Розумний дім: які смарттехнології та знижки на техніку доступні українцям зараз

Опубликовал
Партнерский материал

Контролювати енерговитрати побутової техніки, керувати мультимедіа, вимикаючи телевізор у заданий час, або проводити конференції на великому екрані. Усе це може бути у вашому розумному домі. А техніку, яка потрібна для цього, можна придбати у мережі «Фокстрот».

У партнерському матеріалі з «Фокстротом» і Samsung їхні команди розповідають, які смарттехнології, новинки і знижки на девайси зараз доступні в мережі. 

Партнерський матеріал?

Як перетворити звичайну оселю на розумну

Ви можете наділити свою квартиру унікальними здібностями. Як це зробити: 

  • контролювати енерговитрати, самостійно налаштовуючи час та обсяг роботи приладів вдома;
  • дистанційно пильнувати за тим, що відбувається вдома, аби отримувати попередження про порушення безпеки;
  • керувати мультимедіа, приміром вимикаючи телевізор у заданий час;
  • керувати побутовою технікою, аби ви більше не переймалися, чи вимкнена праска вдома, налаштовувати прання речей у потрібний час.

Усе це можна здійснити за допомогою смарттехнологій. Вони об’єднують техніку і прилади у вас вдома в єдину систему, якою легко керувати зі звичайного смартфона, планшета чи ноутбука.

Головне – під’єднати все до Wi-Fi і налаштувати зв’язок з іншими пристроями, аби необхідна інформація передавалася власнику через мобільний застосунок з Google Play та Apple Store.

Дізнатись більше про новинки і знижки на девайси, які зараз доступні в мережі, можна тут.

 

Дім, який живе за вашим графіком

Компанія Samsung активно впроваджує на ринку смарттехнології та є надійним партнером мережі «Фокстрот» протягом багатьох років. Виробник досяг майже довершеності в організації і створенні розумного дому. А керувати всією системою допомагає застосунок SmartThings.

Він може під’єднувати різноманітні розумні пристрої так, щоб керувати ними з одного застосунку: вмикати або вимикати їх, налаштовувати різні режими і створювати власні сценарії в унісон вашому особистому графіку.

Якщо бажаєте відчути атмосферу кінотеатру вдома, створіть у застосунку SmartThings сценарій «Кіновечір» та активуйте його, не встаючи з дивану, у потрібний вам час. Великий екран телевізора вмикається, кондиціонер переходить у тихий режим, робот-пилосос припиняє прибирання. 

Бажаєте випрати одяг до того, як повернетеся додому? Запрограмуйте роботу пральної машинки на певний час, і вона сама все зробить, ще й повідомить вас через смартфон про виконану роботу.

А якщо не маєте часу увесь час стояти біля плити, поки готується обід, а потім ще й прибирати після цього, створіть свій сценарій: щойно приготування їжі на смартповерхні чи у смартдуховці скінчиться, ви отримаєте сповіщення на смартфон. І автоматично увімкнеться очищувач повітря, аби освіжити його, а також робот-пилосос, який прибере кухню за вас.

Також Android чи iOS застосунок SmartThings може точно визначати ваше місцеперебування, тому, коли ви заходитимете до квартири після важкого робочого дня, саунд-бар або телевізор увімкнуть вашу улюблену композицію або канал. 

Перевагою застосунку SmartThings є також те, що він сумісний із пристроями Samsung. 

Подивитись девайси, які зараз доступні в мережі, можна за посиланням.

 

Які зараз є пропозиції

«Фокстрот» спільно з компанією Samsung підготував рішення, щоб кожен міг створити свій розумний дім. 

До 30 червня купуйте в магазинах «Фокстрот» і на foxtrot.ua два товари від Samsung, які об’єднуються в екосистемі SmartThings, та отримайте знижку 10% від поточної ціни.

  • Бажаєте створити настрій вдома та налаштувати девайси для комфортного перегляду фільму – вибирайте телевізор та очищувач повітря.
  • Піклуєтеся про власне здоров’я і мрієте налаштувати очищування повітря після приготування їжі – придбайте смартдуховку й очищувач повітря.
  • Хочете контролювати енерговитрати побутової техніки – вибирайте розумну пральну або сушильну машинку разом зі смартфоном.
  • Мрієте проводити зустрічі та конференції чи просто спілкуватися із близькими на великому екрані – тоді смартфон у парі з ТВ створять для вас цю можливість.

Більше про всі промонабори та деталі акції можна дізнатися тут.

Створити розумний дім 

 

Disqus Comments Loading...