Blackview випускає новинку Oscal Pad 18. Це 11-дюймовий флагманський планшет, який може працювати як ПК. Його оснастили чотирма динаміками, акумулятором 8800 мА·год, оперативною пам’яттю до 24 ГБ, DokeOS_P 3.0 на базі Android 13. Також у комплекті з планшетом іде безплатний стилус.

У партнерському тексті із Blackview розповідаємо деталі.

Партнерський матеріал?
  1. 11-дюймовий ПК та планшет

Pad 18 створили, щоб він став золотою серединою між ноутбуком і планшетом з великим екраном і гарною функціональністю. При цьому гаджет портативний і може довго працювати в автономному режимі.

Планшет Blackview Oscal Pad 18: батарея 8800 мА·год, автономність до 10 годин і режим ноутбука

При вазі всього 490 г і товщині 7,4 мм Pad 18 можна носити в портфелі чи сумці, він займатиме мало місця на робочій поверхні. У планшета 11-дюймовий повноекранний IPS-дисплей з роздільною здатністю 1920*1200 – це робить перегляд фільмів, роботу чи ігри ще комфортнішими. А чотири вбудовані динаміки дають чіткий і комфортний звук.

Pad 18 також підтримує режим ПК: планшет можна миттєво перетворити на ноутбук, якщо під’єднати бездротову клавіатуру та мишу. Тут працює функція поділу екрана, а також ви можете взаємодіяти із сенсорним дисплеєм і працювати зі стилусом.

На відміну від ноутбуків, які зазвичай працюють близько чотирьох годин в автономному режимі, Pad 18 витримує до 10 годин – його оснастили акумулятором ємністю 8800 мА·год.

Крім того, Pad 18 має сертифікат Widevine L1, що підтримує потокове передавання контенту з роздільною здатністю до 1080 p на таких платформах, як Disney+, Hulu, Amazon Prime Video та інших.

Для комфорту очей на Pad 18 передбачили одразу кілька режимів:

  • режим читання електронних книг у стилі Kindle;
  • режим Night Light, щоб зняти напругу з очей під час перегляду пізно вночі;
  • багаторівневий темний режим для різних умов освітлення.
  1. Ефективність

Oscal Pad 18 оснащений потужнішим восьмиядерним процесором Unisoc T616. При цьому можна вибирати серед варіантів пам’яті – 8 ГБ або 12 ГБ, обидва безплатно подвоюються за допомогою технології розширення оперативної пам’яті. Крім того, ці версії мають 256 ГБ вбудованої пам’яті, яку також можна збільшити за допомогою картки microSD місткістю до 1 ТБ. У користувача буде достатньо місця для програм, файлів і мультимедіа, а також вимогливих ігор.

Планшет Blackview Oscal Pad 18: батарея 8800 мА·год, автономність до 10 годин і режим ноутбука

  1. Фото

З Pad 18 можна проводити чіткіші відеоконференції та відеодзвінки, робити якісні фото зі слайдів під час зустрічей і не тільки. Цей планшет оснастили:

  • 13-мегапіксельною селфі-камерою Samsung® на передній панелі;
  • основною камерою 13 мегапікселів + двомегапіксельною камерою.

Передня камера підтримує розблокування обличчям. Також Oscal інтегрує Smart Google Lens у Pad 18 для зручнішого пошуку, перекладу, сканування файлів і не тільки.

Планшет Blackview Oscal Pad 18: батарея 8800 мА·год, автономність до 10 годин і режим ноутбука

  1. Зручні оновлення: DokeOS_P 3.0 на базі Android 13

Pad 18 наслідував приклад попередника і працює під керуванням Android 13 із системою інтерфейсу користувача DokeOS_P 3.0.

За винятком режиму ПК та можливості розділеного екрана планшет отримав функцію Cold Room. Вона тимчасово «заморожує» програми, які використовуються рідше за інші – це дозволяє телефону працювати швидше, заощаджувати енергію та пам’ять.

Також відомо про подвійний вбудований захист DAC і MAC, який надійно шифрує дані, інтелектуальні спливні вікна для простішої взаємодії, значки, що настроюються, і не тільки.

Планшет Blackview Oscal Pad 18: батарея 8800 мА·год, автономність до 10 годин і режим ноутбука

Коли можна буде купити Oscal Pad 18

Світова прем’єра Oscal Pad 18 запланована на AliExpress. З 11 по 15 грудня за тихоокеанським часом планшет можна буде купити зі знижкою 50%: версія 8 ГБ + 256 ГБ коштуватиме $149,99, а варіант 12 ГБ + 256 ГБ обійдеться у $159,99.

 

Партнерський матеріал?

Стежити за наявністю

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: