17 червня на AliExpress стартують продажі нової лінійки смартфонів від Oukitel. Компанія виготовляє мобільні пристрої вже два десятиліття. І весь цей час послідовно впроваджує передові технології та підвищує якість смартфонів, адже запити клієнтів постійно зростають. 

У партнерському матеріалі розповідаємо про нові моделі C50, W39 та WP50. У них, як зазначають у Oukitel, використані чіпсети Dimensity 5G від MediaTek, крім того, ці смартфони забезпечують швидкий зв’язок 5G, плавну роботу та енергоефективність – і все це за доступними цінами. А під час фестивалю покупок 618 на ці пристрої діятимуть знижки до 50%.

Партнерський матеріал?
   

Oukitel C50

Цей смартфон з великим екраном підтримує 5G і коштує лише $100.

Oukitel C50 – це продовження серії C з фірмовим ультратонким дизайном товщиною 8,9 мм. Бюджетний пристрій оснащений широким 6,8-дюймовим дисплеєм – розмір екрану, що зазвичай характерний для смартфонів преміум-класу.

8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованого сховища з можливістю розширення до 24 ГБ ОЗП та 1 ТБ ПЗУ забезпечують достатню потужність та ємність для вирішення повсякденних завдань та зберігання даних. Найновіша операційна система Android 14 дає високу продуктивність, а комплексне шифрування даних підвищує безпеку особистої інформації.

Більше про Oukitel C50.

Oukitel WP39

Відмінна риса Oukitel WP39 – його потужний акумулятор ємністю 11 000 мАг. Він працює на преміальних елементах ATL та забезпечує до 60 днів роботи в режимі очікування або 75 годин у режимі розмови, що гарантує безперебійну продуктивність для бізнес-користувачів.

Ультратонкий дизайн WP39 товщиною 14,99 мм робить його ідеальним супутником для ділових мандрівників, яким потрібний портативний, але міцний пристрій.

Ціна сматрфона з можливостями преміум-класу – лише $169,99.

Більше про Oukitel C50.

 

Oukitel WP50

Oukitel WP50 відрізняється витонченим дизайном з ультратонким 12-міліметровим профілем, що забезпечує зручне та ергономічне захоплення. При ціні всього $159,99 цей пристрій здатен працювати автономно до 35 днів у режимі очікування та 44 години у режимі розмови. Завдяки такій продуктивності акумулятора модель підходить не тільки для повсякденного використання, але і для активного відпочинку, а також роботи в складних умовах.

Більше про Oukitel WP50.

 

Партнерський матеріал?

Отримайте знижку до 50% під час фестивалю

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: