Смартфони з ШІ, 24-бітні навушники та потужний годинник: новинки Samsung в «Цитрус» за вигідною ціною

Партнерський проєкт
Смартфони з ШІ, 24-бітні навушники та потужний годинник: новинки Samsung в «Цитрус» за вигідною ціною
views icon

Смартфони з ШІ, 24-бітні навушники та потужний годинник: новинки Samsung в «Цитрус» за вигідною ціною

Презентація новинок Samsung залишила по собі багато емоцій у користувачів. Бренд показав понад шість інноваційних гаджетів, і вони вже доступні до передзамовлення в «Цитрус».

У партнерському матеріалі з мережею розповідаємо детальніше про нові смартфони, навушники та годинники від Samsung.

Партнерський матеріал?

Технологічні смартфони Samsung Galaxy Flip 6/Fold 6

Флагманські моделі Galaxy Flip 6 і Fold 6 вражають технологіями. Наприклад, Samsung інтегрував у смартфони штучний інтелект, завдяки якому гаджет оптимізує роботу під користувача.

Samsung Galaxy Flip 6

Galaxy Flip 6 має особливий складаний дизайн, який дозволяє зручно перетворювати телефон на компактний пристрій. Завдяки чіткому та яскравому зображенню на 6,7-дюймовому екрані можна не тільки дивитися фільми в гарній якості, але й насолоджуватися улюбленими іграми. На додатковому 3,4-дюймовому екрані зручно відповідати на повідомлення.

Цей смартфон швидко працює і вміє опрацьовувати багато завдань одночасно завдяки процесору Snapdragon® 8 Gen 3 з вісьмома ядрами. Вбудований штучний інтелект може навіть відповідати за вас на повідомлення за заготовленими шаблонами.

50-мегапіксельна головна камера і 12-мегапіксельна додаткова роблять якісні фото й відео за будь-яких умов. Технологія FlexCam використовує Auto Zoom для наближення або віддалення об’єктів. Крім того, вона дозволяє використовувати екран FlexWindow.

Завдяки акумулятору на 4000 мА·год телефон працює без заряджання достатньо довго: слухати музику можна до 68 годин, а дивитися відео – до 23 годин.

Samsung Galaxy Fold 6

Galaxy Fold 6 має головний екран на 7,6 дюйма та зовнішній 6,3-дюймовий, який надає зручний доступ до основних функцій. Також доступний режим швидких нотаток Note Assist: вбудований диктофон перетворює голос на текст, тож ви можете отримати конспект лекції, навіть якщо чимось зайняті.

Камери теж варті окремої уваги. 50-мегапіксельна головна, 10-мегапіксельний телеоб’єктив і 12-мегапіксельна ширококутна камера допоможуть зробити професійні фото чи відео будь-де. Готовий матеріал можна редагувати прямо в галереї за допомогою функції Photo Assist: рухайте, збільшуйте чи навіть переміщуйте об’єкти на знімках.

Цей смартфон підійде і для роботи протягом дня. Акумулятор на 4400 мА·год дозволяє Galaxy Fold 6 довго працювати без підзаряджання.

Геймери теж будуть задоволені, насолоджуючись плавністю ігрового процесу з графікою Vulkan навіть в іграх класу ААА. А процесор Snapdragon® 8 Gen 3 з вісьмома ядрами здатний неперевершено відтворювати навіть найскладнішу графіку.

Навушники Galaxy Buds3 Pro та Galaxy Buds3

Крім смартфонів Samsung випустив і новенькі навушники.

Galaxy Buds3

Навушники Galaxy Buds3 оснащені потужними 11-міліметровими динаміками та 24-бітним Hi-Fi-звуком, що робить звучання глибоким, деталізованим і насиченим низькими частотами. Завдяки функціям Galaxy AI, таким як переклад у реальному часі й адаптивне шумопоглинання, Buds3 стають справжніми помічниками. Використовуйте прості жести та голосові команди для керування музикою – і телефон можна залишити в кишені.

Ця модель комфортно сидить у вусі, не спадає та виглядає елегантно. Доступні кольори – сріблястий і білий.

Galaxy Buds3 Pro

Нові Galaxy Buds3 Pro оснащені двосмуговими високочастотними динаміками та мають 24-бітну технологію CODEC, що дає гарну деталізацію звуку. Система шумопоглинання на базі Galaxy AI та функція перекладу в реальному часі допоможуть оптимізувати звучання в будь-який момент – просто підлаштуйте його під себе.

Навушники виглядають елегантно і стильно, кейс зручно сидить у руці, а амбушури – у вухах. Керування жестами та голосом дозволяє легко змінювати налаштування, залишаючи телефон у кишені. Ця модель буде доступна у двох кольорах – сріблястому та білому.

Годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Watch Ultra

Потурбуватися про себе й одночасно підкреслити особистий стиль дозволяють новинки Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra.

Galaxy AI надасть інформацію про стан здоров’я за допомогою функції Energy Score і Wellness Tips. Режим Water Lock відстежить усі вправи та їхню ефективність під час тренувань.

Новий датчик BioActive Sencor має 13 світлодіодів, надзвичайно точно визначає пульс, частоту серцевих скорочень і навіть може виявити ознаки апное уві сні.

А ще ви не загубитесь – двочастотний GPS використовує два діапазони супутникового сигналу, що дозволяє точно виявити своє місцеперебування навіть у щільних міських кварталах.

Новий 3-нм процесор прискорює роботу смартгодинника – ви можете миттєво перемикатись з перегляду погоди на відстеження тренувань. Крім того, процесор оптимізує енергоспоживання для тривалішої роботи.

Витончений дизайн у склі з кольоровими акцентами додає елегантності.

 

Galaxy Watch 7 представлений у двох розмірах – 40 та 44 мм і трьох кольорах: зелений, сріблястий і кремовий. Galaxy Watch Ultra є в одному розмірі і трьох кольорах: титановий, сріблястий і білий.

Усі ці новинки вже доступні до передзамовлення в «Цитрус», тож не впустіть шанс отримати їх серед перших.

Про «Цитрус»

«Цитрус» – національна мережа магазинів гаджетів та інноваційних технологій, у якій постійно з’являються лише найкращі новинки. Працює від 2000 року. Сьогодні «Цитрус» – це провідний інтернет-магазин citrus.ua і мережа з 68 магазинів, що працюють в унікальному для України форматі інноваційних розважальних центрів з відкритим доступом до товарів, інтерактивними зонами віртуальної реальності, електротранспорту, пристроїв розумного будинку.

Також мережа має власний інформаційний відеоблог про техніку й аксесуари «Гаджетаріум».

Партнерський матеріал?

За новинками Samsung

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: