Телевізори Tesla – новинка на ринку техніки родом із Сербії. Виробництво стартувало 2016 року, а продукція бренду швидко набрала популярності серед користувачів, яким важливе співвідношення ціни та якості. Місія компанії полягає в доступності технологій кожному, а те, що на сьогодні виробник вже має сім виробничих центрів, підтверджує актуальність таких цінностей для споживачів.  

В Україні ексклюзивним дистриб’ютором Tesla виступає DC Link Group, що розширює асортимент техніки і пропонує познайомитися з новими телевізорами за приємною ціною. 

У цьому партнерському матеріалі з Tesla та DC Link Group зібрали кілька моделей з двох великих лінійок на операційних системах Google TV й Android TV, показали їхні переваги над конкурентами, розібралися в модельному ряді та детально розповіли про кожну модель. 

 

Партнер проєкту?
Tesla в кожній оселі – інноваційний бренд телевізорів вже доступний в Україні

Важливо! Програмне забезпечення на всіх телевізорах ліцензійне, що означає для користувача автоматичне оновлення системи до актуальної версії та підтримку всіх нових функцій.

Лінійка Google TV

телевізор з підтримкою Google TV

Лінійка з підтримкою Google TV перетворює телевізор і на комп’ютер, і на смартфон з улюбленими застосунками. Інтерфейс Google TV буде знайомий кожному, навіть якщо ви вже давно не користуєтеся Android-гаджетами. У Google TV вбудовані всі можливості найпопулярнішої пошукової системи і, як в Android TV, підтримується величезне сімейство застосунків і програм. 

На Google TV будуть доступними популярні стрімінгові сервіси, наприклад, Netflix, HBO, Prime Video, YouTube, але, коли користувач створить запит «найсмішніший фільм року», то телевізор шукатиме релевантний контент у всіх застосунках і сервісах, пропонуючи навіть ті, що не встановлені на пристрій. Це значно економить час, адже не доведеться шукати в окремих застосунках потрібний контент. 

телевізор з підтримкою Google TV

Окрім прокачаного пошуку пристрій Google TV підтримує кілька профілів, у тому числі дитячий, а тому телевізором безпечно зможуть користуватися всі члени родини. І при  цьому рекомендації Google будуть працювати окремо для кожного профілю, враховуючи індивідуальні вподобання. З іншого боку, телевізор має всі функції Android TV, а тому при переході на новий пристрій не має потреби вчитися чогось кардинально нового.

Перегдянути телевізор з підтримкою Google TV можна на сайті

 

Лінійка Android TV

телевізор на Android TV

Моделі на Android TV більш знайомі користувачам, адже об’єднують усі переваги платформи на великому екрані, перетворюючи телевізор на мультимедійний центр розваг. Приєднуєте за допомогою Bluetooth геймпад – телевізор став ігровою консоллю, приєднали навушники – можете вмикати онлайн-тренування на YouTube і займатися з телевізором спортом, як з особистим тренером. 

Окрім голосового пошуку та підтримки Google Assistant телевізор на Android TV залишається фаворитом для тих користувачів, яким важливий персоналізований досвід. Якщо Google TV намагається спростити інтерфейс, то Android TV дозволяє максимально змінювати вигляд меню під себе. Кастомізація торкається не тільки можливості завантаження програм, а й таких деталей, як розміщення застосунків, порядок їх відображення тощо. 

Тим, кому важливо один раз все «зробити під себе» та мати широкі можливості налаштування, Android TV сподобається гнучкістю. А тим, хто хоче, щоб телевізор «усе зробив сам», краще вибрати новішу систему Google TV та насолоджуватися контентом, який підбере штучний інтелект. 

Перегдянути телевізор на Android TV можна за посиланням

 

Асортимент телевізорів Tesla 

Android TV

Виробник потурбувався про можливість вибору моделі телевізора в кожному ціновому сегменті. Для користувачів, які хочуть отримати найновіші функції і технології, створені класичні 55-дюймові моделі Tesla 55S635BUS (на Google TV) і Tesla 55E635SUS (на Android TV). 

Android TV

Візуально телевізори відрізняються підставками, але обидві моделі мають тонкі металеві рамки, лаконічний дизайн і чудово впишуться у приміщення з мінімалістичним інтер’єром. Телевізори обладнані всіма необхідними роз’ємами, підтримують бездротові технології Wi-Fi й Bluetooth, також мають функцію Chromecast для стримінгу контенту з інших розумних пристроїв. 

Завдяки підтримці HDR і високій роздільній здатності екранів (3840×2160 пікселів) Tesla 55S635BUS та Tesla 55E635SUS – найкращі варіанти для перегляду 4К-контенту. Обидві моделі варто вибирати тим, хто хоче на багато років вперед придбати мультимедійний пристрій для фільмів, відео, ігор з чітким зображенням і потужним звуком. 

Android TV

Доступнішим варіантом за ціною завдяки меншому екрану в 43 дюйми є Tesla 43S635BUS. Але модель не програє за якістю зображення чи звуку старшим 55-дюймовим моделям і чудово впишеться в кімнату з невеликою кількістю вільного місця. 

Якщо 55-дюймові телевізори мають гарний вигляд у великих вітальнях, то Tesla 43S635BUS буде вдалим рішенням для спальні. Із кріпленням VESA (для цієї моделі потрібен кронштейн розміром 200х200) телевізор можна закріпити на стіну, що максимально заощадить вільний простір у кімнаті. 

Ще бюджетнішим варіантом буде 43-дюймова Tesla 43S635SFS. Телевізор також працює на новій оболонці Google TV, але від попереднього варіанту відрізняється роздільною здатністю екрана – Full HD (1920х1080 пікселів). Для перегляду серіалів і ТВ-шоу такого телевізора буде достатньо, тому це гарне компромісне рішення з балансом ціни та можливостей. 

Android TV

У категорії ультрабюджетних рішень свої місця займають Tesla 24E632BHS і Tesla 32S635SHS. Обидва телевізори підтримують роздільну здатність екрана HD, менший 24-дюймовий працює на Android TV, а більший 32-дюймовий – на Google TV. 

Традиційно такі моделі купують для облаштування кухні, але їх можна вибирати для комерційних просторів, наприклад, рецепцій або залів очікування. Телевізори мають сучасний вигляд і підтримують зрозумілі налаштування без довгих пошуків каналів і застосунків. Як простий пристрій для повсякденного використання обидві моделі чудово виконують свої функції і не вимагатимуть виходу за межі бюджету. 

Ексклюзивною особливістю 24-дюймового телевізора є змога працювати від 12 вольтів. Це дає можливість насолоджуватись улюбленим контентом під час відпочинку на природі, переглядати фільми в автомобілі (шнур для автомобільного прикурювача іде в комплекті) та навіть під час блекаутів. 

 

Партнер проєкту?
Tesla в кожній оселі – інноваційний бренд телевізорів вже доступний в Україні

Більше телевізорів на сайті

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: