Sense Bank, що належить державі в особі Міністерства фінансів, повідомив про запуск нового функціоналу, який дозволяє відображати список покупок у «Історії операцій» застосунку Sense SuperApp.

Партнерський матеріал?

За допомогою цієї нової функції, клієнти Sense Bank, що здійснюють покупки в мережах VARUS, FOXTROT, мережі мультимаркетів “Аврора” а також замовлення в додатку Glovo, тепер можуть отримувати цифрові чеки безпосередньо на свої мобільні пристрої. Електронний чек буде зберігатися в застосунку банку впродовж року, що дозволяє клієнтам переглядати інформацію про свої покупки в будь-який зручний час. Інтеграція між Sense Bank та зазначеними мережами реалізується завдяки співпраці з компанією Deeployalty.

“Електронні чеки – це один із проєктів, який запускається в рамках інноваційної стратегії Sense Bank та відображає постійне прагнення банку до вдосконалення та поліпшення користувацького досвіду. Однією зі великих переваг електронних чеків є їх здатність зберігати повну інформацію про покупки, навіть у випадку, коли клієнт не зберіг фіскальний чек. Це робить відстеження своїх витрат ще більш зручним та доступним. Крім того, ми плануємо вдосконалювати даний функціонал та на його базі створювати ще більше інноваційних сервісів та можливостей для наших клієнтів.” — підкреслює Інна Тютюн, Членкиня правління Sense Bank.

Для перегляду електронного чека, клієнтам Sense Bank потрібно після оплати карткою в одному з партнерських магазинів відкрити застосунок Sense SuperApp, обрати покупку в розділі «Історії операцій» та натиснути “Список покупок”.


Sense Bank – системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України. Фінустанова обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тисяч юридичних осіб та 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також онлайн банку Sense SuperApp. У банку працює близько 4 тисяч співробітників.


Партнерський матеріал?

На сайт Sense Bank

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: