Компанія Dell представила нову лінійку комерційних настільних ПК та моноблоків OptiPlex, а також свіженькі ноутбуки легендарної серії Latitude. У цьому партнерському матеріалі з Dell розглянемо нові пристрої, подивимося на їхні переваги, особливості й оновлені можливості.

Партнер проєкту?
Нові пристрої Dell: ПК та моноблоки Dell Optiplex, а також ноутбуки Latitude. Нове покоління, на яке варто звернути увагу

ПК та моноблоки Dell Optiplex

Нові ПК та моноблоки Dell OptiPlex тепер не мають номерів моделей, що дуже зручно для замовників. Тепер є лише одна модель, яку можна налаштовувати під свої потреби: вибирати потрібний розмір і формфактор, залізо та додаткові компоненти. 

Для спрощення керування пристроями компанія зробила один BIOS для моноблоків і один для решти моделей корпусів. Це точно заощадить час роботи ІТ-фахівців компаній, які вибирають нові ПК та моноблоки Dell Optiplex.

Нові пристрої Dell: ПК та моноблоки Dell Optiplex, а також ноутбуки Latitude. Нове покоління, на яке варто звернути увагу

Також вони мають змогу оцінити неперевершену безпеку з унікальною сторонньою перевіркою BIOS. Вона фіксує і зберігає зображення, якщо систему пошкоджено, а функція раннього сповіщення Indicators of Attack допомагає ІТ-фахівцям виявляти потенційні загрози.

Дуже корисною є технологія SafeID. Вона допомагає захистити особисті дані від компрометації, безпечно зберігаючи й обробляючи розширені облікові дані аутентифікації у спеціальному чипі безпеки.

Моноблок Dell Optiplex має 24-дюймовий екран, стильний дизайн, найкращу у своєму класі продуктивність, покращену якість аудіо та відео. Пристрій може бути оснащений процесорами Intel до Core i9, 64 ГБ пам’яті DDR5 і висувною FullHD- або п’ятимегапіксельною вебкамерами зі швидким входом у систему й інтелектуальним захистом даних.

Нові пристрої Dell: ПК та моноблоки Dell Optiplex, а також ноутбуки Latitude. Нове покоління, на яке варто звернути увагу

Моноблок оснащений новими варіантами ергономічних підставок, сертифікованими сенсорними панелями із захистом від шкідливого для очей випромінювання синього кольору. Це забезпечує комфортне використання пристроїв протягом усього дня.

Також варто звернути увагу на компактний, але надпотужний міні-ПК OptiPlex Micro, оснащений процесорами Intel Core до i9 та до 64 ГБ пам’яті DDR5. Він живиться одним кабелем USB Type-C потужністю 35 Вт. Просто під’єднайте кабель від монітора-концентратора Dell до Micro (35 Вт) і миттєво отримайте живлення, відео й дані за допомогою одного кабелю.

Нові пристрої Dell: ПК та моноблоки Dell Optiplex, а також ноутбуки Latitude. Нове покоління, на яке варто звернути увагу

Для тих, кому потрібен більший набір параметрів продуктивності або портів, ніж у Micro, але все ще хочеться компактний дизайн, Dell оновила малий формфактор ПК із процесорами до Intel Core i9, ОЗП формату DDR5 об’ємом до 128 ГБ.

Для максимальної продуктивності та чудових можливостей розширення є новий настільний ПК OptiPlex Tower. Він оснащений процесорами до Intel Core i9, відеокартами NVIDIA та пам’яттю формату DDR5 до 128 ГБ.

Нове сімейство OptiPlex пропонує дисплеї номер один у світі, найкращі аксесуари для спільної роботи, а також спеціальні кріплення та підставки для найкращого у своєму класі користувацького досвіду.

Якщо ви полюбляєте працювати з декількома екранами, то зверніть увагу на різні варіанти кріплень і підставок, розроблені для комп’ютерів і дисплеїв Dell. Також в асортименті компанії Dell є багато аксесуарів: вебкамери, спікерфони, гарнітури для комфортного спілкування, ергономічні миші і клавіатури.

Настільні комп’ютери Dell OptiPlex виготовлені з використанням до 59,6% переробленого пластику. А корпуси деяких настільних моделей виготовлені з мінімум 10% переробленої сталі.

Більше інформації про ПК та моноблоки Dell OptiPlex можна дізнатись на сайті.

 

Ноутбуки Latitude

Одночасно с настільними ПК та моноблоками компанія Dell представила нові ноутбуки в популярній серії Latitude. Ці лептопи традиційно представлені кількома серіями: 3000, 5000, 7000 та 9000 з діагоналями екранів від 13 до 16 дюймів, що дозволяє вибрати пристрій під будь-який запит. 

Нижче розглянемо найяскравіші моделі корпоративних ноутбуків, які точно зацікавлять керівників, продавців, менеджерів тощо. У новому поколінні бачимо не тільки покращену продуктивність, але й нові функції та додаткові формфактори для різноманітних потреб.

Найдоступніша серія Latitude 3000 цього року набула значних змін: новий приємний колір моделей 14 та 15 дюймів, комфортніша та якісніша клавіатура, покращені FHD-камери та батареї. 

Із цього року в усіх серіях ноутбуків Latitude доступні акумулятори з подовженим життєвим циклом, що мають триваліший час автономної роботи протягом життєвого циклу пристроїв і довший строк гарантії, опцію експресзаряджання – до 80% за одну годину.

Latitude 5000 відрізняються ще більшою продуктивністю, швидкістю передавання даних (завдяки портам Thunderbolt) і додатковим захистом (інфрачервоні камери з інтелектуальною приватністю – заміна захисним екранам), накопичувачі з шифруванням, розумні зчитувачі карт. 

Нова серія Latitude 7000 здивує ультралегкими алюмінієвими моделями зі співвідношенням сторін 16:10 та мінісвітлодіодною клавіатурою для економії заряду батареї. Останній фактор дуже важливий для користувачів ноутбуків.

Моделі Latitude 7340/7440 Ultralights пропонують продуктивність у тонкому та легкому формфакторі. Тепер надлегка вага доступна і в 14-дюймовому корпусі. Це найменші та найлегші у світі 14-дюймові (трохи більше одного кілограма) та 13,3-дюймові (менше одного кілограма) комерційні ноутбуки преміумкласу.

Корпус лептопів виготовлений з магнієвого сплаву. Вони легкі, але надзвичайно міцні та можуть бути оснащені п’ятимегапіксельною або FullHD-вебкамерою та підтримкою 5G для постійного зв’язку незалежно від місця роботи.

Нова модель 7640 має 16-дюймовий дисплей високої якості, що дозволяє побачити більше контенту на екрані, алюмінієвий корпус, камеру на 5 Мп, комфортний великий тачпад.

Нова топова модель Latitude 9440 містить багато інновацій і має найменший у світі корпус з 14-дюймовим екраном. Лептоп натхнений культовим дизайном фірмової лінійки XPS, але з продуманою естетикою для бізнес-користувачів.

Latitude 9440 отримав алюмінієвий корпус і стильний колір графіт. Усе це забезпечує моделі елегантний і преміальний вигляд. Ноутбуку оновили систему охолодження: зробили подвійний вентилятор із задньою вентиляцією для прохолоди й тиші.

Виробник зменшив споживання електроенергії клавіатурою з мінісвітлодіодним підсвічуванням до 75% і подовжив час автономної роботи на три години. Така сама клавіатура встановлена у згаданій вище серії Latitude 7000.

Нова клавіатура має ширші клавіші без прозору, збільшений кут між клавішами і кривину кожної кнопки для легкого тактильного поділу.

Latitude 9440 отримав невеликий корпус, у які зазвичай ставлять 13-дюймові дисплеї, але в цієї моделі він на 14 дюймів, InfinityEdge QHD+ і з сучасним співвідношенням сторін 16:10.

Із цим ноутбуком тепер легше проводити відеодзвінки та конференції. Усе завдяки інтегрованій сенсорній панелі. Тут можна налаштовувати тактильний зворотний зв’язок, Увімкнути/вимкнути мікрофон і камеру, поділитися екраном, розпочати чат тощо. Усе це доступно під час викликів у Zoom, а також з’явиться в Microsoft Teams пізніше цього року.

Більше інформації про ноутбуки Latitude можна дізнатись на сайті.

 

Особливості та переваги всіх пристроїв Dell

Усі пристрої Dell мають переваги, на які точно варто звернути увагу. Компанія продовжує інвестувати в екологію та інновації. Збільшилися використання алюмінію з низьким рівнем викидів вуглецю та відсоток перероблених матеріалів, а значить, Dell зменшує шкідливий вплив на навколишнє середовище.

Компанія постачає безпечні комерційні ПК та ноутбуки з надійним захистом і простим BIOS. Це допомагає компаніям-клієнтам будувати краще обслуговування пристроїв Dell і дуже легко їх захищати. Особливо від витоків особистих даних користувачів.

Пристрої компанії мають фірмове ПЗ Dell Optimizer що використовує нові можливості штучного інтелекту. Воно покращує роботу системи через дослідження роботи користувача та персональному підходу до оптимізації. 

Одними з найпопулярніших функцій є видалення фонового шуму та підключення до двох точок доступу одночасно при аудіо- та відеодзвінках, що створює якісні умови для спілкування. 

Варто звернути увагу на інші цікаві функції: інтелектуальна конфіденційність, що допомагає захистити дані, і налаштування батареї для покращення енергоефективності. 

Висновки

ПК та моноблоки Dell Optiplex пропонують користувачам компактний дизайн і мінімалістичні конфігурації з різними параметрами продуктивності. На бажання клієнта є ПК з великими корпусами та надпотужним залізом.

Компанія зробила єдине налаштування BIOS. Це полегшує одночасне керування десятками та сотнями пристроїв, звільняючи дорогоцінний час ІТ-фахівців компанії. Для поціновувачів комфорту, ергономіки і праці вийшло нове покоління OptiPlex All-in-One.

Оновлені ноутбуки Dell Latitude отримали свіжий дизайн, розширені функції відео й аудіо, потужне сучасне залізо, різні варіанти діагоналей екранів з модним співвідношенням 16:10, легку вагу та надійні корпуси, нові енергоощадні клавіатури.

ПК та моноблоки Dell Optiplex уже офіційно продаються в Україні, а от ноутбуки Latitude з’являться у продажу у травні. 

 

Партнер проєкту?
Нові пристрої Dell: ПК та моноблоки Dell Optiplex, а також ноутбуки Latitude. Нове покоління, на яке варто звернути увагу

Більше про Dell Optiplex
Більше про Latitude

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: