5 квітня компанія Samsung провела презентацію Unbox and Discover 2023. На ній корейський бренд показав новий модельний ряд флагманських телевізорів Neo QLED та OLED, а також пульт дистанційного керування SolarCell. У цьому матеріалі детальніше розповімо про захід і представлені на ньому пристрої.

Телевізори Samsung Neo QLED та OLED 2023 року

Samsung представив нові моделі флагманських телевізорів Neo QLED та OLED 2023 модельного року.

Серія Neo QLED продовжує тенденцію торішніх моделей, а телевізори мають формати 4К і 8K. В Україні офіційно будуть продаватися моделі Neo QLED 4K QN90C, Neo QLED 4K QN85C, Neo QLED 8K QN800C та Neo QLED 8K QN900C.

Топові моделі отримали технологію Quantum Matrix і панель QLED з 14-розрядною градацією Quantum Mini LED. Також маємо процесор Neural Quantum для покращення та оптимізації контенту. Це робиться за допомогою AI-масштабування та забезпечує найкраще зображення.

Усі телевізори цієї серії мають підвищену яскравість до 4 тис. кд/м2, а також покращене кольоровідтворювання та нові програмні функції (8K Real Depth Enhancer Pro та Shape Adaptive Light). Виробник покращив і контрастність. Це зробили завдяки збільшенню зон локального затемнення підсвічування з 36 до 1 тис. відносно торішніх моделей.

Ви вже можете передзамовити будь-яку з описаних вище моделей на офіційному сайті компанії. Ціни починаються від 119 999 гривень.

 

Новенькі телевізори Samsung Neo QLED підтримують HDR10, HDR10+ Adaptive й HLG та мають вбудовані концентратори Matter і ZigBee. Це значить, що користувачам не доведеться додатково купувати контролер SmartThings Hub, і вони зможуть прямо з телевізора керувати всіма пристроями розумного будинку, сумісними із SmartThings, Matter і ZigBee.

Презентація телевізорів Samsung Unbox and Discover 2023: що показали, які ціни та коли чекати в Україні

Серія OLED 2023 року представлена моделями S90C та S95C. Телевізори отримали нейронний квантовий процесор 4K, якому допомагає штучний інтелект. Він покращує зображення низької якості та підкреслює деталі картинки. Також маємо панелі QD-OLED, що дають вищу яскравість при нижчих витратах електроенергії.

Телевізори оснащені 4К-панелями з яскравістю до 2 тис. кд/м2 і підтримують частоту оновлення екрана 144 Гц. Заявлений час відгуку – 0,1 мс.

Звичайно, на таких моделях можна без проблем грати не просто в ігри, а в серйозні онлайн-шутери. Для геймерів тут є окремий розділ Gaming Hub з доступом до сервісів хмарного геймінгу.

Презентація телевізорів Samsung Unbox and Discover 2023: що показали, які ціни та коли чекати в Україні

Сервіс Gaming Hub дає необмежені завантаження і зберігання даних. Тобто гравці можуть зберігати тисячі ігор Xbox та інших сервісів і грати в них просто на своїх телевізорах Samsung без використання приставки.

Samsung S90C та S95C також оснащені модулями Bluetooth 5.2, Wi-Fi 5, чотирма HDMI 2.1, трьома USB й Ethernet. Є 70-ватна 4.2.2-канальна аудіосистема Q-Symphony з підтримкою Dolby Atmos та Object Tracking Sound+ (OTS+). Остання функція аналізує контент, що відтворюється, і видає різний звук залежно від того, що коїться на екрані. Обіцяють, що це робить звучання телевізорів захопливішим.
Новий модельний ряд телевізорів Samsung Neo QLED та OLED з’явиться в офіційному продажі на території України 17 квітня.

Ви вже можете передзамовити будь-яку з описаних вище моделей на офіційному сайті компанії. Ціни починаються від 119 999 гривень.

 

Новий пульт SolarCell і зменшення впливу на довкілля

Окрім телевізорів корейський гігант представив новий пульт дистанційного керування SolarCell. Цей пристрій третього покоління працює без батарейок і заряджається через технологію збирання радіохвиль 2,4 ГГц.

Якщо простіше, то пульт отримує енергію від Wi-Fi-сигналів роутера. Це не тільки дуже зручно й економно, а й дозволяє використовувати менше батарейок, що зменшує вплив на довкілля.

Samsung постійно працює над створенням менш шкідливої продукції. Наприклад, у нових серіях телевізорів, моніторів і пультів дистанційного керування 2023 року використовують матеріали, перероблені із вторинної сировини. Також для них застосовують паковання з меншим використанням скріпок і чорнил.

Передзамовити Samsung Neo QLED або Samsung QLED можна за посиланням

 

Застосунок SmartThings

Свіженькі телевізори Samsung Neo QLED та OLED 2023 року працюють з фірмовим застосунком SmartThings. Завдяки йому користувачі відразу отримують доступ до великої відкритої екосистеми продуктів і партнерських сервісів.

SmartThings підтримує роботу з пристроями інших виробників. Це дає змогу підключатися до великої кількості різних приладів. Водночас програма зберігає конфіденційну інформацію та захищена технологією Samsung Knox Vault.

 

Передзамовити Samsung Neo QLED або Samsung QLED

 

Новини компанії?

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: