Бездротові пилотяги давно стали звичним інструментом для зручного та якісного прибирання в домівках багатьох українських сімей. Вони відрізняються потужністю, розмірами, місткістю акумуляторів та усілякими додатковими функціями.

У цьому партнерському огляді з компанією Samsung подивимося на її новий флагманський бездротовий пилотяг Bespoke Jet. Він не тільки круто виглядає, має легку вагу, високу потужність і безліч функцій. Ця штука отримала багатоцільову докстанцію, яка виступає не тільки підставкою для зберігання, а ще заряджає пилотяг і має функцію автоматичного очищення пилозбірника.

Подивимося на технічні можливості, пакування та комплектацію Samsung Bespoke Jet, детальніше розглянемо його функції, поговоримо про станцію самоочищення і про автономність, а також поділимося досвідом користування.

Партнер проєкту?
Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Технічні характеристики Samsung Bespoke Jet VS20A95973B/EV

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Модель пилотяга Samsung Bespoke Jet VS20A95973B/EV
Тип пилотяга бездротовий
Тип прибирання сухе, вологе
Потужність 580 Вт
Потужність всмоктування 210 Вт
Об’єм пилозбірника 0,5 л
Станція самоочищення є, Clean Station
Об’єм пилозбірника Clean Station 2 л
Рівень шуму 86 дБ
Комплект щіток турбощітка Jet Dual та мінітурбо Pet, комбінована, довга щілинна, гнучкий перехідник, для вологого прибирання з розпилювачем
Автономність до 2 годин, додатковий акумулятор у комплекті
Час заряджання 3,5 години
Габарити (без станції) 92,1×49,3×40,8 см
Вага (без станції) 2,7 кг

Пакування та комплектація Samsung Bespoke Jet

Samsung Bespoke Jet поставляють у великому білому картонному боксі. Усередині маємо сам пилотяг, станцію автоматичного очищення Clean Station, міністійку для кріплення щіток з відділом для заряджання акумулятора, набір знімних насадок (турбощітка Jet Dual та мінітурбощітка Pet, комбінована щітка, довга щілинна насадка, гнучкий перехідник, щітка для вологого прибирання з розпилювачем), дві змінні батареї, три антибактеріальні мішки для збирання пилу, круглі накладки з мікрофібри та вологі серветки для миття підлоги.

Ергономіка та дизайн

Samsung Bespoke Jetстильний бездротовий пилотяг зі зручною ручкою, круглим пилозбірником, інверторним двигуном і місцем кріплення для насадок. Його габарити – 92,1×49,3×40,8 см, а вага під час прибирання в руці – 1,44 кг.

Це стильна флагманська модель, зроблена з високоякісних матеріалів, тому легка, а значить, спрощує прибирання.

На передній частині ручки розмістили LCD-екран. На нього виводиться інформація про стан заряджання, про залишок заряду, про тип і потужність режиму прибирання, а також про потрапляння в механізм щітки сторонніх об’єктів.

Нижче дисплея розмістили кнопку для вмикання/вимикання пилотяга, а також ± для зміни режиму прибирання. У режимі вологого прибирання кнопка + також відповідає за розбризкування води на підлогу.

Конструкція Samsung Bespoke Jet повністю розбірна. Знімається батарея, пилозбірник для сміття, фільтри тощо. Останні деталі легко миються і встановлюються на місце.

Станція автоматичного очищення пилозбірника Clean Station має футуристично-аскетичний дизайн і чудово вписується в будь-який сучасний інтер’єр. ЇЇ габарити складають 30×30×85 см, а вага 6,4 кг.

Clean Station – довгаста келихоподібна конструкція з круглою ніжкою-підставкою, на дні якої можна заховати зайвий кабель, та виїмкою зверху. Саме на ній і знаходиться пилотяг, коли не використовується.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Нижче бачимо циліндричний корпус зі знімною боковою кришкою. Під нею розташований двигун для всмоктування пилу і змінний антибактеріальний мішок.

На верхньому торці корпуса підставки знаходиться кнопка Start/Stop. Саме вона запускає функцію самоочищення пилозбірника пилотяга.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Додаткова стійка для зберігання легка та дуже корисна. У неї є зручна ручка для перенесення і продумані кріплення для зберігання насадок, а також місце для заряджання батареї.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Більше характеристик пилотяга Samsung Bespoke Jet дивіться на сайті

 

Можливості Samsung Bespoke Jet

Samsung Bespoke Jet отримав фірмовий інверторний мотор HexaJet. Заявлена потужність споживання – 580 Вт. Потужність всмоктування – 210 Вт. Основна телескопічна труба має довжину 52,5 см, але може розкладатися до 66,5 см.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Флагманський пилотяг оснащений пилозбірником місткістю 0,5 л з фірмовою мультициклонною п’ятиступеневою багатошаровою системою фільтрації Jet Cyclone. Вона затримує 99,99% частинок пилу і по факту випускає вже чисте повітря.

Samsung Bespoke Jet має чотири швидкості прибирання: мінімальна, середня, максимальна та суперпотужна (Jet). Швидкості регулюються кнопками ± на ручці пилотяга. А на екрані відображається залишок часу на прибирання.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Усе це зручно вмикати й налаштовувати через вбудований екран. На ньому виводиться інформація 28 мовами, у тому числі українською.

Звичайно, у залежності від обраного режиму час прибирання різний, але чудово, що його можна подивитися, оцінити свої потреби та час роботи. У будь-якому випадку маємо додатковий акумулятор, тому часу вистачить на все. Але про це в окремому розділі нижче.

Основна насадка для сухого прибирання називається Jet Dual Brush. Вона чудово прибирає на підлозі й усіх типах килимових покриттів. Під час прибирання вона обертається зі швидкістю 4 тис. обертів на хвилину. А ще вона вміє повертатися на 180 градусів, що дуже зручно під час прибирання в кутах і важкодоступних місцях.

Також маємо довгу щілинну насадку і ще одну з додатковим ворсом. Обидві також чудово справляються зі складними місцями, плінтусами, виступами, різними панелями, оргтехнікою тощо.

Ще одна корисна та різнопланова щітка з комплекту називається мінітурбощітка Pet. Це щітка, що створена для прибирання шерсті домашніх тварин. Також вона чудово порається із м’якими меблями, килимами тощо. Вона отримала жорсткий ролик з ворсом і гумовою частиною, яка ефективно збирає шерсть.

Чудовим доповненням для всіх згаданих вище щіток і насадок став кутовий перехідник. Він згинається під потрібним кутом і допомагає залізти туди, де ви ніколи й не сподівалися прибрати.

Samsung Bespoke Jet вміє робити сухе та вологе прибирання. Описані вище щітки та насадки призначені для першого типу, а насадка Spinning Sweeper з розпилювачем – для другого. Вона оснащена двома круглими поверхнями, що обертаються зі швидкістю 260 обертів на хвилину. На них, на липучках, чіпляються багаторазові антибактеріальні накладки з мікрофібри. Після прибирання вони легко знімаються, швидко миються, ще швидше сушаться і знову готові до роботи.

Насадка Spinning Sweeper має розпилювач та змінний резервуар для води на 150 мл. Він легко знімається і вставляється у трубу над насадкою. За подачу води відповідає кнопка + на головній панелі пилотяга.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Докстанція Clean Station виступає як місце для зручного зберігання пилотяга, як зарядна станція та місце автоматичного очищення пилозбірника.

Clean Station оснащена двигуном потужністю 1,4 кВт, системою Air Pulse і герметичним антибактеріальним змінним пилозбірником місткістю два літри. Його можна швидко дістати й легко замінити на інший з комплекту. Залежно від кількості щотижневих прибирань цього має вистачити мінімум на два, а максимум на шість місяців.

Замовити флагманський пилотяг Samsung Bespoke Jet можна за посиланням

 

Автономність

Samsung Bespoke Jet отримав відразу два знімних акумулятори. Кожний на 2500 мА·год. Їх просто знімати і швидко міняти. Один заряджається в самому пилотягу, а інший за потреби на згаданій вище підставці для насадок.

Пара батарей дає до двох годин сухого прибирання залежно від режиму. Наприклад, у мінімальному бездротовий пилотяг працює годину на одному заряді. У стандартному режимі його вистачить на пів години, у максимальному – на 10 хвилин. А надпотужний режим Jet розряджає акумулятор за три хвилини. При вологому прибиранні одного заряду вистачає на 90 хвилин роботи.

Повне заряджання однієї батареї Samsung Bespoke Jet займає 3,5 години. У компанії обіцяють, що після 500 циклів заряджання (п’ять років роботи) акумулятори триматимуть до 70% від місткості, яка була в них на початку.

Досвід використання Samsung Bespoke Jet

Відразу хочу сказати, що маю вдома інший бездротовий пилотяг, а ще тестував декілька моделей з різних цінових категорій, тому в цьому сегменті розбираюся та користуюся ним буквально щодня протягом декількох років. Це я до того, що мені є з чим порівнювати.

Маю зізнатися, що Samsung Bespoke Jet – найкращий бездротовий пилотяг, яким я коли-небудь користувався. Також відразу розкажу про його мінус, бо далі будуть одні плюси.

Мінус – він має високу ціну, але тут є нюанси. Звісно, 38 999 грн сума не маленька, і не кожен зможе дозволити собі таке придбання. Але якщо подивитися на сам пилотяг і його потужність всмоктування, на широку комплектацію, на функції та можливості, а також на суперзручну станцію Clean Station, то ціна вже не здається такою великою. Так, це серйозна покупка, але вона того коштує. 

Далі поговоримо про переваги. А їх тут безліч. Почну з потужності двигуна Samsung Bespoke Jet. Навіть на мінімальному режимі ця штука всмоктує в себе не тільки пил і різний дрібний бруд, але і якісь середні предмети, сміття тощо. Для заспокоєння душі прибираємо на середньому режимі – на ньому одного заряду вистачає на 30 хвилин. Цього достатньо, щоб прибрати мою двокімнатну квартиру на 45 кв. м два рази. А ще є додатковий акумулятор. Тобто маємо годину серйозного прибирання з чудовою силою всмоктування, яка збирає буквально все.

А на максимальному режимі та особливо на Jet пилотяг, здається, може дістати будь-що з будь-якого місця. І це щось може бути несподівано великих розмірів.

Також пилотяг легкий і їм зручно користуватись. Помітна увага до деталей, чудова ергономіка, зручні кнопки та корисний екран. На ньому видно, скільки ще є часу на цьому режимі, а також він показує, коли щось застрягло, а ще відображає статус батареї при заряджанні на станції. І головне – усе українською.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Окремо зазначу великий комплект Samsung Bespoke Jet. Тут є щітки для будь-якої ситуації. Дуже сподобалася основна насадка Jet Dual Brush. Вона універсальна, тому підходить як для лінолеуму, паркету, плитки тощо, так і для будь-яких килимів. І це дуже круто, бо в багатьох моделях пилотягів для цього потрібні дві окремі насадки.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

 

Круто, що є кутова насадка, декілька довгих і вузьких, а ще суперзручна підставка з можливістю заряджати другу батарею. Якщо у вас велика квартира чи дім, офіс чи коворкінг, то це суперрішення.

Тепер про Clean Station. Насправді ця штука стоїть на рівні з пилотягом і складає як мінімум половину від загальних чудових вражень. Ця станція відразу підставка, зарядка і зручне прибирання сміття.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Вона вписується в інтер’єр сучасних домівок, займає відносно небагато місця, завжди тримає пилотяг зарядженим. Це дуже важливо. Ви не уявляєте, скільки разів мені потрібно було прибрати щось, а мій пилотяг був розряджений. А найголовніше – тут є крутезне прибирання сміття з багатошаровою системою фільтрації.

Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Просто вставляєте пилотяг у станцію, натискаєте кнопку – і весь бруд всмоктується в мішок. Через деякий час знімаєте його та міняєте на новий. Усе. І ніякого вам пилу, чхання, неприємного запаху, брудних рук, пакетів, злих висловлювань під час діставання сміття з барабана в інших моделей. Тільки за оцей от недотик до зібраного бруду та пилу цій моделі можна пробачити все та купити його за будь-яку суму.

Дуже зручно, що тут є вологе прибирання. Напевно, воно не замінить класичну швабру з губкою, але точно робить процес миття підлоги набагато швидшим і простішим.

Просто треба набрати воду у спеціальний бак, вставити його в насадку, одягти губки – і вперед. Плюсиком на руків’ї розпилюємо воду і просто водимо пилотягом. Повного бака на 150 мл мені якраз вистачило на 45 кв. м. Якщо у вас більша площа, то розраховуйте додавати воду декілька разів або виливати залишки, якщо менша.

Замовити Samsung Bespoke Jet можна тут

 

Висновки

Samsung Bespoke Jet – стильний і надпотужний пилотяг з безліччю можливостей, величезним комплектом насадок і зручною зарядною станцією. Остання також виступає підставкою та має розумну систему автоматичного очищення.

Бездротовий пилотяг має величезну силу всмоктування, п’ять режимів прибирання (чотири сухого й один вологого), зручний екран і керування кнопками на руків’ї, п’ятишарову систему фільтрації пилу і два змінні акумулятори. З ними цей пилотяг може прибирати годину на середньому режимі, а це неймовірний показник для цього сегмента пилотягів.

Samsung Bespoke Jet легкий і зручний у прибиранні, тому він чудово підійде для всіх. Також ця модель отримала сучасний дизайн, а значить, чудово впишеться в інтер’єр українських домівок. Пилотяг займе небагато місця, а натомість дасть безліч можливостей для чистоти в домі.

 

Партнер проєкту?
Огляд бездротового пилотяга Samsung Bespoke Jet: ідеальний інструмент для прибирання

Замовити Samsung Bespoke Jet

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: