Рубрики Статті

Топ 10 нових фільмів Netflix, які можна завантажити та подивитися під час блекауту

Опубликовал
Денис Федорук

Українці вже давно довели, що ніякими блекаутами нас не залякати. Ми підтримуємо одне одного, голимося в супермаркетах та навіть дозволяємо собі жартувати на цю тему в TikTok. А в цій добірці зібрали десятку свіжих різножанрових релізів від Netflix. Їх можна завантажити на свої завчасно заряджені гаджети та переглядати довгими зимовими вечорами, якщо раптом трапиться чергове вимкнення світла.

«Я вірю в Санта-Клауса» / I Believe in Santa

Жанр: різдвяна романтична комедія
Дата прем’єри: 14 грудня

П’ять місяців тому Ліза познайомилась з Томом і вирішила, що нарешті зустріла ідеального чоловіка. Але напередодні Різдва жінка зрозуміла, що її коханий просто обожнює свято, яке вона терпіти не може. Тепер героїні доведеться вирішувати, чи готова вона перейнятися святковою атмосферою, не дивлячись на власні переконання.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

«Снайпер. Білий ворон»

Жанр: військова драма
Дата прем’єри: 24 серпня

Прокат стрічки відбувся ще влітку, а от на Netflix вона з’явилася лише нещодавно. Тож якщо у вас не було можливості переглянути драму Мар’яна Бушана в кіно, зараз є чудова нагода виправити це вдома. Сюжет зосереджений на чоловікові, який змушений взяти до рук зброю після того, як на його землі з’являються російські бойовики.

«Троль» / Troll

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Дата прем’єри: 1 грудня

А як щодо фільму про кайдзю, заснованого на відомому персонажі зі скандинавської міфології? Десь в норвезьких горах після багатовікового сну пробуджується стародавній троль, який починає тероризувати місцеве населення. Тепер загін героїв мусить докласти багато зусиль, щоб не дати потворному чудовиську знищити все на своєму шляху.

«Коханець леді Чаттерлей» / Lady Chatterley’s Lover

Жанр: драма, мелодрама, еротика
Дата прем’єри: 2 грудня

Екранізація скандально відомого однойменного роману Девіда Герберта Лоуренса. В центрі оповіді — та сама леді Чаттерлей із заголовка, яка знаходить розраду у бурхливих стосунках з лісником. Хоча жінка насправді заміжня, вона не може стримати свою пристрасть. Та якими наслідками обернеться така безрозсудна поведінка для головної героїні?

«Незабутнє Різдво» / Falling for Christmas

Жанр: різдвяна романтична комедія
Дата прем’єри: 10 листопада

Розпещена спадкоємиця великого готельного бізнесу Сьєрра Белмонт звикла жити розкішним життям, а бойфренд-інфлюенсер планує зробити їй пропозицію руки й серця. Але в найбільш відповідальний момент дівчина падає зі схилу гори та втрачає пам’ять.

На допомогу стражденій приходить добродушний вдівець, скромний бізнес якого буквально загинається. Ця зустріч змінить життя обох докорінним образом. Камбек Ліндсі Лохан до нормального кіно?

«Криві лінії бога» / Los renglones torcidos de Dios

Жанр: психологічний трилер, детектив
Дата прем’єри: 9 грудня

Адаптація однойменного роману Торкуато Люка де Тена. Дія відбувається у 1979 році. Приватна розслідувачка Еліс Гулд вдає з себе психічно нездорову людину, щоб потрапити у психіатричну лікарню. Там вона планує знайти потрібні докази, котрі зможуть прояснити обставини таємничої смерті пацієнта.

«Школа добра і зла» / The School for Good and Evil

Жанр: фантастика, фентезі
Дата прем’єри: 19 жовтня

Сюжет цього фантастично-фентезійного блокбастера засновано на однойменній книзі для дітей Сомана Чайнані. В центрі уваги знаходяться найкращі подруги Софі та Агата. Вони опиняються в магічній школі для лиходіїв та героїв казок, але змушені навчатися по два різні боки – Добра і Зла. Стрічка орієнтована на сімейний перегляд з дітьми.

«Я працюю на цвинтарі»

Жанр: драма, чорна комедія
Дата прем’єри: 15 вересня

Ще один фільм українського виробництва (у копродукції з Польщею) в нашій добірці, який після прокату нещодавно опинився на Netflix. Сценарій засновано на однойменній книжці Павла Белянського.

Головний герой Сашко працює на цвинтарі та встановлює там надгробки. Але робота відходить на другий план, коли в житті Олександра з’являються кримінальні сутички та дочка-підліток на додачу.

«БАРДО, хибна хроніка горстки істин» / BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths

Жанр: комедія, драма
Дата прем’єри: 16 грудня

Нова робота Алехандро Гонсалеса Іньярріту. Відомий мексиканський журналіст та режисер-документаліст Сільверіо Гама повертається з США в рідну Мексику, де він не був вже багато років, і не може впізнати її. Тож тепер чоловік змушений боротися зі своєю екзистенційною кризою та купою нових проблем усіма можливими способами.

«Плавчині» / The Swimmers

Жанр: біографічна драма
Дата прем’єри: 23 листопада

Ця історія заснована на реальних подіях та розповідає про сирійську плавчиню Юсру Мардіні та її сестру Сару. У 2015 році, під час громадянської війни в Сирії, вони стали біженками та змушені були подолати серйозний шлях, щоб дістатися спочатку Лівану, потім — Туреччини, і далі — Греції. Але коли моторний човен виходить з ладу посеред Егейського моря, дівчата мусять здійснити подвиг, щоб врятувати майже два десятки людей.

Disqus Comments Loading...