Які характеристики повинен мати сучасний холодильник?

На що звертати увагу при виборі нової техніки та яким функціям слід приділити особливу увагу?

У партнерському тексті з Haier розглянемо інновації детальніше на прикладі нової для українського ринку серії холодильників Haier 3D.

Партнерський матеріал?

  1. Тихий компресор і тривала гарантія

Звертайте увагу на тип компресора. У холодильниках Haier серії 3D використовується компресор Dual Inverter. Його основна перевага – низький рівень шуму, усього 37 дБ. Такий шум майже непомітний. Крім того, такий компресор споживає на 30–40% менше енергії, ніж звичайний, і вирізняється більшим терміном служби як порівняти зі звичайними та лінійними системами. Варто зазначити, що гарантія на компресор холодильників Haier діє 15 років.

  1. Більше функцій і менше витрат на електроенергію

Основними причинами, через які холодильники споживають більше електроенергії, є перепади температури при постійному відчиненні дверцят і ручне розморожування. Пристрою доводиться вирівнювати температуру всередині холодильної та морозильної камер до необхідного рівня.

Нові холодильники Haier: економлять електроенергію, керуються через застосунок і тихо працюють

Детальніше про холодильник Haier серії 3D можна дізнатись за посиланням

 

Як це працює у щоденному використанні техніки.

Коли ви відкриваєте однокамерний холодильник, то випускаєте холодне повітря по всій його площі. Техніці потрібно більше електроенергії, аби швидко відновити бажану температуру. Якщо холодильник двокамерний, то трохи менше. Але коли камери три, як у тридверних холодильниках Haier, то відкривається лише ⅓ пристрою, що безпосередньо впливає на терморегуляцію і дозволяє зменшувати споживання електроенергії на 30%.

Також у холодильниках Haier серії 3D використовуються технології No Frost та Fresher Shield.

Функція авторозморожування No Frost забезпечує постійне циркулювання повітря та підтримує оптимальний рівень холоду без надмірних затрат енергії.

А Fresher Shield захищає заморожені продукти від впливу теплого повітря під час безперервного розморожування льоду й інею на внутрішніх стінках холодильної та морозильної камер. Це також зменшує коливання температури всередині холодильника та допомагає продуктам довше зберігати свіжість і поживні властивості. Таким чином, немає температурних коливань, споживання електроенергії нижче, а їжа при цьому зберігається краще.

Встановити потрібну температуру всередині холодильника можна за допомогою панелі керування або ж через Wi-Fi з мобільним застосунком hOn. Він має україномовну версію та доступний в AppStore і Google PlayMarket.

Окрім дистанційного налаштування температури в застосунку можна отримувати цінні поради зі зберігання продуктів. Наприклад, яку саме температуру встановити для швидкого охолодження, які продукти в яких місцях краще зберігати. Також застосунок може сповіщати про термін придатності продуктів завдяки функції My Inventory.

  1. Гігієна, безпека та захист продуктів

Продукти в холодильниках залишаються свіжими не лише завдяки правильно підібраному та витриманому температурному режиму.

Так, наприклад, антибактеріальна система АВТ поєднує діоксид титану та УФ-лампу, що допомагає знищувати 99,9% шкідливих бактерій, мікробів і вірусів. Це створює кращі умови для зберігання продуктів, позбавляє холодильник від неприємних запахів, а їжа зберігає свій смак навіть без накривання кришкою.

Друга важлива функція – My Zone. Температура 3–5 градусів Цельсія є оптимальною для зберігання багатьох продуктів, які потребують прохолоди, але не замороження: молочних виробів, м’яса, яєць. Ящик My Zone становить собою зону з окремою циркуляцією повітря та можливістю постійно підтримувати температуру в діапазоні від –3°C до +5°C.

Своєю чергою зелені, фруктам і ягодам властиве пересихання. Щоб запобігти йому, у Haier додали ще одну функцію – Humidity Zone. Це камера, у якій підтримується рівень вологості на рівні 90% з допомогою спеціального контейнера та мембрани HCS. Мембрана пропускає повітря, утримує вологу і при цьому практично не займає місця – завдяки їй продукти всередині контейнера довше зберігають свіжість.

Нові холодильники Haier: економлять електроенергію, керуються через застосунок і тихо працюють

Всі функції холодильника Haier можна переглянути на сайті

 

  1. Ергономіка та дизайн

Серія Haier 3D має стандартні параметри ширини ззовні і при цьому дуже місткий внутрішній простір. Завдяки новій ізоляційній технології стінки холодильника стали тоншими, а рівень ізоляції залишився на високому рівні. Так, холодильники шириною 60 см вміщають до 348 літрів, а моделі Haier 3D шириною 70 см – до 483 літрів.

Щобільше, ящики в морозильній камері цих холодильників встановлені на металеві полози, які висуваються на 90% своєї глибини та надають зручний доступ до всіх продуктів, що знаходяться всередині.

Ще однією особливістю серії 3D є освітлення TOWER LED. Коли ви відкриваєте холодильник Haier серії 3D, світло вмикається поступово і не засліплює очі. Система освітлення розташована на всій поверхні задньої стінки холодильника, тому створюється ефект глибини і ви можете побачити всі продукти в холодильнику, де б вони не зберігалися.

Нові холодильники Haier: економлять електроенергію, керуються через застосунок і тихо працюють

 

  1. Надійність і довговічність

Бренд Haier – лідер світового ринку побутової техніки вже 14 років поспіль. В Україні бренд представлений вже 10 років та активно збирає позитивні відгуки на сайтах маркетплейсів.
Усі холодильники мають сертифікат VDE Нові холодильники Haier: економлять електроенергію, керуються через застосунок і тихо працюютьНові холодильники Haier: економлять електроенергію, керуються через застосунок і тихо працюютьVerband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik, нім. Асоціація електротехніки, електроніки та інформаційних технологій – це позначка якості, яка свідчить про високий стандарт безпеки й ефективності технологій. Це означає, що продукт пройшов випробування та перевірку німецького дослідного інституту, який визнають в всьому світі.

Партнерський матеріал?

Більше про Haier

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: