Любите грати на геймерському ПК, але час від часу треба перемикатись на роботу за ноутбуком? Напевно ви стикалися з незручностями при цьому, а саме перемикали мишки і клавіатури з ПК на ноутбук щоразу, коли треба виконати чергове робоче завдання. А потім проходити ще раз весь той самий процес с дротами, щоб продовжити гру.

У партнерському тексті з TELEMART.UA розповідаємо про нові монітори Gigabyte М-серії, з якими не потрібно перемикати все знову і знову, і про те, які ПК та ноутбуки найкраще підійдуть до них.

Партнерський матеріал?

Як працює технологія KVM

На нових моніторах Gigabyte М-серії не доведеться гратися із дротами. Адже всього одна кнопка на задній панелі монітора перемикне і мишку, і клавіатуру з ПК на ноутбук і навпаки. Це технологія KVM.

Така функція контролює процеси одночасно на кількох комп’ютерах. Ви зможете скористатися цією технологією за наявності всього трьох девайсів:

  • монітора Gigabyte М-серії;
  • мишки;
  • клавіатури.

Нові монітори Gigabyte: як функція KVM дозволяє працювати з ноутбуком і ПК одночасно

Функція KVM-підключення існувала і раніше, ще до появи моніторів М-серії від Gigabyte. Але в неї були обмеження щодо кількості комп’ютерів, які під’єднуються.

Раніше клавіатуру та мишу також можна було приєднувати до інших ПК та ноутбуків. Але для цього ви мали підімкнути кілька дротів від комп’ютера до блоку керування. Чисельні кабелі створювали справжній хаос на робочому столі. Gigabyte повністю розв’язав цю проблему у своїх моніторах з функцією KVM. Завдяки їй можна успішно під’єднувати інші гаджети:

  • смартфони;
  • планшети;
  • ноутбуки.

Щоб використати технологію KVM, достатньо виконати два прості кроки:

  • під’єднайте будь-який зі своїх девайсів до монітора через кабель USB Type C;
  • натисніть на кнопку KVM на задній кришці монітора.

Нові монітори Gigabyte: як функція KVM дозволяє працювати з ноутбуком і ПК одночасно

4 переваги KVM в іграх і роботі

  • Одне натискання на кнопку KVM – і ви вже перемикнули комп’ютерну периферію на інший девайс. Більше не потрібно витрачати час і нерви на маніпуляції із дротами, можна комфортніше працювати і грати.
  • Тепер у ноутбуку або іншому девайсі більше вільних роз’ємів USB. Адже не треба під’єднувати мишку і клавіатуру напряму до лептопа. Ви зможете використати вільний порт для зовнішнього твердотільного накопичувача, флешки чи будь-якого пристрою за потреби.
  • Якщо захочете, підключайте у зв’язку «ПК – ноутбук» ще планшет або смартфон. Так ви зможете грати на комп’ютері, потім перемикнутися на роботу за ноутбуком, а далі вивести відео від вашого колеги-дизайнера із планшета на монітор Gigabyte та оцінити його на великому екрані. І на останок – перемикнутися на смартфон і відписати друзям у месенджерах, проте користуючись клавіатурою та великим зручним монітором замість маленького екрана мобілки.
  • Для поціновувачів ігор на ноутбуку KVM-технологія – це можливість передавати зображення на монітор Gigabyte. Більшість ноутбуків мають діагональ екрана 15,6”, тобто обмежені роздільною здатністю FullHD. Але на Gigabyte можна грати у 2К або 4К.

Щодо геймінгу у 2К та 4К, Gigabyte має обидва варіанти моніторів з функцією KVM.

Для ігор у 1440 р:

Для 2160 р:

Технологію KVM можна використовувати в будь-якій зв’язці комп’ютерів. Ми навели приклад, коли користувач грає на ПК та за необхідності перемикається на роботу за ноутбуком. Але так само ви можете грати на ноутбуку та переходити до робочих завдань на своєму ПК.

Які комп’ютери підійдуть під монітори Gigabyte М-серії

Магазин TELEMART.UA рекомендує готовий комп’ютер HEXO Gaming RTX4060TI Pro до моніторів Gigabyte з функцією KVM. Він підійде під обидві моделі моніторів М-серії.

Нові монітори Gigabyte: як функція KVM дозволяє працювати з ноутбуком і ПК одночасно

Для 2К-моніторів Gigabyte TELEMART.UA пропонує на вибір усі ПК бренду HEXO з відеокартою від RTX 4060 Ti та вище. До речі, ігрові комп’ютери HEXO збирають саме з компонентів Gigabyte. Тобто у вашій збірці буде техніка одного виробника, яка максимально сумісна між собою. Ось моделі ПК HEXO, що підійдуть для 2К-моніторів Gigabyte:

4К-монітори Gigabyte дозволяють грати без жодних обмежень у будь-які ігри. Саме тому до них ідеально підійдуть ПК серії EVOLVE із сучасним потужним залізом. Топ комп’ютерів EVOLVE під 4К-монітори Gigabyte для різних ігор і налаштувань:

До речі, усі готові комп’ютери лінійки EVOLVE передбачають кастомізацію корпусу. Замовляйте власний ігровий нікнейм на корпусі, що матиме RGB-підсвічування.

Які ноутбуки підійдуть під монітори Gigabyte з KVM

Ноутбук Gigabyte AORUS 15 9KF (9KF-E3KZ353SH) Black фахівці TELEMART.UA називають найкращою моделлю в поєднанні з монітором Gigabyte з функцією KVM. Перевага саме цієї зв’язки в тому, що і монітор, і лептоп виготовлені Gigabyte.

Нові монітори Gigabyte: як функція KVM дозволяє працювати з ноутбуком і ПК одночасно

А моделі з переліку нижче добре підійдуть для геймінгу у FullHD або 2К на будь-яких налаштуваннях. Отже, до 2К-моніторів Gigabyte пропонує:

А ці ноути легко потягнуть навіть ігри у 4К, тому TELEMART.UA рекомендує використовувати їх з моніторами Gigabyte 2160 р:

Як схопити знижку

Якщо ви вибираєте ноутбук і монітор до нього, скористуйтесь акцією від TELEMART.UA. До 15 січня купуйте монітор і ноутбук та отримуйте знижку 10% на кожну з позицій.

TELEMART.UA пропонує ПК, ноутбуки, монітори та комп’ютерне залізо від відомих світових брендів. Зробити замовлення можна прямо на сайті – і протягом 30 хвилин зателефонує менеджер магазину.

Партнерський матеріал?

Скористатися пропозицією

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: