Понад 700 тис. гривень донатів і безплатні онлайн-заняття. Як Englishdom підтримує армію та українців

Опубликовал
Englishdom

Під час війни онлайн-школа англійської мови Englishdom приєдналася до благодійної ініціативи з допомоги військовим і тим, хто постраждав від повномасштабного російського вторгнення.

У партнерському матеріалі з онлайн-школою англійської мови Englishdom розповідаємо, що це за проєкти.

Партнерський матеріал?

У яких проєктах взяли участь

Загалом за період великої війни компанія Englishdom перерахувала на допомогу армії та постраждалим понад 700 тис. грн. Основними напрямами благодійної діяльності Englishdom стали:

Партнерство з AIN.ua і фондом Group 35. Це був спільний збір грошей, які пішли на створення і встановлення відеостіни для десантно-штурмових військ. Така ініціатива сприяла підтримці зв’язку на передовій і підвищила безпеку військових.

Благодійний проєкт Braveproject. Englishdom приєднався до благодійного проєкту Braveproject, зробивши донат у 100 тис. грн. Завдяки цим грошам вдалося спрямувати необхідну гуманітарну допомогу тим, хто втратив свої домівки через війну.

Крім того, Englishdom задонатив декільком благодійним організаціям:

Благодійна освітня програма

«Але допомога – це не лише про гроші», кажуть у компанії. У квітні 2022 року Englishdom запустив благодійну програму для всіх українців, які бажали покращити свої знання з англійської. Протягом одного року вони могли безплатно відвідувати групові онлайн-заняття з викладачем тричі на тиждень. Долучались до занять як діти, так і дорослі.

Ще одна ініціатива – відкриття безплатного доступу до всіх курсів онлайн-платформи Englishdom на цілий рік. Так українці отримали доступ до освітніх ресурсів і покращили свої розмовні навички.

«Люди здобули свободу спілкування, що так необхідна у складні моменти. Компанія Englishdom залишається вірною українському народові в боротьбі за свободу та відродження, підтримує його не лише фінансово, але й відкриває нові освітні можливості», – додає команда Englishdom.

Партнерський матеріал?

Більше про проєкти Englishdom

Disqus Comments Loading...