Нещодавно Blackview відмовився від традиційного дизайну телефонів. Він представив новий флагман – смартфон BL8000 із 5G, подвійним екраном і новим підходом до селфі. Користувачі зможуть легко робити його за допомогою задньої камери з вищою роздільною здатністю.

У партнерському тексті із Blackview розповідаємо про особливості новинки і спеціальні ціни на неї.

Партнерський матеріал?

Новий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єри

№1. Модернізація дисплея: подвійний екран

Фішка нового Blackview – двоекранний дизайн. Додатковий екран розташований на задній панелі та надає швидкий доступ до годинника, музики, лічильника кроків, погоди, компаса та камери.

Не перевертаючи телефон, користувачі можуть перевіряти час та отримувати сповіщення про останні повідомлення. Також це економить енергію, тобто ви використовуєте, наприклад, компас і лічильник кроків і при цьому не залучаєте основний дисплей.

Додатковий екран може відігравати й роль видошукача, якщо користувачі хочуть зробити селфі за допомогою основної камери на 50 МП. І це справді креативний крок – поєднати два предмети, смартфон і розумний годинник, в одному продукті. Подібно до того, як різні стилі інтерфейсу можна налаштувати на смартгодиннику, це можна зробити і для додаткового екрана Blackview BL8000.

Головний дисплей Blackview BL8000 2.4K 6.78″ захистили склом CORNING® GORILLA® GLASS 5.  А частота оновлення 120 Гц додає Blackview BL8000 переваг серед аналогів. Ще один плюс – пікова яскравість 550 ніт. Це покращує зображення, навіть коли ви дивитесь на смартфон під прямими сонячними променями.

Аудіосистема телефону також заслуговує на увагу завдяки динаміку smart-PA box, який створює якісний стереозвук. На додаток у Blackview BL8000 доступно кілька режимів комфорту для очей: чи то тривале читання, чи то використання смартфона вночі.

Новий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єри

№2. Підвищення продуктивності

Blackview BL8000 працює на восьмиядерному процесорі 5G MediaTek Dimensity 7050 6-нм. Він має два ядра Cortex-A78 з тактовою частотою 2,6 ГГц і шість ядер Cortex-A55 з 2,0 ГГц.

Новинка отримала оперативну пам’ять DDR5 до 24 ГБНовий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єриНовий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єри12 ГБ фізичної та 12 ГБ віртуальної. Завдяки DDR5 швидкість передавання даних тут на 50% вища, ніж з LPDDR4X.

А як щодо обмежень зберігання? Будь то понад 180 тис. пісень, 69 тис. світлин або близько 1160 коротких відео, користувачі отримали можливість зберігати всі важливі спогади з достатньою пам’яттю у 512 ГБ.

Крім того, з BL8000 можна швидко передавати дані, у тому числі зображення, музику, відео та багато іншого, завдяки технології UFS3.1 із 512 ГБ ПЗУ. У порівнянні з UFS 2.1 швидкість читання вища на 120%, а запису – на 566%.

Blackview BL8000 підтримує дводіапазонний Wi-Fi 6 з підімкненням у мережах 2,4 ГГц і 5 ГГц. Швидкість передавання даних тут у три рази вища, ніж у Wi-Fi 5.

Новий флагман отримав акумулятор 8800 мА·год і до 384 годин роботи в режимі очікування. А за допомогою швидкого заряджання потужністю 33 Вт Blackview BL8000 можна зарядити до 22% за пів години. На додаток він має зворотне заряджання, що врятує інші гаджети.

Новий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єри

№3. Оновлення фотографії

Основна камера Samsung® ISOCELL GN5 на 50 МП

Має сенсор 1/1,57 дюйма. Завдяки підтримці технології Dual Pixel працює швидкий автофокус, що стає у пригоді під час знімання динамічних сцен.

Нічні фото будуть чіткішими – тут допоможуть технології Quad Pixel і Smart ISO.

З функціями True-Chroma Image 2.0 смартфон може відтворювати майже всі відтінки природи, наприклад, роблячи кольори квітів яскравими на фото.

Крім того, додатковий дисплей додає більше можливостей для фото, дозволяючи користувачам робити якісні селфі на основну камеру.

Ширококутна камера на 8 МП із підтримкою кута огляду 117°

Восьмимегапіксельна ширококутна камера BL8000 з підтримкою широкого кута огляду 117° легко знімає масштабні пейзажі, надаючи користувачам різноманітні варіанти творчого знімання.

Фронтальна камера на 16 МП з кутом огляду 90°

16-мегапіксельна фронтальна камера забезпечує реальні кольори, відтворюючи природні відтінки шкіри. А для групових знімків не знадобиться палиця для селфі – об’єктив підтримує широкий кут 90°.

Любителі фото на Blackview BL8000 також оцінять підтримку технології ArcSoft® 8.0, яка покращує зображення на 18%. Користувачі можуть застосувати декілька режимів камери. Зокрема, HDR 2.0 – для яскравих знімків у контровому освітленні, Super Night 2.0 – для чітких знімків у темряві, панорамний режим, режим краси та портретний режим. Також тут є професійний режим Pro, який дозволяє користувачам налаштовувати параметри камери, і режим Mono, який робить чорно-білі фото. А завдяки підтримці підводних камер Blackview BL8000 можна фотографувати під водою.

Новий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єри

№4. Поліпшення міцності

Blackview BL8000 отримав захист військового класу IP68 і IP69K, тобто він захищений від води та пилу. З ним можна занурюватись у воду на 1,5 метра протягом 30 хвилин. Крім того, смартфон сертифікований згідно з MIL-STD-810H, тому він стійкий до падіння з висоти до 1,5 метрів. А CORNING® GORILLA® GLASS 5 із чотирикратною стійкістю до подряпин добре захищає екран.

На додаток Blackview BL8000 має посилені гумові кути й раму з алюмінієвого сплаву. Щобільше, з гаджетом можна працювати в рукавичках, а також при екстремальних температурах від –40℃ до +80℃.

Новий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єри

№5. Оновлення операційної системи

Як флагманський захищений телефон Blackview BL8000 може похвалитися не лише м’язами, але й розумом. Наприклад, він має DokeOS 4.0 на базі Android 13 і забезпечує плавнішу роботу й додаткові функції.

А ще він доволі зручний для користувачів. Із застосунком EasyShare дані передаються у 60 разів швидше, ніж через Bluetooth. Розумне сканування QR зменшує потребу у складних процесах сканування. А субтитри в реальному часі миттєво виводять переклад на екран, не пропускаючи жодного слова.

Стосовно продуктивності:

  • Atomized Memory 2.0 збільшує доступну пам’ять на 5–9%;
  • Focus Computing 2.0 виділяє додаткові ресурси для застосунків, що часто використовуються;
  • файлові системи F2FS і EROFS прискорюють швидкість читання файлів на 20–300%;
  • розумне попереднє завантаження пришвидшує запуск програмного забезпечення на 23% відповідно до звичок користувача.

Виробник подбав і про безпеку. Наприклад, застосунок Workspace розділяє робочі й особисті дані. А конфіденційні повідомлення в історії буфера обміну можна регулярно очищати. Користувачі керують дозволами, окрім тих, які потрібні для запуску цього програмного забезпечення.

На додаток DokeOS 4.0 дозволяє людині легко створювати унікальний інтерфейс під себе. Йдеться про повний набір особистих тем, які дозволяють налаштовувати значки і блокувати екрани на свій розсуд.

Користувачів також чекає багато інших функцій: наприклад NFC, розблокування за допомогою обличчя та навігаційна система чотири в одному із двочастотним позиціюванням.

Новий смартфон Blackview BL8000: додатковий екран, швидке заряджання і спеціальна ціна під час прем’єри

Ціна та наявність

Новинку можна буде придбати під час прем’єрного розпродажу на AliExpress з 17 по 19 січня. Якщо звичайна вартість Blackview BL8000 становила $459,98, то тут його продаватимуть за спеціальною ціною $229,99 – зі знижкою 50%.

А якщо ви опинитеся серед першої тисячі покупців, то зможете взяти смартфон за обмеженою пропозицією – за $199,99. Крім того, перші 100 покупців отримають безплатно годинники W50.

Партнерський матеріал?

Слідкувати за наявністю

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: