так і виразні особистості.

POCO F6: потужна продуктивність для геймерів

Нові флагманські смартфони від POCO: F6 Pro для вимогливих користувачів та F6 для завзятих геймерів

POCO F6 орієнтований на геймерів та ентузіастів продуктивності. Його позиціюють як новий флагман, пріоритетом якого є потужні характеристики та винятковий ігровий досвід.

Snapdragon 8s Gen 3 для вимогливих ігор

POCO F6 оснащений Snapdragon 8s Gen 3, ще одним високопродуктивним флагманським чипом від Qualcomm. Він входить до трійки найкращих у світі Android. 8s Gen 3 має значно покращені можливості штучного інтелекту, з якими може змагатися навіть з 8 Gen 3. Це забезпечує безперебійну роботу в AI-застосунках та більшу ефективність в обробці зображень та відео.

Хоча 8s Gen 3 трохи менш потужний, ніж 8 Gen 3, він все ж досягає високого результату в AnTuTu, перевищуючи по балах 1,53 млн. Це підтверджує його статус справжнього флагманського чипа та забезпечує місце у трійці найкращих у світі Android. Він бездоганно виконує будь-які завдання – чи то ігри, фотографія, відтворення відео або робота – забезпечуючи миттєву чуйність.

Окрім процесора, F6 оснащений оновленими WildBoost 3.0 та технологією охолодження LiquidCool Technology 4.0. У реальних тестах з вимогливими 3D-іграми F6 демонструє виняткову продуктивність, що дає плавніші частоти кадрів та нижче споживання енергії.

Новий дисплей 1.5K

Для геймерів, орієнтованих на графіку, 1080P екран може бути недостатнім. POCO F6 вирішує це завдяки оновленому дисплею 1.5K CrystalRes. Він забезпечує і енергоефективність, і високу щільність пікселів.

Практично екран 1.5K відображає текст та зображення з більшою деталізацією, і під час гри з високими налаштуваннями графіки ви відчуєте безпрецедентну чіткість, піднімаючи занурення у гру на нові висоти.

90W TurboCharge для тривалих ігор

Турбуєтесь про розряджання батареї під час подорожі? З POCO F6 про це можна не хвилюватися, тому що він має великий акумулятор на 5000 мАг і енергоефективність Snapdragon 8s Gen 3. Отже, можна впевнено користуватися телефоном протягом усього дня без потреби в павербанку.

Крім того, POCO F6 впроваджує нову технологію 90W TurboCharge. Якщо у смартфона низький рівень заряду перед виходом, швидка зарядка протягом 10 хвилин забезпечить достатню потужність, якої вистачить на день.

Детальніше про POCO F6.

Висновок

POCO F6 Pro і POCO F6, пропонують потужні характеристики та функції. На додаток бренд POCO встановив конкурентоспроможні ціни на ці смартфони. За чутками, POCO F6 Pro коштуватиме менше ніж $600, тоді як POCO F6 буде ще більш доступним, вартуючи менше $400. 

Якщо ви плануєте найближчим часом оновити телефон, не забудьте звернути увагу на останні пропозиції POCO. Глобальний запуск 23 травня в Дубаї розкриє більше деталей про продукти та їхню ціну. 

Партнерський матеріал?

Придбати POCO F6 Pro

Придбати POCO F6

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: