Oscal випустив флагманський планшет Oscal Pad 13. Він має тонкий і легкий корпус вагою всього 435 грамів, дві камери роздільною здатністю 8MP і 13MP, мегаакумулятор 7680 мА·год і навіть асистента сканування документів. 

Із 17 квітня Oscal Pad 13 можна придбати зі знижкою 50%, яка діятиме 5 днів. У партнерському матеріалі з Blackview ми розповідаємо детально про характеристики планшета та те, де його можна купити вигідно. 

Партнерський матеріал?

Про планшет Oscal Pad 13

Oscal Pad 13 – найновіший планшет від Oscal. Він продуктивний, зручний та ефективний. Планшет дозволяє користувачам насолоджуватися розвагами і при цьому надає найзручніший офісний досвід.

Планшет Oscal Pad 13: легкий корпус, мегаакумулятор 7680 мА·год і знижка 50%. Детальний огляд

 

Oscal Pad 13 має мінімалістичний металевий дизайн з тонким і легким корпусом товщиною 7,6 мм і вагою 435 г. Ви можете вибрати із двох кольорів – Glacier Blue і Space Grey.

Планшет Oscal Pad 13: легкий корпус, мегаакумулятор 7680 мА·год і знижка 50%. Детальний огляд

Оновлення звуку та картинки 

Oscal Pad 13 має більший екран та акумулятор, об’ємний звук і не тільки. 

Планшет Oscal Pad 13: легкий корпус, мегаакумулятор 7680 мА·год і знижка 50%. Детальний огляд

Великий 10,1-дюймовий імерсивний дисплей Oscal Pad 13 надає кращий візуальний досвід завдяки високій роздільній здатності близько 2K.

Планшет також оснащений подвійними динаміками Smart K, що забезпечують звук як у кіно – об’ємне звучання, завдяки якому користувачі дійсно насолоджуватимуться музикою. 

Завдяки підтримці Widevine L1 можна безперервно переглядати улюблені відео на Amazon Prime Video, Disney+ і Hulu. Команда Oscal самостійно розробила три режими комфорту для очей. Щоб піклуватися про зір користувача, режими відображають різні кольори екрана відповідно до навколишнього освітлення, що робить перегляд комфортнішим.

Oscal Pad 13 має фронтальну камеру Samsung® S5K4H7 з роздільною здатністю 8 MP для яскравих селфі та чітких відеодзвінків. А основною камерою 13 MP, що знаходиться позаду планшета, можна сканувати документи й записувати відео до 4K. 

Крім того, Oscal Pad 13 має потужний акумулятор 76800 мА·год (660 годин + режим очікування) зі швидкою зарядкою 18 Вт. Такі функції дозволяють безперервно грати в ігри протягом п’яти годин, переглядати вебсторінки шість годин або 18 годин слухати музику.

Більше інформації про планшет Oscal Pad 13 за посиланням.

 

Оновлення продуктивності

Планшет має швидше обладнання і програмне забезпечення.

Планшет Oscal Pad 13: легкий корпус, мегаакумулятор 7680 мА·год і знижка 50%. Детальний огляд

Oscal Pad 13 неймовірно потужний завдяки восьмиядерному процесору Unisoc T606 і графічному процесору Mali-G57 для легкого запуску складних онлайн-ігор. Навіть якщо відкрити кілька програм одночасно, планшет працює плавно – у нього до 14 ГБ оперативної пам’яті на базі 8GB RAM.

Зокрема, він підтримує 4*256 ГБ (1 ТБ) розширення TF на додаток до стандартного ПЗУ на 256 ГБ, зберігаючи численні робочі файли, навчальні документи та відео.

Завдяки інтелектуальному попередньому завантаженню він може допомогти попередньо завантажити застосунки користувачів перед їх відкриттям, таким чином підвищуючи середню швидкість запуску застосунків на 30%.

Детальніше про характеристики планшета Oscal Pad 13 можна почитати тут.

 

Максимальна зручність, плавність роботи та безпека

Планшет Oscal Pad 13: легкий корпус, мегаакумулятор 7680 мА·год і знижка 50%. Детальний огляд

Oscal Pad 13 працює під управлінням Doke OS_P 3.0 на базі Android 12, що забезпечує зручність дизайну, плавність і конфіденційність даних.

Максимальна зручність

Охайні сторінки. Завдяки універсальному робочому столу користувачі можуть легко групувати програми, закривати папки, блокувати макети робочого столу або налаштовувати піктограми. 

Простота експлуатації. Проведіть пальцем ліворуч або праворуч, утримуйте, щоб відкрилася розумна панель збоку. Проведіть праворуч для закриття одного екрана. Щоб легше отримати доступ до спадного меню, проведіть пальцем вниз – відкриється панель керування.

Максимальна плавність

Керування системою. Завдяки потужному менеджеру системи користувачі можуть звільнити більше місця, прискорити ігри, зекономити більше енергії та легко керувати застосунком.

Споживання енергії. Програма Cold Room тимчасово заморожує програми, якими ви рідко користуєтесь, щоб вони не споживали більше енергії і трафіку.

Максимальна безпека

Конфіденційність даних. За допомогою Permission Manager і Privacy Dashboard посилюється захист конфіденційності користувачів. Security-Enhanced Linux забезпечує обов’язковий контроль доступу до даних.

Вибрати й замовити планшет Oscal Pad 13 можна тут.

 

Підвищення ефективності: корисні помічники

Планшет Oscal Pad 13: легкий корпус, мегаакумулятор 7680 мА·год і знижка 50%. Детальний огляд

Oscal Pad 13 пропонує універсальний режим із софтом WPS Office на рівні ПК – можна працювати з бездротовою клавіатурою та мишею. Користувач насолоджуватиметься робочим столом, схожим на Windows, на планшеті.

Він також має високоточний стилус і застосунок для нотаток власної розробки – можна легко складати протоколи нарад, робити швидкі записи або плавно замальовувати ідеї. Щобільше, функція розділеного екрана дозволяє відкривати кілька програм на одному екрані. 

Також тут є переклад тексту, пошук завдань і місця. А Google Smart Lens допомагає користувачам досліджувати навколишній світ.

Ціна і доступність

Планшет Oscal Pad 13: легкий корпус, мегаакумулятор 7680 мА·год і знижка 50%. Детальний огляд

Лише протягом п’яти днів, із 17 по 21 квітня, можна буде придбати Oscal Pad 13 зі знижкою до 50% на AliExpress. Ціна зі знижкою становить $151,99

До речі, перші 200 замовників отримають безплатну Bluetooth-клавіатуру.

Придбати Oscal Pad13 зі знижкою 

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: