Infinix в Україні випускає нові серії смартфонів: перша – NOTE 30, до якої входять NOTE 30 PRO і NOTE 30, друга – HOT 30, яка складається з моделей HOT 30 Play NFC, HOT 30i NFC та HOT 30. 

NOTE 30 PRO оснащений технологією швидкої зарядки, яка сягає 68 Вт через дріт і 15 Вт – через бездротову мережу. Крім того, NOTE 30 PRO має плавний і чутливий екран із частотою оновлення 120 Гц і надчітку потрійну камеру з об’єктивами до 108 Мп. Щобільше, Infinix створив технологію Ultra Powerful Signal і співпрацює з JBL для оновлення системи звуку.

У партнерському матеріалі розповідаємо, які ще переваги мають нові смартфони.

Партнерський матеріал?

Наскільки швидкою є зарядка в NOTE 30 і HOT 30 

NOTE 30 PRO оснащений технологією All-Round FastCharge потужністю 68 Вт, яка може зарядити акумулятор ємністю 5000 мА·год від 1% до 80% лише за 30 хвилин. Смартфон також підтримує бездротову швидку зарядку потужністю 15 Вт – першу у своєму ціновому сегменті.

Смартфони від Infinix: зарядка до 80% за півгодини, 8-ядерний процесор, потрійні камери

 

Серія NOTE 30 має реверсивну зарядку, що дозволяє смартфонам бути зарядним пристроєм і для інших гаджетів. Обхідна зарядка фільтрує струм для подачі живлення безпосередньо на головну плату, яка контролює температуру смартфона і зберігає пристрій прохолодним. Користувачі можуть заряджати пристрій і працювати з ним одночасно.

Смартфон HOT 30і обладнаний технологією швидкої зарядки 18 Вт і батареєю 5000 мА·год. Завдяки власній розробці Infinix – технології Power Marathon – навіть при заряді у 5% смартфон працюватиме в режимі очікування цілий день. Або ж дві години для здійснення дзвінків.

Чи підходять NOTE 30 та HOT 30 для ігор

Пристрої серії NOTE 30 отримали дисплей із частотою оновлення 120 Гц, який використовує розробки Smart Refresh і Magellan Engine від Infinix. Завдяки цим функціям пристрій регулює частоту оновлення відповідно до сценарію використання, забезпечує плавнішу роботу і менше споживання енергії. Крім того, усі моделі мають режим захисту очей із сертифікатом TÜV Rheinland, що мінімізує шкоду під час тривалого використання смартфона.

Смартфони від Infinix: зарядка до 80% за півгодини, 8-ядерний процесор, потрійні камери

Восьмиядерний ігровий процесор у моделі HOT 30i, а також технологія Dar-Link для покращення якості зображення, плавності і спрямованості звукових ефектів виводять ігровий досвід на новий рівень.

Якою є потужність NOTE 30

Усі моделі серії NOTE 30 працюють на потужному внутрішньому залізі. NOTE 30 PRO отримав процесор MediaTek Helio G99 з техпроцесом 6 нм для енергоефективності. Завдяки мідній десятишаровій системі охолодження площею 2000 мм² NOTE 30 PRO залишається холодним і під час інтенсивного використання.

Які камери у NOTE 30 та HOT 30

Серія NOTE 30 оснащена трьома камерами. Infinix NOTE 30 PRO має основну камеру на 108 Мп, яка фіксує кожен момент із максимальною чіткістю. У NOTE 30 основна камера на 64 Мп.

Подвійна основна камера 13 Мп разом із ШІ та фронтальна камера 8 Мп з подвійним переднім спалахом HOT 30i дозволяють робити якісні світлини за будь-якого освітлення. Для фото крупним планом введений режим «Портрет».

Смартфони від Infinix: зарядка до 80% за півгодини, 8-ядерний процесор, потрійні камери

Де купити і NOTE 30 та HOT 30 і скільки вони коштують 

Придбати новинки можна в роздрібних мережах побутової техніки чи онлайн: NOTE 30 – за 7999 грн, NOTE 30 PRO – 9499 грн, HOT 30 Play NFC – 5799 грн, HOT 30i NFC – 4699 грн. 

Партнерський матеріал?

Придбати новинки

 

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: