Клієнти Sense Bank зможуть придбати долари за «здоровим» курсом – 36,6. Спеціальна пропозиція діятиме тільки одну добу і почнеться о 00:00, 24 листопада.

У партнерському тексті з Sense Bank розповідаємо деталі.

Партнерський матеріал?

Як придбати валюту за вигідним курсом?

  1.   Бути власником двох карток Sense BankSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грнSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грн₴ та $

Якщо ви ще не клієнт банку, оформити картки ви можете за 5 хвилин в додатку Sense SuperApp, деталі за посиланням.

  1.   Через застосунок Sense SuperApp купити валюту.

При цьому слід враховувати обмеження від НБУ – 50 тис. грнSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грнSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грнліміт в еквіваленті валюти – місячний ліміт на покупку валюти в одному банку +200 000 грнSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грнSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грнУ випадку змін на фінансовому ринку, незалежних від банку, Sense Bank залишає за собою право на зміну курсу на місяць з подальшим розміщенням її на депозит від трьох місяців. Загалом можна купити 250 тис. грнSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грнSense Bank запустив спеціальну пропозицію. Можна придбати долари за курсом 36,6 грнліміт в еквіваленті валюти на календарний місяць.

Sense Bank – один із системно важливих банків України з близько 130 відділеннями по всій Україні. Він обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб та 85 тис. ФОПів. У банку працює близько 4 тис. співробітників.

Партнерський матеріал?

Оформити картки Sense Bank

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: