13 лютого 2024 року Sense Bank, що належить державі в особі Міністерства фінансів, повідомив про відновлення кредитних лімітів за карткою Caméléon («Хамелеон»), що, за даними фінустанови, є однією з найпопулярніших серед усіх карток, випущених банком.

Партнерський матеріал?

Від початку повномасштабного вторгнення фінустанова обмежила або закрила доступ клієнтів до кредитування. Перезапуск кредитних продуктів банку почався з кінця літа 2022 року, а його основна фаза тривала до кінця осені минулого року. За цей час відновили більшість уже наявних кредитних програм для юридичних і фізичних осіб, зокрема, кредити готівкою, карткові кредитні продукти. Банк також розпочав кредитування за пільговою держпрограмою «‎‎5-7-9%»‎‎ і доєднався до програми ‎‎«єОселя».

Проте картка Caméléon зі ставкою 0,01% річних на покупки з використанням кредитних коштів до цього часу була обмежена лише дебетовими функціями для нових клієнтів.

13 лютого банк повідомив про відновлення кредитної функції за карткою для всіх наявних і нових клієнтів у межах індивідуально встановленого кредитного ліміту, але не більше ніж 30 тис. грн.

Нагадаємо, картка Caméléon стала першою на українському ринку кредиткою, ставка за якою 0,01% річних у гривні застосовується не в межах визначеного пільгового періоду, а завжди та на будь-які торговельні операції. Лояльні умови залишаються актуальними лише при сплаті щомісячного мінімального платежу в розмірі 5% від фактичної суми заборгованості за кредитом, включно з нарахованими відсотками за ставкою 0,01% річних. Також карта має фіксовану щомісячну комісію в сумі 100 грн.

Таким чином, за умови використання максимальної суми кредитного ліміту на покупки з погашенням заборгованості за 12 місяців, з активацією push-повідомлень реальна річна ставка становить 7,31% річних.


Sense Bank – системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України. Фінустанова обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб і 85 тис. ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також в онлайн-банку Sense SuperApp. У банку працює приблизно 4 тис. співробітників.


Партнерський матеріал?

Більше про картку Caméléon

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: