Центральний івент цієї весни проходить з 4 березня по 8 квітня 2024 року. Його назва — хакатон Solana Renaissance Hackathon з призовим фондом понад $4 млн і можливістю потрапити в акселератор Colosseum.

Хочеш взяти участь, але залишилися питання? Офіційний Solana Hub в Україні в особі Kumeka Team готовий ввести тебе в курс справи. Переходь у дискорд або зазирни в Telegtam-канал спільноти та дізнайся всі подробиці!

Solana Renaissance від Colosseum — строго вгору

Ключовий аспект хакатону від платформи Colosseum криється в унікальному підході. Варто забути формати, що приїлися, адже тут на учасників чекають інтенсивні інженерні та бізнес-змагання. При цьому майданчик не тільки виступить у ролі організатора, а й візьме на себе обов’язки інвестора.

На кону більше десятка призів у розмірі від $5000 до $50 000, розділені на різні категорії. Можна сміливо заявити, що нагороди знайдуть своїх переможців. Треба лише зареєструватися і дозволити собі відчинити двері у Web3-індустрію.

Однак призи — це лише частина монументальної програми Colosseum. Учасники хакатону ведуть боротьбу за справжній криптовалютний Грааль. Йдеться про акселератор платформи з можливостями для просування, яких раніше не бачила Web3-індустрія:

  • розгалужена мережа менторства;
  • pre-see інвестиції на $250 000;
  • зустріч із великими венчурними фірмами та багато іншого.

Взяти участь у хакатоні від Colosseum може будь-хто, адже Solana Renaissance Hackathon абсолютно безплатний. Ба більше, платформа створила гайд, що дає змогу сформувати свій шлях до перемоги. Детальну інформацію завжди можна знайти в офіційних правилах.

Українські стартапи та Kumeka Team готові до перемоги

Офіційне ком’юніті екосистеми Solana в Україні кличе всіх охочих відвідати офлайн-локацію хакатона і взяти участь в івенті. Команда Kumeka Team висловила впевненість, що українські стартапи здатні влаштувати справжній фурор на заході.

«Я постійно спілкуюся з представниками українських проєктів. Наше завдання розкрити потенціал усіх українських стартапів і розробників, тому ми готові приділити увагу абсолютно кожному зацікавленому. Не сумніваюся, що у наших команд є реальні шанси на перемогу», — сказав співзасновник Kumeka Team Марк Лецюк.

Представники ком’юніті пропонують усім охочим реєструватися на ключову подію Web3-весни. Ви також можете відвідати офлайн-локацію заходу за адресою: місто Київ, вул. Борисоглібська 15 Б, коворкінг BeeWorking.

Зазначити, що при собі варто мати посвідчення особи. З 11 березня до 8 квітня 2024 року BeeWorking працює цілодобово. У період комендантського чату гості коворкінгу не зможуть залишати приміщення.

Solana Foundation і Kumeka Team закликали українців розкрити себе у хакатоні Solana

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

 

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: