14 лютого вже на порозі: День святого Валентина, або, як його частіше називають, День усіх закоханих, є, напевно, найромантичнішим святом для тих, хто не уявляє своє життя без кохання.

Це час, коли романтика оточує з усіх боків. Навіть у цей складний для українців час ми відчуваємо потребу дарувати почуття, емоції і хороше кіно!

Зробіть собі приємний подарунок – влаштуйте справжній кіновечір вдома з Vodafone TV.  Ми підібрали для вас фільми, які допоможуть створити романтичну атмосферу цього дня або вечора та покращити настрій!

Партнерський матеріал?

До переліку стрічок ми додали й популярні комедії, і мелодрами з романтичним сюжетом. Тож діставайте улюблені смаколики, вмикайте Vodafone TV та гарного перегляду!

Коханий з майбутнього (2013, Велика Британія). Наукова фантастика, романтична комедія

Що подивитися в День закоханих

Від режисера Річарда Кертіса.

У віці 21 року Тім виявляє, що може подорожувати в часі і змінити те, що є зараз, а також що вже сталося в його власному житті. Його рішення зробити свій світ кращим, знайшовши дівчину, виявляється не таким простим, як він, можливо, собі уявляв.

Близькість (2004, США, Велика Британія). Романтична драма

Що подивитися в День закоханих

Кіноверсія п’єси Патріка Марбера.

Інтригуюча історія пристрасті, драми та кохання двох пар, яка лише ускладнюється, коли чоловік з першої пари знайомиться з жінкою із другої пари. Зірковий акторський склад і дві номінації на «‎Оскар».

Почніть дивитися кіно у високій якості просто зараз.

Джульєтта (2016, Іспанія). Драма

Що подивитися в День закоханих

Фільм Педро Альмодовара.

Розповідь про долю, комплекс провини й ту незбагненну таємницю, яка змушує нас покидати людей, яких ми любимо, викреслюючи їх зі свого життя, ніби вони ніколи нічого не значили.

Легковажна я (2010, США). Романтична комедія

Що подивитися в День закоханих

Після того як маленька брехня про втрату цноти виходить назовні, охайна старшокласниця (Емма Стоун) бачить свою репутацію заплямованою, аж поки вона не вирішує використати чутки, щоб покращити своє соціальне та фінансове становище.

П’ятдесят відтінків сірого (2015, США). Романтична драма

Що подивитися в День закоханих

Кіноверсія роману Еріки Джеймс.

Дивний зв’язок між сором’язливою співробітницею та молодим бізнесменом у центрі цієї гарячої історії, заснованої на відвертому бестселері.

Спробуйте сервіс Vodafone TV безплатно протягом тижня.

50 перших поцілунків (2004, США). Романтична комедія

Що подивитися в День закоханих

Морський біолог Генрі Рот (Адам Сендлер) знаходить ідеальну жінку Люсі Вітмор (Дрю Беррімор) і закохується в неї без тями. Але, коли він зустрічає її наступного дня, вона й не здогадується, хто він такий. Люсі страждає від рідкісного розладу мозку, який щовечора стирає її пам’ять.

Елізабеттаун (2005, США). Романтична комедія

Що подивитися в День закоханих

Дивовижні речі трапляються тоді, коли найменше на них очікуєш.

Після того як Дрю Бейлор втратив сотні мільйонів доларів взуттєвої компанії, його звільнили за цю помилку, а його дівчина Еллен негайно його кинула. Перебуваючи на межі самогубства, Дрю дивним чином отримує нову мету в житті, коли після смерті свого батька повертається в невелике рідне містечко своєї сім’ї Елізабеттаун. Дорогою додому Дрю зустрічає стюардесу, у яку він закохується і яка допомагає його життю повернутися в норму.

Клятва (2005, США). Мелодрама

Що подивитися в День закоханих

Фільм заснований на реальних подіях і натхнений справжньою історією Кіма і Крикітт Карпентерів.

Історія про кохання, яке не хоче бути забутим. Лео спустошений, через автомобільну аварію його дружина Пейдж у глибокій комі. Вона дивом одужує, але останні п’ять років її спогадів зникли. Раптом Лео виявляється одруженим з незнайомкою, яка нічого про нього не пам’ятає. Чи зможе він відродити пристрасть до того, як назавжди втратить Пейдж?

Сусідка (2004, США). Романтична комедія

Що подивитися в День закоханих

Старшокласник закохується в ідеальну «сусідську дівчину» та раптом дізнається, що вона колишня порнозірка. Він усвідомлює, що, якщо він хоче цю дуже особливу жінку, йому краще бути готовим ризикнути всім.

Більше про Vodafone TV за посиланням.

Кейт і Лео (2001, США). Романтична комедія, фентезі

Що подивитися в День закоханих

Мег Раян і Г’ю Джекман – двоє зіркових коханців, які виявляють, що пристрасть і ввічливість ніколи не виходять з моди, після того, як часовий збій зводить їх разом.

Англійський герцог з 1876 року закохується у сміливу рекламну менеджерку в сучасному Нью-Йорку.

Кохання та інші ліки (2010, США). Романтична комедія, драма

Що подивитися в День закоханих

Фільм заснований на науково-популярній автобіографічній книзі Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman Джеймі Рейді.

Торговельний представник фармацевтичної компанії Pfizer закохується в молоду жінку, яка страждає на хворобу Паркінсона.

Пригоди у Вегасі (2008, США). Романтична комедія

Що подивитися в День закоханих

Дика ніч у Вегасі призводить до того, що чоловік і жінка змушені через юридичні причини жити як пара протягом обмеженого періоду часу. На кону велика сума грошей.

Де можна подивитися ці фільми та не тільки їх

Усі ці стрічки можна переглянути у високій якості на Vodafone TV. Оскільки при користуванні сервісом зі смартфона для абонентів оператора Vodafone тарифні гігабайти списуватись не будуть, дивитися можна досхочу.

Улюблений контент можна переглядати на багатьох пристроях: смартфоні, планшеті, комп’ютері, а також на телевізорах зі Smart TV. І все це з одного акаунту, адже його можна активувати одразу на п’яти гаджетах.

Запустити Vodafone TV дуже просто: завантажте застосунок або перейдіть на вебверсію, авторизуйтесь за допомогою номера телефону й активуйте один із трьох тарифів – Start, Pro чи Max. Ціни на тарифи доступні за посиланням. Спробувати сервіс можна безплатно, адже упродовж перших семи днів плата за користування не стягується!

Приємного перегляду!

Партнерський матеріал?

Підімкнути Vodafone TV

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: