Стандарти безпеки Sunell: як компанія з Китаю дотримується регуляцій GDPR для ЄС та NDAA для США

Опубликовал
Партнерский материал

Заснована 1997 року Sunell Technology Corporation уже стала лідером у галузі міжнародної безпеки та надання провідних маркетингових послуг. Штаб-квартира корпорації розташована в Шеньчжені, її національні філії знаходяться у Пекіні, Шанхаї, Гуанчжоу та інших містах, а міжнародні розташовані в Південній Африці, Сингапурі, США та на Тайвані.

Компанія має в активі кілька нагород від китайського уряду, у тому числі за найбільший реалізований безпековий проєкт, і вважається найважливішим постачальником у банківській сфері. Високотехнологічні товари під брендом Sunell виготовляються в КНР, на Тайвані, у В’єтнамі, а з 2025 року вироблятимуться й у США.

Sunell відзначає філософія підприємництва, властива буддійському релігійному сліду власника та засновника. Для сім’ї Ву, власників Sunell Technology, робота, виробництво й торгівля повинні орієнтуватися на соціальне благо, поважати особистість і навколишнє середовище. Що відображається вже в назві Sunell, яке розшифровується як sun extends light life, тобто «‎сонце продовжує/розширює життя світла».

У партнерському матеріалі детальніше розповідаємо про стандарти безпеки компанії та її продукцію.

Партнерський матеріал?

Стандарти безпеки Sunell

Sunell створив технологічну платформу для досліджень і розробок високого рівня, поліпшивши всі процедури і впровадивши систему управління RUP (Rational Unified Process). Високотехнологічна компанія здобула нагороди уряду Шеньчженя в номінаціях Top 100 Enterprise Software («100 найкращих корпоративних програмних продуктів») і Honesty Enterprise («Доброчесне підприємство»). На додачу за Sunell закріплені пости виконавчого директора та віцепрезидента Шеньчженьської організації промислової безпеки й Асоціації безпеки.

Як лідер у сфері відеоспостереження Sunell розуміє важливість конфіденційності та захисту даних у сучасному цифровому світі. І з прийняттям Європейським Союзом Загального регламенту захисту даних (GDPR) адаптує свою діяльність до стандартів, встановлених цим регламентом.

Sunell повністю дотримується Директиви Європейського Союзу з мережевої та інформаційної безпеки 2022 року (NIS2), яка поширюється на всі організації в ЄС. NIS2 призначена для посилення заходів кібербезпеки в різних компаніях, серед їхніх постачальників та в організаціях, ефективного захисту від кіберзагроз і мінімізації їхнього потенційного впливу.

Компанія сертифікована за стандартами ISO9001, ISO14001 та OHSAS18000. Уся продукція Sunell сертифікована RoHS , CE, FCC, CMA. Від 2020 року продукція відповідає вимогам NDAA National Defense Authorization Act, закон США про санкціонування національної оборони). А після початку виробництва в США відповідатиме також TAA (закону про торговельні угоди США від 1979 року).

Дізнатись більше про Sunell.

Продукти Sunell

Високу якість кожного продукту Sunell гарантує високоточне випробувальне обладнання, яке застосовується на виробництві.

Продукти Sunell широко використовуються в урядових організаціях, фінансових установах, а також для управління рухом, телекомунікаціями, аеропортами, портами, поштовими відділеннями, електростанціями, домашньою автоматизацією будівель тощо. Вони продаються у понад 80 країнах світу, у тому числі в США, Канаді, Японії, Великій Британії, Німеччині, Франції, Італії, Австралії, Україні, Саудівській Аравії, Туреччині, Малайзії, Південній Африкці, Чилі та інших.

Ключові характеристики продуктів Sunell:

  • Компанія пропонує рішення для системних інтеграторів і складних завдань безпеки. Але застосовувати їх можна для широкого кола технічних і комерційних завдань: у секторі відеоспостереження, у тому числі тепловізори, контроль доступу, радари для захисту периметра та системи аудіосповіщення, а також клієнт-серверне програмне забезпечення.
  • Мета полягає в тому, щоб надати високотехнологічне, по-справжньому інтегроване рішення, яке і для установника, і для кінцевого користувача закриває всі реальні потреби.
  • Перевірена якість продукції для відеоспостереження поєднується із системою контролю доступу та можливістю реалізації обліку робочого часу співробітників.
  • Ще одним доповненням до охоронного відеоспостереження є периметральні радари, що виявляють положення та рух об’єктів, передаючи радіохвилі в навколишнє середовище, а потім приймаючи відбиті сигнали. Їм не завадять плащі-невидимки.
  • Аудіосповіщення, побудоване на базі IP-SIP-гучномовців, гнучко донесе інформацію як про зовнішні тривоги, так і про внутрішні аварійні ситуації. Також є можливість реалізації сповіщення про повітряну тривогу для співробітників підприємств, мешканців житлових комплексів тощо.
  • СКД забезпечується лінійкою розроблених на основі багаторічного досвіду мережевих контролерів: модульних у трьох варіантах, з 14 проходами і придатних для використання в мультиструктурних мережах. Система завдяки вбудованому зв’язку із системою відеоспостереження не лише перевіряє відео та відображення в режимі реального часу, а й взаємодіє з ШІ-частиною відеоаналізу, зчитує номерні знаки, температуру тіла та зображення з тепловізійних камер.

Детальніше про Sunell.

 

Продукція відеоспостереження Sunell:

  • камери лінійок SmartVu, Ultra, Pro, Eco, Lite, а також Speed Dome, Thermal, вибухозахищені та антикорозійні;
  • реєстратори NVR лінійок Pro, Eco та Lite відповідають сертифікації NDAA Onvif, Milestone і Genetec, оснащені TPM, що значно підвищує безпеку системи й ефективно захищає від кіберзагроз.

Керувати всіма процесами можна через єдиний програмний комплекс ПЗ SunView, що складається з:

  • Розподіленого безплатного клієнт-серверного професійного програмного забезпечення SunView VMS для бізнесу під Windows та macOS. Є можливість підключення понад 10 тис. відеоканалів, у тому числі Onvif. Реалізація Active Directory. Програмне забезпечення розроблене для управління системою безпеки різних масштабів і керування системою контролю доступу з урахуванням робочого часу та інших елементів безпеки від Sunell (тепловізійні рішення, системи аудіосповіщення тощо).
  • Мобільного застосунку SunView APP для iPhone та Android, який підвищує безпеку, надаючи адміністраторам гнучкість для моніторингу відео в реальному часі з мережевих камер і відеореєстраторів через бездротову мережу.

При цьому продукти Sunell засновані на відкритій платформі, що відрізняється простою інтеграцією зі сторонніми продуктами через SDK.

Компанія ТОВ «‎Дженерал Сек’юриті‎‎» є ексклюзивним дистриб’ютором систем безпеки Sunell на території України.

info@gensec.com.ua | gensec.com.ua | +380505913344

Партнерський матеріал?

Більше про Sunell

Disqus Comments Loading...