Під час війни онлайн-школа англійської мови Englishdom приєдналася до благодійної ініціативи з допомоги військовим і тим, хто постраждав від повномасштабного російського вторгнення.

У партнерському матеріалі з онлайн-школою англійської мови Englishdom розповідаємо, що це за проєкти.

Партнерський матеріал?

У яких проєктах взяли участь

Загалом за період великої війни компанія Englishdom перерахувала на допомогу армії та постраждалим понад 700 тис. грн. Основними напрямами благодійної діяльності Englishdom стали:

Партнерство з AIN.ua і фондом Group 35. Це був спільний збір грошей, які пішли на створення і встановлення відеостіни для десантно-штурмових військ. Така ініціатива сприяла підтримці зв’язку на передовій і підвищила безпеку військових.

Благодійний проєкт Braveproject. Englishdom приєднався до благодійного проєкту Braveproject, зробивши донат у 100 тис. грн. Завдяки цим грошам вдалося спрямувати необхідну гуманітарну допомогу тим, хто втратив свої домівки через війну.

Крім того, Englishdom задонатив декільком благодійним організаціям:

Понад 700 тис. гривень донатів і безплатні онлайн-заняття. Як Englishdom підтримує армію та українців

Благодійна освітня програма

«Але допомога – це не лише про гроші», кажуть у компанії. У квітні 2022 року Englishdom запустив благодійну програму для всіх українців, які бажали покращити свої знання з англійської. Протягом одного року вони могли безплатно відвідувати групові онлайн-заняття з викладачем тричі на тиждень. Долучались до занять як діти, так і дорослі.

Ще одна ініціатива – відкриття безплатного доступу до всіх курсів онлайн-платформи Englishdom на цілий рік. Так українці отримали доступ до освітніх ресурсів і покращили свої розмовні навички.

«Люди здобули свободу спілкування, що так необхідна у складні моменти. Компанія Englishdom залишається вірною українському народові в боротьбі за свободу та відродження, підтримує його не лише фінансово, але й відкриває нові освітні можливості», – додає команда Englishdom.

Понад 700 тис. гривень донатів і безплатні онлайн-заняття. Як Englishdom підтримує армію та українців

Партнерський матеріал?

Більше про проєкти Englishdom

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: