Oscal запустив нову серію TIGER, яка підходить для чітких і якісних фото, створення більш художніх відео та безперебійної гри. Смартфон має стильний дизайн, надійні камери та потужну продуктивність. Виробник позиціює його як гаджет для енергійних молодих людей.

У партнерському тексті із Blackview детально розповідаємо про головні функції та характеристики.

Партнерський матеріал?

Чим новий TIGER відрізняється від попереднього

На додаток до елегантного зовнішнього вигляду і трьох кольорів Oscal TIGER 12 також значно покращив продуктивність і камеру, як порівняти з TIGER 10.

Новинку оснастили надчіткою задньою основною камерою Samsung® ISOCELL GW3 з роздільною здатністю 64 МП, щоб робити чіткіші знімки та відео. Крім того, вбудована технологія Super PD від Samsung дає більш швидке й точне автофокусування на швидких рухах.

Oscal TIGER 12 не тільки чудово фотографує, але й має потужнішу загальну продуктивність. Щоб застосунки запускались швидше, TIGER 12 збільшує оперативну пам’ять до 24 ГБ і використовує передовий чипсет 6 нм Helio G99 з оцінкою AnTuTu до 438 186 – це ставить його продуктивність на вищий рівень.

Незалежно від того, чи хочуть користувачі дивитися HD-фільми, чи занурюватися в ігри, вони можуть насолоджуватися плавною і швидкою роботою гаджета.

Новий смартфон Oscal Tiger 12 від Blackview: тонкий корпус, операційка DokeOS 4.0 і ціна $83,99

Новий смартфон Oscal Tiger 12 від Blackview: тонкий корпус, операційка DokeOS 4.0 і ціна $83,99

Більше про смартфон за посиланням

Зовнішній вигляд

Oscal TIGER 12 приділяє велику увагу зовнішньому вигляду. Цього разу він доступний у трьох нових стильних кольорах – ніжно-блакитний, фіолетовий і сірий Cloudwing.

Крім того, смартфон може похвалитися надтонким корпусом товщиною 8,35 мм і вагою всього 198 г, що робить його портативним і комфортним для руки. TIGER 12 також підтримує стандартну частоту оновлення на 120 Гц, забезпечуючи плавнішу анімацію та безперебійну гру.

Звук

TIGER 12 оснащений динаміком Smart-K Box. Це дозволяє користувачу насолоджуватися чіткішими тонами і глибшими звуковими ефектами, слухаючи пристрасну рок-музику чи тихе-тихе дзижчання.

Батарея

Лише за одну годину Oscal TIGER 12 можна повністю зарядити завдяки батареї ємністю 5000 мА·год й технології швидкого заряджання 33 Вт. Смартфон може провести до 446 годин в режимі очікування.

Чіткі камери

Смартфон має задню камеру Samsung® ISOCELL GW3 на 64 МП, фронтальну камеру Samsung® ISOCELL 3L6 на 13 МП, технології Super PD, Tetrapixel і Smart-ISO, які підтримуються алгоритмами ArcSoft® 7.0.

Новий смартфон Oscal Tiger 12 від Blackview: тонкий корпус, операційка DokeOS 4.0 і ціна $83,99

64-мегапіксельна задня камера Samsung® ISOCELL GW3 з технологією Super PD порівнює фазу, визначену у двох різних точках, щоб сфокусувати об’єкт. Тому Oscal TIGER 12 вміє вловлювати моменти навіть при складному освітленні. Вбудована технологія Smart-ISO автоматично збільшить різкість, запобігатиме перенасиченості зображень і створить чіткі зображення із крутою деталізацією навіть за слабкого освітлення. Крім того, технологія Tetrapixel може вловлювати більше світла, коли темно, автоматично регулюючи пікселі відповідно до інтенсивності освітлення.

13-мегапіксельна фронтальна камера TIGER 12 Samsung® ISOCELL 3L6 підтримує технологію автофокуса PDAF. Вона стане у пригоді, коли потрібно якісно та чітко зняти об’єкти або людей, що швидко рухаються.

А завдяки технології ArcSoft® 7.0 смартфон пропонує користувачам різні фільтри та режими камери.

  • Режим HDR забезпечує яскравіші відблиски та детальніші тіні для кожного зображення.
  • Нічний режим зробить фотографії з мінімальним шумом і підвищеною чіткістю.
  • Портретний і професійний режими та відеозапис у 2K з режимом краси зроблять зображення високої якості без додаткових зусиль.

TIGER 12 також має Smart Google Lens, що допоможе з перекладом, виділенням тексту, розпізнаванням та іншим.

Замовити смартфон Oscal TIGER 12 можна тут

Продуктивність

Новий смартфон Oscal Tiger 12 від Blackview: тонкий корпус, операційка DokeOS 4.0 і ціна $83,99

До 24 ГБ оперативної пам’яті та Helio G99 6 нм для високої швидкості.

Новий смартфон Oscal Tiger 12 від Blackview: тонкий корпус, операційка DokeOS 4.0 і ціна $83,99

Oscal TIGER 12 використовує найдосконаліший процесор 6 нм MediaTek Helio G99, який можна майже порівняти з чипсетом 5G. Ви отримаєте плавну роботу ігор з інтенсивною графікою, багатозадачність і відтворення відео високої чіткості. Щобільше, Helio G99 також оснащений ігровою технологією HyperEngine 2.0 Lite, яка подовжує час роботи батареї без шкоди для ігрового процесу.

Ще одна особливість TIGER 1224 ГБ оперативної пам’яті, завдяки чому застосунки запускаються на 20% швидше.

Крім того, ПЗУ на 256 ГБ з можливістю розширення за допомогою картки TF на 1 ТБ дає достатньо місця, щоб встановлювати програми і зберігати файли. TIGER 12 можна використовувати безперервно довгий час, і він буде продуктивним: тут інтегрована система охолодження площею до 15 441 мм2, яка містить охолоджувальний графіт і термогель.

Плавна робота з новою DokeOS 4.0 на базі Android 13

Новий смартфон Oscal Tiger 12 від Blackview: тонкий корпус, операційка DokeOS 4.0 і ціна $83,99

Oscal впровадив дві нові програми – Easyshare і Workspace.

Програма Easyshare APP дозволяє користувачам обмінюватися музикою, фотографіями чи файлами зі швидкістю передавання 7,7 МБ/с без потреби в мережі.

Програма Workspace APP розділяє особистий і робочий простори. Так можна зберегти інформацію в цих двох просторах незалежно один від одного і захистити конфіденційність користувачів.

Що стосується швидкості, Atomized Memory 2.0 розподіляє використання пам’яті між програмами і збільшує доступну пам’ять для інших програм на 5–9%. А інтелектуальне попереднє завантаження TIGER 12 також може пришвидшити на 23% запуск застосунків. Цю саму функцію виконують F2FS і EROFS.

Коли користувачі дивляться іноземні телепрограми або проводять зустрічі, TIGER 12 може миттєво створювати для них точні субтитри в реальному часі. Також можна змінювати робочий стіл. Для цього є повний набір особистих тем і нові значки.

Історія буфера обміну буде очищена через певний період часу, якщо користувачі дозволять це, а складний дозвіл доступу захистить від ненавмисного витоку інформації.

Ціна та наявність

Світовий дебют Oscal TIGER 12 на AliExpress відбудеться з 23 по 29 листопада за тихоокеанським часом. Кінцева ціна новинки становитиме $83,99.

Партнерський матеріал?

Придбати новий TIGER 12

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: