Сьогодні ми познайомимося з APNX (Advanced Performance Nexus) – дочірньою компанією AeroCool, від якої новий бренд отримав перевірений досвід, але привніс свіжий погляд на естетику дизайну. APNX випустили перші продукти лише 2023 року, але вже встигли отримати визнання від міжнародної спільноти на конкурсі дизайну IF Design Awards. Розглянемо всі три моделі, які стали переможцями: корпус APNX Creator C1, вентилятор APNX FP2-120 і процесорний кулер APNX AP1.

Партнерський матеріал?

Корпус APNX Creator C1

З першого погляду на цей корпус стає зрозуміло, чому він забрав нагороду за дизайн. По-справжньому геймерська модель виділяється з-поміж тисячі інших чистим і витонченим виглядом. Безшовний дизайн формується завдяки використанню L-подібної панелі з металу, яка перетікає з передньої частини у бічну.  

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном Поверхня повністю перфорована, а тому естетика не змушує йти на компроміс в утилітарності – циркуляція повітря буде на найвищому рівні. Для охолодження найсучаснішого заліза усередині корпус отримав три вентилятори 140 мм і один 120 мм, а загалом має місця для 11 вентиляторів і рідинної системи охолодження до 360 мм. Сам корпус ще й розміщується на прогумованих ніжках, які також сприяють оптимальному відведенню тепла і спрощують очищення виробу – нейлонові фільтри по всій довжині корпусу уловлюють пил і зберігають внутрішню конструкцію від забруднення. 

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном Корпус простий як в обслуговуванні, так і в збиранні, адже безгвинтові панелі швидко знімаються, а кулери встановлюються парою рухів. Завдяки сумісності з більшістю відомих виробників підібрати необхідну базу для свого ПК не буде проблемою – APNX Creator C1 готовий до найновіших відеокарт і вентиляторів охолодження. 

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном Завдяки прозорій панелі із триміліметрового скла буде приємно спостерігати за роботою всіх компонентів, а пази для організації кабелів корпусу збережуть естетику у внутрішньому просторі так, щоб вона відповідала зовнішньому вигляду. 

Модель доступна у трьох кольорових рішеннях, з яких ChromaFlair видається найбільш креативним. 

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном 

Вентилятор APNX FP2-120

Задля ефективного охолодження в APNX пропонують універсальну модель вентилятора FP2. Він привертає увагу сталевим каркасом завтовшки 30 мм, завдяки якому має преміальний вигляд і класно доповнює простір системника. 

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном Для ігрової системи FP2 отримав не лише приріст потужності, як порівняти зі стандартними 25 мм моделями, а й дозволяє використовувати лопать зворотного потоку. Вона дає змогу вибрати напрямок руху повітря, спрямувати його на гарячі місця системи і вчасно відвести зайве тепло. Це дозволить зберігати необхідний рівень продуктивності ПК навіть при тривалій роботі.  

Гідродинамічний підшипник та амортизаційна потовщена прокладка працюватимуть над тихою та довговічною роботою виробу навіть при щоденних іграх та інтенсивних навантаженнях. А особливу естетику доповнить ARGB-підсвічування, що розбавить класичні кольори моделі – чорний і білий. Підсвічування можна вимикати, тому вентилятор не буде вибиватися з концепції системи чи відволікати світловими ефектами в непотрібний момент. 

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном Цю модель можна як встановлювати в корпуси, так і використовувати для радіаторів. Маючи заглиблену конструкцію, FP2 гарно підійде для компактних рішень, адже дозволяє зменшити висоту радіатора рідинного охолодження на 3 мм.

Процесорний кулер APNX AP1

Для серця геймерської системи APNX створили продуктивний і тихий кулер AP1. Оптимізований для сучасних материнських плат (AMD AM4/AM5 та Intel 1700/1200/15XX), він готовий до роботи в умовах високих навантажень, адже отримав алюмінієвий каркас із професійного сплаву і п’ять теплових трубок. Кулер з потужністю тепловідведення (TDP) 245 Вт і шестиміліметровими тепловими трубками справляється з навантаженнями прокачаних систем і важкого заліза. Для стабільної роботи встановлюється на процесор безшовним способом за технологією Heat Core Touch (HCTT). 

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном Щоб працювати стабільно протягом тривалого часу та без зайвих шумів, виріб оснастили гідродинамічним підшипником – максимальний рівень шуму не перевищує 33 дБ. 

Кулер AP1 не заважатиме встановленню більшої кількості планок памʼяті, а сам кріпиться без зайвого розбирання, чим спрощує монтаж системи. Доступний у чорному та білому кольорах, тому зберігає чисту естетику виробника та дозволяє проявити креативність у збиранні. 

Огляд продуктів APNX: корпуси, вентилятори та кулери з визнаним дизайном 

Поєднуючи прагматичний інженерний підхід і сміливі дизайнерські рішення, продукти APNX впевнено займають свою нішу на ринку та набирають популярність серед ентузіастів. З уважним ставленням до дрібниць APNX можуть отримати велику кількість фанатів. Їхня продукція відповідає як вимогам якості, так і запитам щодо естетичного вигляду, які однаково важливі для сучасних систем.

Партнерський матеріал?

Більше про продукти APNX

 

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: