Контролювати енерговитрати побутової техніки, керувати мультимедіа, вимикаючи телевізор у заданий час, або проводити конференції на великому екрані. Усе це може бути у вашому розумному домі. А техніку, яка потрібна для цього, можна придбати у мережі «Фокстрот».

У партнерському матеріалі з «Фокстротом» і Samsung їхні команди розповідають, які смарттехнології, новинки і знижки на девайси зараз доступні в мережі. 

Партнерський матеріал?

Як перетворити звичайну оселю на розумну

Ви можете наділити свою квартиру унікальними здібностями. Як це зробити: 

  • контролювати енерговитрати, самостійно налаштовуючи час та обсяг роботи приладів вдома;
  • дистанційно пильнувати за тим, що відбувається вдома, аби отримувати попередження про порушення безпеки;
  • керувати мультимедіа, приміром вимикаючи телевізор у заданий час;
  • керувати побутовою технікою, аби ви більше не переймалися, чи вимкнена праска вдома, налаштовувати прання речей у потрібний час.

Усе це можна здійснити за допомогою смарттехнологій. Вони об’єднують техніку і прилади у вас вдома в єдину систему, якою легко керувати зі звичайного смартфона, планшета чи ноутбука.

Головне – під’єднати все до Wi-Fi і налаштувати зв’язок з іншими пристроями, аби необхідна інформація передавалася власнику через мобільний застосунок з Google Play та Apple Store.

Дізнатись більше про новинки і знижки на девайси, які зараз доступні в мережі, можна тут.

 

Дім, який живе за вашим графіком 

Компанія Samsung активно впроваджує на ринку смарттехнології та є надійним партнером мережі «Фокстрот» протягом багатьох років. Виробник досяг майже довершеності в організації і створенні розумного дому. А керувати всією системою допомагає застосунок SmartThings.

Він може під’єднувати різноманітні розумні пристрої так, щоб керувати ними з одного застосунку: вмикати або вимикати їх, налаштовувати різні режими і створювати власні сценарії в унісон вашому особистому графіку.

Розумний дім: які смарттехнології та знижки на техніку доступні українцям зараз

Якщо бажаєте відчути атмосферу кінотеатру вдома, створіть у застосунку SmartThings сценарій «Кіновечір» та активуйте його, не встаючи з дивану, у потрібний вам час. Великий екран телевізора вмикається, кондиціонер переходить у тихий режим, робот-пилосос припиняє прибирання. 

Бажаєте випрати одяг до того, як повернетеся додому? Запрограмуйте роботу пральної машинки на певний час, і вона сама все зробить, ще й повідомить вас через смартфон про виконану роботу.

А якщо не маєте часу увесь час стояти біля плити, поки готується обід, а потім ще й прибирати після цього, створіть свій сценарій: щойно приготування їжі на смартповерхні чи у смартдуховці скінчиться, ви отримаєте сповіщення на смартфон. І автоматично увімкнеться очищувач повітря, аби освіжити його, а також робот-пилосос, який прибере кухню за вас.

Також Android чи iOS застосунок SmartThings може точно визначати ваше місцеперебування, тому, коли ви заходитимете до квартири після важкого робочого дня, саунд-бар або телевізор увімкнуть вашу улюблену композицію або канал. 

Перевагою застосунку SmartThings є також те, що він сумісний із пристроями Samsung. 

Розумний дім: які смарттехнології та знижки на техніку доступні українцям зараз

Подивитись девайси, які зараз доступні в мережі, можна за посиланням.

 

Які зараз є пропозиції

«Фокстрот» спільно з компанією Samsung підготував рішення, щоб кожен міг створити свій розумний дім. 

До 30 червня купуйте в магазинах «Фокстрот» і на foxtrot.ua два товари від Samsung, які об’єднуються в екосистемі SmartThings, та отримайте знижку 10% від поточної ціни.

  • Бажаєте створити настрій вдома та налаштувати девайси для комфортного перегляду фільму – вибирайте телевізор та очищувач повітря.
  • Піклуєтеся про власне здоров’я і мрієте налаштувати очищування повітря після приготування їжі – придбайте смартдуховку й очищувач повітря.
  • Хочете контролювати енерговитрати побутової техніки – вибирайте розумну пральну або сушильну машинку разом зі смартфоном.
  • Мрієте проводити зустрічі та конференції чи просто спілкуватися із близькими на великому екрані – тоді смартфон у парі з ТВ створять для вас цю можливість.

Більше про всі промонабори та деталі акції можна дізнатися тут.

Створити розумний дім 

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.
Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: